Sluit venster

Youtube

Sluit venster

UEFA Europa League Borussia Dortmund - Atalanta

Live EL: Borussia Dortmund - Atalanta op tvLive verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta.

Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het seizoen. De aanvoerder stond zo'n negen maanden aan de kant vanwege een kruisbandblessure.

Atalanta speelde gelijk bij Crotone. De club staat momenteel achtste in de Serie A. Atalanta, met de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer, won de groepsfase in een groep met onder andere Olympique Lyon en Everton.
Details
Datum / Tijddonderdag 15 februari 2018 van 18:55 tot 20:55
SubgenreVoetbal
Hashtag#DORATA
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

UEFA Europa League Borussia Dortmund - Atalanta gemist

  • 15/2/2018 18:55 UEFA Europa League Borussia Dortmund - Atalanta

    Live verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta. Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het seizoen. De aanvoerder stond zo'n negen maanden aan de kant vanwege een kruisbandblessure. Atalanta speelde gelijk bij Crotone. De club staat momenteel achtste in de Serie A. Atalanta, met de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer, won de groepsfase in een groep met onder andere Olympique Lyon en Everton.

Twitter #DORATA
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...