Sluit venster

Youtube

Sluit venster

TV Gids Veronica

TV Gids Veronica is ze zender pagina van TV Gids Veronica. Alle uitzendingen van vandaag van TV Gids Veronica kun je hier vinden. Wat komt er vandaar op tv op de zender TV Gids Veronica? Je kunt dat hier terugvinden.

TV Gids Veronica

<Veronica Veronica>

04:00
09:15
18:00
Seizoen 3 Aflevering 6 Amerikaanse actieserie: Actieserie uit de jaren 80, compleet met busje, tune en beroemde kreet crazy fool!
19:00
Seizoen 1 Aflevering 6 Amerikaanse avonturenserie: One Way Express: Piloot Stringfellow Hawke vliegt met een geavanceerde legerhelikopter voor de geheime...
20:00
TV Amerikaanse actiefilm: Door een omstreden besluit van de Amerikaanse regering wordt luitenant Jordan O'Neill geselecteerd als eerste vrouwelijk lid van...
22:30
Seizoen 1
23:30
Seizoen 1 Aflevering 7 Amerikaanse actieserie: Homecoming: Een jeugdvriend van Hondo die opgesloten zit, vraagt hem om zijn zoon te beschermen tegen het...
00:30
01:15
01:35
02:00
04:00

Zender informatie

Website van Veronica

Officieel twitter account

Wikipedia pagina van Veronica

Uitzending gemist Veronica

In 2003 werd de zender V8 omgedoopt in Veronica en werd de Veronica Omroep Organisatie (VOO) onderdeel van SBS Broadcasting-concern. Het huidige kanaal begon ooit als TV10 Gold en zendt nu tot 6 uur 's avonds de kinderzender Disney XD en daarna tot in de vroege ochtend Veronica-programma's uit. De VOO heeft geen aandelen meer in SBS en daarmee ook geen zeggenschap over deze zender die sinds de zomer van 2011 voor twee derde in handen is van Sanoma Media (bekend van NU.nl, Libelle, Linda, etc) en voor één derde van Talpa Media. Daarvoor was deze zender onderdeel is van ProSiebenSat.1 Media AG.

Sinds RTL 8 gelanceerd is, wil SBS graag de achtste voorkeurspositie te blijven behouden. In het logo dat rechtsboven in het beeld verschijnt op tv, is veelvuldig de 8 te zien.

TV Gids Veronica

De tv gids van Veronica op tvgids.tv wordt dagelijks rond 16:30 uur geüpdatet door onze leverancier. De tv gids van Veronica wordt ook dagelijks bijgewerkt door de reactie als het om actualiteiten gaat. 

Tweets #Veronica