Sluit venster

Youtube

Sluit venster

UEFA Europa League Samenvattingen

UEFA Europa League Samenvattingen op tvSeizoen 17 - Aflevering 4 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League: Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.
Details
Datum / Tijddonderdag 15 maart 2018 van 23:16 tot 23:45
SubgenreVoetbal
Uitzending gemistUEFA Europa League Samenvattingen gemist
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

UEFA Europa League Samenvattingen gemist

 • 20/9/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden. Vanavond gaat officieel de Europa League weer van start. Dat gebeurt met de groepsfase, waar de Nederlandse clubs PSV en FC Twente zich voor hebben weten te kwalificeren. De verrichtingen van beide teams zijn deze avond live te volgen bij RTL 7, de tweede voetbalzender van Nederland. De Europa League-avond begint al om 18.30 uur, als de voorbeschouwing op de te spelen wedstrijden plaatsvindt met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. De eerste wedstrijd komt live vanuit de Oekraïne: Dnjepr Dnjepropetrovsk – PSV. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews rond het veld en Vincent Schildkamp doet het commentaar. De andere clubs in deze groep zijn AIK Stockholm (Zweden) en Napoli (Italië). Aansluitend trapt FC Twente thuis af tegen Hannover 96. Het commentaar bij deze livewedstrijd komt van Leo Driessen. Levante (Spanje) en Helsingborg (Zweden) maken deze poule compleet. Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. De avond wordt afgesloten met de samenvattingen van alle andere groepswedstrijden in de Europa League. Verder is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker', gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

 • 4/10/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond vindt de tweede speelronde plaats in de groepsfase van de Europa League. De deelnemende Nederlandse clubs zijn FC Twente en PSV. De wedstrijden van beide teams zijn live te volgen bij RTL 7. De Europa League-avond wordt vanuit de studio gepresenteerd door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Vanaf 18.00 uur beginnen zij met de voorbeschouwing. FC Twente reist af naar Zweden om daar om 19.00 uur af te trappen tegen Helsingborgs IF. De koploper uit de Eredivisie speelde in hun eerste Europa League-duel met 2 – 2 gelijk tegen Hannover 96. Het commentaar bij Helsingborgs IF – FC Twente komt van Vincent Schildkamp, Marcel Maijers is ter plaatse voor de interviews rond het veld. Vanaf 21.00 uur speelt PSV thuis tegen Napoli, de nummer 2 uit de Italiaanse Serie A. De Eindhovenaren verloren in de eerste speelronde met 2 – 0 van Dnjepr Dnjepropetrovsk, dus de nummer 3 uit de Eredivisie moet aan de bak om niet achterop te raken in de groep. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij deze wedstrijd. Aansluitend volgen de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden. Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker', gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

 • 25/10/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond zitten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer klaar voor een spannende avond Europees voetbal. In de derde speelronde van de UEFA Europa League komen PSV en FC Twente in actie. De wedstrijden van beide teams zijn live te volgen bij RTL 7. De voorbeschouwing op de volle voetbalavond zal 18.00 van start gaan. FC Twente trapt de avond om 19.00 uur af in Spanje tegen Levante UD. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat deze teams tegenover elkaar staan. Voor de koploper van de Eredivisie is dit een directe concurrent. De Tukkers staan momenteel derde en bij winst passeren ze de Spanjaarden, die tweede staan. Het commentaar wordt verzorgd door Vincent Schildkamp en Marcel Maijer is ter plaatse voor interviews rond het veld. De andere wedstrijd in de poule gaat tussen het Zweedse Helsingborg en Hannover 96 uit Duitsland. Hannover staat eerste en zal proberen deze positie vast te houden tegen de huidige nummer vier in de poule. De tweede wedstrijd komt om 21.00 uur vanuit het Philips Stadion in Eindhoven waar PSV, in hun 300ste Europese wedstrijd, gastheer is voor het Zweedse AIK Stockholm. Na het goede resultaat van drie weken geleden tegen Napoli (3-0) staat PSV op een derde plek. Om niet achterop te raken, mag PSV geen punten verliezen tegen de huidige nummer vier van de Zweedse competitie. De Eindhovenaren zijn al 21 Europese thuiswedstrijden ongeslagen, lukt het ze om deze reeks in stand te houden? Leo Driessen voorziet de wedstrijd van commentaar. In de andere wedstrijd in de poule krijgt de nummer één in de poule Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oekraïne) bezoek van de nummer twee, Napoli (Italië). Aansluitend volgen de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden. Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker', gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

