Sluit venster

Youtube

Sluit venster

TV Gids NPO 3

TV Gids NPO 3 is ze zender pagina van TV Gids NPO 3. Alle uitzendingen van vandaag van TV Gids NPO 3 kun je hier vinden. Wat komt er vandaar op tv op de zender TV Gids NPO 3? Je kunt dat hier terugvinden.

TV Gids NPO 3

<NPO 3 NPO 3>

Seizoen 3 Aflevering 7 Toeristische realityreeks. Argentinië. Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het...
21:20
Seizoen 1 Aflevering 8 Nederlandse dramaserie
22:15
Seizoen 5 Aflevering 10 Grotendeels geïmproviseerde comedyserie. Gewoon je vagina ontspannen. Een weekendje zeilen wordt een speurtocht naar Annemieke,...
22:45
Seizoen 2 Aflevering 6 Satirische sketches
23:15
Aflevering 6 Magazine
02:56

Zender informatie

Website van NPO 3

Officieel twitter account

Wikipedia pagina van NPO 3

Uitzending gemist NPO 3

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse Publieke Omroep, NPO. Het kanaal richt zich vooral op jeugd en jongeren. Overdag met de jeugdprogramma's van Zappelin (jongste jeugd) en Zapp. Hierbinnen worden ook de Schooltv-programma's voor peuters, kleuters en schoolkinderen op het basisonderwijs gerekend.

In de avond is er ruimte voor veel amusement, maatschappelijke en reisprogramma's. Met 3LAB is er ook ruimte voor vernieuwende ideeën en startende televisiemakers. Het taboedoorbrekende Spuiten & Slikken wordt geproduceerd door BNN. Zie voor de hele programmering de NPO 3 tv gids.

Tweets #NPO3