Sluit venster

Youtube

Sluit venster

TV Gids Eurosport 1

TV Gids Eurosport 1 is ze zender pagina van TV Gids Eurosport 1. Alle uitzendingen van vandaag van TV Gids Eurosport 1 kun je hier vinden. Wat komt er vandaar op tv op de zender TV Gids Eurosport 1? Je kunt dat hier terugvinden.

TV Gids Eurosport 1

Zender informatie

Website van Eurosport 1

Officieel twitter account

Wikipedia pagina van Eurosport 1

Eurosport 1 is de grootste sportzender van Europa. De zender is samen met Eurosport 2 in zo'n 59 landen te zien in 20 talen. Het bereikt daarmee 240 miljoen kijkers. Na de overname door het Amerikaanse Discovery Communications is Eurosport niet langer in franse handen.

Eurosport 1 zendt tientallen verschillende sporten uit op TV. Uiteraard zijn er de bekende sporten als tennis, auto- en motorsporten, voetbal en wielrennen. De zender heeft onder meer de rechten voor alle Grand Slams, de Serie A, MotoGP en Tour de France. Maar er is ook veel aandacht voor kleinere takken van sport als snooker, curling, en paardensport.

De (co-)commentatoren zijn onder andere José Been, Kristie Boogert, Frank Kramer, Karsten Kroon, Luc Krotwaar, Alex Lely en Bobbie Traksel.

Op Eurosport kijk je naar het grootste aanbod in sportprogramma's van Europa. In Nederland kijk je via Ziggo op kanaal 20, en via KPN op kanaal 35 (HD 718).

Tweets #Eurosport1