 • 8/11/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond komen PSV en FC Twente in actie in de vierde speelronde van de Europa League. De vaste presentatoren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zitten weer de hele avond in de studio om de wedstrijden met kritische blik en vrolijke noot te analyseren. Om 18.00 uur begint de voorbeschouwing en vanaf 19.00 uur zijn beide clubs live te volgen bij RTL 7. PSV is afgereisd naar Zweden voor de tweede ontmoeting met AIK Stockholm. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Na het gelijkspel van twee weken geleden, zullen de Eindhovenaren er alles aan doen om de volle drie punten te pakken. AIK staat puntloos onderaan in de poule. Bij winst morgenavond nemen ze de derde plek over van PSV. Vincent Schildkamp is in Zweden aanwezig voor het commentaar en Marcel Maijer is ter plaatse voor interviews. De andere wedstrijd in deze poule is Napoli (Italië) tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oekraïne). De tweede wedstrijd van de avond komt live vanuit de Grolsch Veste in Enschede. Om 21.00 uur gaat Twente proberen zich te revancheren op Levante UD. Twee weken geleden verloren de Tukkers in Spanje met 3-0 en om dit tweeluik met Levante niet puntloos te beëindigen zullen ze flink aan de bak moeten. Een feit dat in voordeel van FC Twente spreekt is dat ze al 12 Europese thuiswedstrijden ongeslagen zijn. Bij winst stijgt FC Twente naar de tweede plek in de poule. Mocht in de andere wedstrijd Hannover (Duitsland) verliezen van Helsingborg (Zweden), dan kunnen de Tukkers zelfs de eerste plek overnemen. Kortom, alles is nog mogelijk in deze spannende poule. Pascal Kamperman voorziet de wedstrijd tussen FC Twente en Levante UD van commentaar en René van den Berg verzorgt de interviews. Aansluitend volgen de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden.

 • 22/11/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond komen FC Twente en PSV weer in actie in de Europa League. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op RTL 7. De vaste tafelheren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen voorzien de wedstrijden van hun analyses en commentaar. Om 18.00 uur start de avond met de voorbeschouwing. FC Twente trapt de avond om 19.00 uur af in de AWD-Arena in Hannover. De Duitsers zijn al zeker van een plek in de volgende ronde. De Tukkers daarentegen moeten alles op alles zetten om te overwinteren in de Europa League. Momenteel staat de ploeg van Steve McCLaren derde in de poule dus moeten er punten gepakt worden in Duitsland. De vorige wedstrijd in Enschede tussen deze twee eindigde in een gelijkspel (2-2). FC Twente heeft nog geen enkele uitwedstrijd gewonnen in deze editie van de Europa League. Hier zal de ploeg uit Enschede vanavond een eind aan moeten maken om in de race voor de knock-out fase te blijven. FC Twente is wel afhankelijk van het resultaat van de Spaanse ploeg Levante UD. De ploeg die dit jaar voor het eerst in een Europese competitie uitkomt, speelt tegen Helsingborg (Zweden). Mocht Levante UD vanavond in Zweden aan het langste eind trekken, dan is de ploeg zeker van de volgende ronde. Het commentaar bij de wedstrijd Hannover 96 – FC Twente wordt verzorgd door Vincent Schildkamp en Marcel Maijer is aanwezig om interviews af te nemen. Om 21.00 uur trapt PSV in het Philips Stadion af met maar één missie: winnen. De Eindhovenaren staan vierde in de poule en alleen als er drie punten worden gehaald tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oekraïne) is er nog uitzicht op de volgende ronde. Bij een nederlaag of gelijkspel is het Europese avontuur voor PSV zo goed als voorbij. Makkelijk gaat het voor de ploeg van Dick Advocaat niet worden, de vorige wedstrijd tegen Dnjepr werd in de Oekraïne met 2-0 verloren. PSV is, net als FC Twente, afhankelijk van de andere wedstrijd in de poule. Als Napoli (Italië) vanavond thuis wint van AIK Stockholm (Zweden), gaan de Italianen door naar de knock-out fase. Leo Driessen voorziet de wedstrijd tussen PSV en Dnjepr Dnjepropetrovsk van commentaar en Pascal Kamperman is aanwezig in Eindhoven voor interviews langs de lijn. Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker', gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

