Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Vis TV

Vis TV op tvSeizoen 23 - Aflevering 12 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.
Details
Datum / Tijdzondag 25 maart 2018 van 09:30 tot 10:00
SubgenreVrije tijdsmagazine
Jaar2018
PresentatieEd Stoop, Marco Kraal
Hashtag#vistv
Meer uitzendingen

Vis TV gemist

 • 1/3/2015 09:30 Vis TV

  Vandaag gaat bij RTL 7 het twintigste seizoen van ‘Vis TV’ van start. Daarmee is het momenteel een van de langstlopende tv-programma’s. Presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal nemen de kijker al jarenlang mee ons land in, naar de beste visstekkies. Daar leggen ze op aanstekelijke wijze uit welke vis ze op het oog hebben en op welke manier en met welk materiaal ze de klus het beste kunnen klaren. Vervolgens wordt ook de vangst en de vreugde daarvoor met de kijker gedeeld, waarna de vis weer wordt teruggezet. De best bekeken uitzending was op zondag 3 juli 2011 en trok al vroeg in de ochtend 149.000 kijkers. Het hoogste zenderaandeel in de doelgroep van RTL 7 (Mannen 20 – 49 jaar) werd op zondag 12 mei 2013 gerealiseerd: 24,5 procent. Bovendien wordt ‘Vis TV’ zeer goed teruggekeken bij RTL XL. Vissen is enorm populair. Sportvisserij Nederland is op voetbal na de sportbond met de meeste leden. BN’ers zoals Jochem Myer, Patrick Kluivert, Mark Huizinga, Klaas-Jan Huntelaar, Michael van Gerwen, Frank Rijkaard, Mr. Polska en Richard Krajicek gooien graag een hengel uit, maar internationale celebrities zoals Brad Pitt, Rafael Nadal, Jeremy Wotherspoon, Jane Fonda en Bruce Dickenson slaan ook graag een vis aan de haak. Het blijkt zelfs dat Barack Obama en Vladimir Poetin met vissen een hobby gemeen hebben!

 • 8/8/2010 10:00 Vis TV

  waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er tips gegeven.

 • 18/7/2010 10:10 Vis TV

  waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er tips gegeven.

 • 27/6/2010 09:55 Vis TV

  waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er tips gegeven.

 • 11/3/2018 09:29 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 10 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

 • 4/3/2018 09:30 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 9 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

 • 25/2/2018 09:29 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 8 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

 • 18/2/2018 09:25 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 7 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

 • 11/2/2018 09:27 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 6 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

 • 4/2/2018 09:28 Vis TV

  Seizoen 23 - Aflevering 5 - Hengelsportmagazine: Hengelsportprogramma waarin presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal spannende en hilarische visavonturen beleven aan de waterkant. De ene week wordt er midden in de stad gevist en de andere week midden in de natuur. Op aanstekelijke wijze wordt uitgelegd welke vis ze op het oog hebben en op welke manier de klus het best geklaard kan worden.

Twitter #vistv
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...