Sluit venster

Youtube

Sluit venster

TV Gids Veronica

TV Gids Veronica is ze zender pagina van TV Gids Veronica. Alle uitzendingen van vandaag van TV Gids Veronica kun je hier vinden. Wat komt er vandaar op tv op de zender TV Gids Veronica? Je kunt dat hier terugvinden.

TV Gids Veronica

<Veronica Veronica>

04:00
09:04
11:58
12:33
12:58
14:12
14:37
Animatieserie: Simpelmans' Roddels / De Legende van het Gouden Doktersbriefje: Het opnemen tegen brute monsters, gekken en een oude tovenaar. Dat klinkt...
Seizoen 3 Aflevering 10 Canadese realityreeks
Seizoen 4 Aflevering 68 Australische realityreeks over grenscontroles
Seizoen 4 Aflevering 69 Australische realityreeks over grenscontroles
Seizoen 4 Aflevering 70 Australische realityreeks over grenscontroles
Seizoen 1 Aflevering 28 Amerikaanse realityreeks
Seizoen 2 Aflevering 3 Amerikaanse misdaadserie: Born to Run: Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van een beroemde zanger.
Seizoen 8 Aflevering 9 Amerikaanse misdaadserie: Make Me Kai (Death at Sea)
Seizoen 2 Aflevering 23 Amerikaanse actieserie: Ua Hala (Death in the Family): Het team is op zoek naar de moordenaar van een officier.
Seizoen 5 Aflevering 6 Amerikaanse actieserie: Ho'oma'ike (Unmasked): Het team is op zoek naar een seriemoordenaar die moorden uit een film kopieert....
00:10
01:05
01:45
04:00

Zender informatie

Website van Veronica

Officieel twitter account

Wikipedia pagina van Veronica

Uitzending gemist Veronica

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds de zomer van 2011 voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle, Linda, etc) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds RTL 8 gelanceerd is, wil SBS graag de achtste voorkeurspositie te blijven behouden. In het logo dat rechtsboven in het beeld verschijnt op tv, is veelvuldig de 8 te zien.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat. 

Tweets #Veronica