 • 6/12/2012 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond kan de kijker nog één keer genieten van FC Twente en PSV in de Europa League. Beide ploegen kunnen niet meer door naar de knock-out fase en spelen dus hun laatste wedstrijd in de Europese competitie. De wedstrijden worden live uitgezonden bij RTL 7. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zitten de hele avond in de studio om de wedstrijden te voorzien van hun deskundige analyse. PSV reist af naar Italië en speelt tegen de huidige nummer twee van de Serie A: Napoli. De wedstrijd start om 19.00 uur in het Stadio San Paolo in Napels. De Italianen zijn al verzekerd van een plek in de volgende ronde, maar PSV zal er alles aan doen om de eer te redden. In de vorige wedstrijd wonnen de Eindhovenaren in het Philips Stadion knap met 3-0. Kunnen ze deze stunt herhalen? Het commentaar bij deze wedstrijd wordt verzorgt door Vincent Schildkamp en Marcel Maijer is aanwezig voor interviews langs de lijn. De andere wedstrijd in deze poule gaat tussen Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oekraïne) en AIK Stockholm (Zweden). Om 21.00 uur trapt FC Twente in de Grolsch Veste af tegen het Zweedse Helsingborg. De ploeg van Steve McClaren is, net als PSV, al uitgeschakeld en speelt om de Europese eer te redden. In Zweden eindigde de wedstrijd 2-2. De Tukkers kwamen al snel 2-0 achter, maar Bengtsson en Douglas trokken de score in de slotfase nog gelijk. Leo Driessen voorziet deze wedstrijd van commentaar en Pascal Kamperman zal in de Grolsch Veste aanwezig zijn voor interviews. In de andere wedstrijd ontvangt Levante UD (Spanje) de Duitse ploeg Hannover 96. Beide ploegen zijn al door naar de knock-out fase. Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker', gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien. Na het laatste fluitsignaal biedt het zelfs een samenvatting van de gespeelde wedstrijd. Ook geeft de app het laatste nieuws over de Europa League, de resultaten en de standen in de poule weer.

 • 14/2/2013 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • 21/2/2013 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie. Wilfred Genee presenteert de uitzending en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses.

 • 7/3/2013 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. RTL 7 heeft weer een hele spannende Europa League-avond: de achtste finales van het Europese toernooi worden dan afgetrapt. In de studio presenteren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp de verslagen. In de eerste wedstrijd van de avond komt de ploeg in actie die in de voorgaande ronde Ajax heeft uitgeschakeld: Steaua Boekarest. De Roemenen nemen het thuis op tegen Chelsea, de nummer 3 uit de Engelse Premier League met sterren als Ashley Cole, Frank Lampard, Fernando Torres en John Terry. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Vincent Schildkamp. Aansluitend volgt Tottenham Hotspur – Inter live vanuit Londen. Jan Vertonghen (ex-Ajax) en Mousa Dembélé (ex-AZ) maken deel uit van de selectie van ‘The Spurs' (nummer 2 uit de Premier League), terwijl ex-Ajacied Cristian Chivu nog steeds bij de Milanezen (tot voor kort nog de ploeg van Wesley Sneijder) speelt. Inter staat op de vierde plaats in de Serie A. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij dit duel. De avond wordt afgesloten met samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waarbij onder meer Lazio, Fenerbahçe, Benfica en VfB Stuttgart in actie komen.

 • 14/3/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • 4/4/2013 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond worden de kwartfinales van de Europa League afgetrapt. Alle wedstrijden zijn te zien bij RTL 7, dat het duel tussen Benfica en Newcastle United, waarin een aantal Nederlanders in actie komen, zelfs live uitzendt. Wilfred Genee presenteert de voetbalavond terwijl Johan Derksen en René van der Gijp bij hem aanschuiven voor de wedstrijdanalyse. Benfica, de nummer 1 uit de sterke Portugese competitie, ontvangt in de eerste speelronde van de kwartfinales Newcastle United, de nummer 15 uit de Engelse Premier League. Bij Benfica speelt Ola John en ook de selectie van de bezoekers heeft een duidelijk Nederlands tintje met Tim Krul en Vurnon Anita. Ook Cheick Tioté uit de Ivoorkust is in Nederland een bekende, hij speelde eerder bij Roda JC en FC Twente. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Leo Driessen. Aansluitend zijn de samenvattingen te zien van de overige gespeelde kwartfinales met topclubs zoals Lazio Roma, Fenerbahçe (met Dirk Kuyt), Tottenham Hotspurs en Chelsea.

