Sluit venster

Youtube

Sluit venster

UEFA Champions League Nabeschouwing

UEFA Champions League Nabeschouwing op tvAflevering 25 - Nabeschouwing van de gespeelde wedstrijden in de Champions League
Details
Datum / Tijddinsdag 30 april 2019 van 23:00 tot 23:15
SubgenreSportmagazine
Hashtag#UCL
Meer uitzendingen

UEFA Champions League Nabeschouwing gemist

 • 16/4/2019 23:00 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing op Juventus - Ajax in de Champions League. Daarna een samenvatting van FC Barcelona - Manchester United.

 • 9/4/2019 23:00 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing van de Champions League-wedstrijd Liverpool - FC Porto en een uitgebreide samenvatting van Tottenham Hotspur - Manchester City, de andere kwartfinale van deze avond.

 • 24/10/2018 20:55 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing van PSV - Tottenham. Wilfred Genee presenteert de uitzending rondom deze vroege wedstrijd. Om 23:10 uur zijn de samenvattingen van alle duels te zien op Veronica. René van der Gijp en Dick Advocaat analyseren PSV - Tottenham. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3346/psv-tottenham-hotspur.

 • 2/10/2018 23:00 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing van Bayern München - Ajax in de Champions League en samenvattingen van alle overige duels. Hélène Hendriks presenteert de uitzending in de studio met Johan Derksen en Ronald de Boer. Lees meer over Bayern München - Ajax op gids.tv/3283/bayern-ajax.

 • 19/9/2018 20:55 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing van de wedstrijd Ajax - AEK Athene in de groepsfase van de UEFA Champions League. Wilfred Genee blikt terug op de wedstrijd met analisten René van der Gijp en Dick Advocaat. Hélène Hendriks is in de Johan Cruijff Arena voor de interviews. De wedstrijd wordt al vroeg in de avond gespeeld. Vanaf dit seizoen zijn er elke speeldag twee groepsduels om 18:55 uur en zes duels om 21:00 uur. Veronica mag slechts één wedstrijd per avond uitzenden. Om die reden is de nabeschouwing tot 21:30 uur te zien. Daarna volgt een film, gevolgd door de samenvattingen van alle duels om 23:10 uur. Wil je om 21:00 uur naar live Champions League kijken? Op Ziggo Sport (kanaal 14 voor Ziggo-abonnees) en het betaalkanaal Ziggo Sport Select wordt een schakelprogramma uitgezonden. Volledige livewedstrijden zijn te zien op de overige betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal. Bekijk het complete speelschema van Ajax in de Champions League op gids.tv/3188/ajax-champions-league.

 • 18/9/2018 20:55 UEFA Champions League Nabeschouwing

  Nabeschouwing van de wedstrijd FC Barcelona - PSV in de groepsfase van de UEFA Champions League. Hélène Hendriks blikt terug op de wedstrijd met analisten Johan Derksen en Ronald de Boer. Wytse van der Goot is in het stadion van FC Barcelona, Camp Nou, voor de interviews. De wedstrijd wordt al vroeg in de avond gespeeld. Vanaf dit seizoen zijn er elke speeldag twee groepsduels om 18:55 uur en zes duels om 21:00 uur. Veronica mag slechts één wedstrijd per avond uitzenden. Om die reden is de nabeschouwing tot 21:30 uur te zien. Daarna volgt een film, gevolgd door de samenvattingen van alle duels om 23:10 uur. Wil je om 21:00 uur naar live Champions League kijken? Op Ziggo Sport (kanaal 14 voor Ziggo-abonnees) en het betaalkanaal Ziggo Sport Select wordt een schakelprogramma uitgezonden. Volledige livewedstrijden zijn te zien op de overige betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal. Bekijk het complete speelschema van PSV in de Champions League op gids.tv/3189/psv-champions-league.

 • 26/5/2018 22:35 UEFA Champions League: nabeschouwing

  Nabeschouwing van de finale van de Champions League 2017/18: Real Madrid - Liverpool. Beide topclubs treffen elkaar in het 70.000 toeschouwers tellende stadion NSK Olimpiejsky in Kiev. Het wordt ook een duel tussen wellicht de twee beste voetballers ter wereld van dit moment: Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah. De laatste speelt bovendien bij Liverpool samen met twee Nederlanders: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. De uitzending van de finale wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Bij hem schuiven Ronald de Boer en Rafael van der Vaart aan voor de wedstrijdanalyse. Ronald van der Geer en Pascal Kamperman zijn in het stadion in Kiev voor respectievelijk het commentaar bij de wedstrijd en het verslaan van de gebeurtenissen ter plaatse.

 • 3/6/2017 22:40 UEFA Champions League: nabeschouwing

  Nabeschouwing van de finale van de UEFA Champions League tussen Juventus en Real Madrid. Let op, bij een gelijke stand volgt een verlenging van 2x15 minuten en als die ook gelijk is een eventuele penalty-serie. De presentatie van de uitzending is in handen van Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer en Ronald Waterreus schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse.

 • 19/4/2017 22:55 UEFA Champions League nabeschouwing

  Samenvatting van de Champions League-wedstrijd AS Monaco - Borussia Dortmund. De eerste wedstrijd eindigde in een 3-2 uitoverwinning voor AS Monaco.

 • 18/4/2017 22:55 UEFA Champions League nabeschouwing

  Samenvatting van de Champions League-wedstrijd Leicester City - Atlético Madrid. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-0 thuisoverwinning voor Atlético Madrid.

Twitter #UCL
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...