Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Ufc

Ufc op tvAflevering 6 - Gevechtssport.

Las Vegas.

UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.
Details
Datum / Tijdmaandag 4 maart 2019 van 22:55 tot 23:55
SubgenreGevechtssport
Meer uitzendingen
 • 23/2 20:30 Ufc
 • 4/3 22:55 Ufc

Ufc gemist

 • 21/1/2019 22:55 UFC

  De vechtsport UFC wordt vanaf vanavond uitgezonden op Veronica. Vanavond is het supergevecht tussen 'flyweight'-kampioen en voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Henry Cejudo en 'bantamgewicht'-kampioen TJ Dillashaw te zien.

 • 25/2/2019 22:55 Ufc

  Aflevering 5 - Gevechtssport. Prague. UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

 • 18/2/2019 22:55 Ufc

  Aflevering 4 - Gevechtssport. Phoenix. Een samenvatting en de hoogtepunten van het UFC-evenement in Phoenix waar Francis Ngannou tegenover Cain Velasquez staat. Met Nederlands commentaar van Sander Schrik en Bob Schrijber.

 • 11/2/2019 22:55 Ufc

  Aflevering 3 - Gevechtssport. Melbourne. UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

 • 4/2/2019 22:55 Ufc

  Aflevering 2 - Gevechtssport. UFC Fortaleza. UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

 • 28/1/2019 22:50 UFC

  Aflevering 2 - Gevechtssport. UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in gevechtssporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...