 • 11/4/2013 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • 19/9/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden. Na de eerder gespeelde voorrondes, barst vanavpnd eindelijk de Europa League echt los. Tot eind van dit jaar vindt de poulefase plaats. Tussen aansprekende clubs als Valencia, Lazio Roma, Tottenham Hotspurs, Olympique Lyon, Swansea City en Fiorentina is Nederland vertegenwoordigd door PSV en AZ. RTL 7 zendt de wedstrijden van beide clubs vanavond allebei live uit. Om 19.00 uur trapt PSV thuis af tegen PFK Loedogorets uit Bulgarije. De overige clubs in deze poule zijn Dinamo Zagreb (Kroatië) en Tsjornomorets Odessa (Oekraïne). Het commentaar bij de wedstrijd PSV – PFK Loedogorets komt van Leo Driessen. Aansluitend, vanaf 21.00 uur, speelt AZ uit tegen Maccabi Haifa in Israël. Later treffen de Alkmaarders ook PAOK Saloniki (Griekenland) en Sjachter Karagandy (Kazachstan) in de Europa League groepsfase. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij Maccabi Haifa – AZ en Marcel Maijer neemt de interviews rondom het veld af. De Europa League-avond bij RTL 7, die al om 18.00 uur start met de voorbeschouwing, wordt vanuit de studio gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en René van der Gijp schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Zij sluiten af met de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden.

 • 3/10/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden.

 • 24/10/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • 7/11/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. Vanavond komen AZ en PSV weer in actie op de Europa League-avond van RTL 7. De verrichtingen van beide clubs in de vierde speelronde van de groepsfase zijn live te volgen bij de mannenzender. PSV speelt thuis en trapt om 19.00 uur af tegen Dinamo Zagreb. De Eindhovenaren staan na drie wedstrijden (1x winst, 1x gelijk en 1x verlies) met 4 punten op de tweede plaats in de poule. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Leo Driessen. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews. Aansluitend, vanaf 21.00 uur, speelt AZ in Alkmaar tegen Sjachter Karagandy. De koploper van de Eredivisie heeft na drie wedstrijden (1x winst en 2x gelijk) 5 punten, goed voor eveneens de tweede plaats in de poule. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij deze tweede live-wedstrijd van de avond. Wilfred Genee presenteert de Europa League-avond van RTL 7 en Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij hem aan voor de wedstrijd analyse.

 • 28/11/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

 • 12/12/2013 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen.

 • 20/2/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 1. (1/)' Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • 27/2/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 2. (2/)'

 • 13/3/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 3. (3/)'

 • 20/3/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 4. (4/)'

 • 3/4/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 5. (5/)'

 • 10/4/2014 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League. 'Aflevering 6. (6/)'

 • 18/9/2014 23:19 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 2/10/2014 22:47 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 23/10/2014 23:12 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 6/11/2014 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 27/11/2014 23:14 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 11/12/2014 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

 • 19/2/2015 23:33 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 26/2/2015 23:32 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 12/3/2015 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 19/3/2015 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 16/4/2015 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. RTL 7 zendt vanavond de kwartfinales uit van de Europa League. De wedstrijd VFL Wolfsburg – Napoli is live te volgen. VFL Wolfsburg staat op de tweede plaats in de Bundesliga. Hun boomlange spits, de Nederlander Bas Dost, is de nummer 4 van de topscorerslijst van de Duitse competitie en maakte dit jaar zijn debuut in het Nederlands elftal. Maar ook Napoli, de nummer 4 van de Italiaanse Serie A, heeft een speler met een ‘Oranje-randje’: Jonathan de Guzman maakt deel uit van de selectie en hij kwam tot nu toe 14 keer uit voor het Nederlands elftal. De Belg Dries Mertens speelt er ook, hij kwam eerder in de Eredivisie uit voor PSV en FC Utrecht. Het commentaar bij deze live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Driessen en in de studio nemen Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft plaats voor de voor- en nabeschouwing. De Europa League-avond bij RTL 7 wordt afgesloten met de samenvattingen van de drie andere kwartfinales: Dinamo Kiev – Fiorentina, Club Brugge - Dnjepr Dnjepropetrovsk (dat Ajax in de voorgaande speelronde wist uit te schakelen) en Sevilla – Zenit St. Petersburg. De returns zijn op donderdag 23 april.

