Sluit venster

Youtube

Sluit venster

WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland

Live: WK-play-off Nederland - Zwitserland op tvVoorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van Nederland - Zwitserland, de heenwedstrijd in de finale van de play-offs voor het WK voetbal 2019.

De OranjeLeeuwinnen hebben tegen Zwitserland de laatste kans om zich te kwalificeren voor het WK. Vanavond speelt het Nederlands vrouwenvoetbalteam tegen Zwitserland in de Galgenwaard in Utrecht. Dinsdag 13 november is de return in het LIPO Park in het Zwitserse Schaffhausen. Veronica zendt beide wedstrijden live uit.

Het Nederlands vrouwenelftal speelde 22 keer eerder tegen de Zwitsers. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, vijftien keer in een overwinning voor Nederland en twee keer in een overwinning voor Zwitserland. De laatste ontmoeting vond plaats op 2 maart 2016. Dit was in de strijd om kwalificatie voor de Olympische Spelen. Nederland won deze wedstrijd met 3-4 dankzij doelpunten van Manon Melis, Vivianne Miedema, Mandy van den Berg en Shanice van de Sanden.

Lees meer over Nederland - Zwitserland op gids.tv/3380/nederland-zwitserland.
Details
Datum / Tijdvrijdag 9 november 2018 van 19:25 tot 21:55
SubgenreVoetbal
Jaar2018
Hashtag#NEDZWI
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland gemist

  • 9/11/2018 19:25 WK Kwalificatie Vrouwen: Nederland - Zwitserland

    Voorbeschouwing en vanaf 20:00 uur live verslag van Nederland - Zwitserland, de heenwedstrijd in de finale van de play-offs voor het WK voetbal 2019. De OranjeLeeuwinnen hebben tegen Zwitserland de laatste kans om zich te kwalificeren voor het WK. Vanavond speelt het Nederlands vrouwenvoetbalteam tegen Zwitserland in de Galgenwaard in Utrecht. Dinsdag 13 november is de return in het LIPO Park in het Zwitserse Schaffhausen. Veronica zendt beide wedstrijden live uit. Het Nederlands vrouwenelftal speelde 22 keer eerder tegen de Zwitsers. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, vijftien keer in een overwinning voor Nederland en twee keer in een overwinning voor Zwitserland. De laatste ontmoeting vond plaats op 2 maart 2016. Dit was in de strijd om kwalificatie voor de Olympische Spelen. Nederland won deze wedstrijd met 3-4 dankzij doelpunten van Manon Melis, Vivianne Miedema, Mandy van den Berg en Shanice van de Sanden. Lees meer over Nederland - Zwitserland op gids.tv/3380/nederland-zwitserland.

Twitter #NEDZWI
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...