Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Unbroken

Unbroken op tvAmerikaans bBiografisch sportdrama: Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger.
Details
Datum / Tijddonderdag 15 februari 2018 van 20:30 tot 23:20
SubgenreDrama
Jaar2014
RegisseurAngelina Jolie
ActeursJack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Finn Wittrock, Jai Courtney
IMDb7.2 
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

Unbroken gemist

  • 27/2/2017 20:30 Unbroken

    Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger. Hun periode van ontbering blijkt verder weg dan ooit.

  • 15/2/2018 20:30 Unbroken

    Amerikaans bBiografisch sportdrama: Op de Olympische Spelen van 1936 zet Louis Zamperini een opmerkelijke prestatie neer. Zeven jaar later, tijdens een bombardementsmissie op Japanse doelen, slaagt hij er maar net in uit zijn neerstortende vliegtuig te geraken. Slechts twee van de drie opvarenden van zijn reddingsvlot overleven de 47 dagen op zee. Wanneer ze eindelijk land bereiken wacht hen daar niet de redding, maar het Japanse leger.

Unbroken - Trailer

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...