 • 23/4/2015 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 17/9/2015 23:46 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen Europa League.

 • 1/10/2015 23:49 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 22/10/2015 23:48 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen Europa League.

 • 5/11/2015 23:48 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen Europa League.

 • 26/11/2015 23:42 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 10/12/2015 23:14 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 18/2/2016 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Voetbalmagazine met samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 25/2/2016 23:22 UEFA Europa League Samenvattingen

  Voetbalmagazine met samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 10/3/2016 23:19 UEFA Europa League Samenvattingen

  Voetbalmagazine met samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 17/3/2016 23:18 UEFA Europa League Samenvattingen

  Voetbalmagazine met samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 7/4/2016 23:01 UEFA Europa League Samenvattingen

  Voetbalmagazine met samenvattingen van gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 14/4/2016 23:01 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Europa League.

 • 28/4/2016 23:15 UEFA Europa League samenvattingen

  Samenvatting van de gespeelde wedstrijden.

 • 15/9/2016 23:48 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League. De weg naar de finale in Solna (Zweden) is nog lang, maar vanaf vanavond strijden de 48 clubs in de eerste speelronde in de poulefase van de Europa League. De bomvolle Europa League-avond is vanaf 18.00 uur live te volgen bij RTL 7 en wordt vanuit de studio in Hilversum gepresenteerd door Wilfred Genee, met Johan Derksen en René van der Gijp als analisten. De avond wordt afgetrapt om 18.00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing. Om 19.00 uur wordt live overgeschakeld naar Rotterdam waar Feyenoord, de huidige koploper van de Eredivisie, de strijd aan gaat met Manchester United, dat onder andere wereldsterren Zlatan Ibrahimovic én Paul Pogba, maar ook Nederlanders Daley Blind en Memphis Depay, in de gelederen heeft. Leo Driessen voorziet de wedstrijd van live commentaar. Na de wedstrijd in een bomvolle Kuip wordt er om 21.05 uur overgeschakeld naar de heksenketel in Athene, waar Ajax het opneemt tegen Panathinaikos. De wedstrijd van Ajax wordt van live commentaar voorzien door Koert Westerman. De derde Nederlandse ploeg die vanavond in actie komt is AZ. Zij spelen in Alkmaar thuis tegen het Ierse Dundalk. Vanaf 23.20 uur is een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd in Alkmaar te zien. Aansluitend wordt om 23.45 uur een overzicht van de samenvattingen van alle overige wedstrijden uitgezonden. Naast de deelname van maar liefst drie Nederlandse topclubs (Ajax, AZ en Feyenoord), zijn er ook veel Nederlands getinte clubs die meedoen in de Europa League. Zo maakt Frank de Boer zijn debuut als trainer van Internationale (Italië) in de Europa League. Jordy Clasie en Virgil van Dijk komen uit voor Southampton FC. Bij het Turkse Fenerbahçe zien we Robin van Persie en Gregory van der Wiel in actie en topspits Klaas-Jan Huntelaar is een vaste waarde bij FC Schalke 04 uit Duitsland. Verdediger Timo Letschert komt uit voor het Italiaanse US Sassuolo en Kevin Strootman voor AS Roma.

 • 29/9/2016 23:46 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 20/10/2016 23:46 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 3/11/2016 23:45 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 24/11/2016 23:45 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 8/12/2016 23:47 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Europa League.

 • 16/2/2017 23:18 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 23/2/2017 23:19 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 9/3/2017 23:21 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 16/3/2017 23:26 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 13/4/2017 23:27 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 20/4/2017 23:42 UEFA Europa League Samenvattingen

  Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

 • 4/5/2017 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 11/5/2017 23:29 UEFA Europa League Samenvattingen

  Hoogtepunten van de gespeelde Europa League-wedstrijden.

 • 14/9/2017 23:24 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 1 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 28/9/2017 23:28 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 2 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 19/10/2017 23:27 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 3 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 2/11/2017 23:28 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 4 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 23/11/2017 23:25 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 5 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 7/12/2017 23:24 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 16 - Aflevering 6 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 15/2/2018 23:26 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 17 - Aflevering 1 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 22/2/2018 23:25 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 17 - Aflevering 2 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League

 • 8/3/2018 23:15 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 17 - Aflevering 3 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League: Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

 • 15/3/2018 23:16 UEFA Europa League Samenvattingen

  Seizoen 17 - Aflevering 4 - Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League: Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...