Sluit venster

Youtube

Sluit venster

TV Gids NPO 1

TV Gids NPO 1 is ze zender pagina van TV Gids NPO 1. Alle uitzendingen van vandaag van TV Gids NPO 1 kun je hier vinden. Wat komt er vandaar op tv op de zender TV Gids NPO 1? Je kunt dat hier terugvinden.

TV Gids NPO 1

<NPO 1 NPO 1>

12:00
14:11
14:15
15:15
16:50
18:00
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
18:15
Actuamagazine.
Aandacht voor het actuele sportnieuws.
Penelope Keith is in het industriƫle hart van Noord Engeland en Noord Wales. Ze bezoekt er een victoriaanse tuin in de schaduw van een kerncentrale en...
20:00
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de...
In deze aflevering ontmoeten Martine van Os en de artsen onder anderen Elly (52). Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen...
22:25
Latenighttalkshow met Jeroen Pauw.
23:25
Latenightshow met Paul de Leeuw.
00:00
00:20
01:15
01:50
02:05
04:00

Zender informatie

Website van NPO 1

Officieel twitter account

Wikipedia pagina van NPO 1

Uitzending gemist NPO 1

NPO 1 is de eerste zender en het vlaggenschip van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. NPO 1 is de meest bekeken zender van Nederland en richt zich dan ook op een breed publiek. Het is ook de nationale calamiteitenzender, met extra journaals bij belangrijke gebeurtenissen.

Bijna alle uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Studio Sport in het weekend en grote evenementen als Prinsjesdag, Koningsdag, herdenkingen, de Algemene politieke beschouwingen van de Tweede Kamer en sportevenementen als de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden via NPO 1 uitgezonden. Op de reguliere programmering staan veel shows, spelletjes, series, drama en comedy. Zie daarvoor de NPO 1 tv gids.

Tweets #NPO1