Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX op tvAflevering 35 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.

Gasten: Ernst Halleman, Alberto Stegeman, Hans Croiset, Elsie de Brauw, Splinter Chabot, Robèrt van Beckhoven en Dana Winner.
Details
Datum / Tijdmaandag 25 februari 2019 van 10:15 tot 11:05
SubgenreActualiteitenmagazine
Jaar2019
PresentatieSybrand Niessen, Martine van Os
LinkOfficiële website
Hashtag#tijdvoormax
Meer uitzendingen
Meer...

Tijd voor MAX gemist

 • 3/4/2018 19:05 Tijd voor MAX

  Tijd voor MAX verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Van 3 tot en met 26 april is het live-programma van Omroep MAX elke werkdag te zien tussen 19:00 en 20:00 uur op NPO 1. Met in deze uitzending: - Nieuwe rubriek met André van Duin! Elke dinsdag bespreken we met hem een thema, de eerste keer gaat over school. - Over drie maanden gaat de film Redbad in première,gesprek met regisseur Roel Reiné en hoofdrolspeler Loes Haverkort. - Autismeweek:documentaire Scenario's over Jonathan die hulp krijgt van robot Kaspar. Te gast: Claire, die de robot programmeert en de vader van Jonathan. Frans Klein, directeur televisie van NPO, heeft over het tijdelijke verhuizen van Tijd voor Max gezegd: "We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De Wereld Draait Door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden. Margriet van der Linden begint in mei met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie. In de toekomst sluiten de seizoenen van De Wereld Draait Door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan." MAX-directeur Jan Slagter: "Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip." Op de vaste plek van Tijd voor MAX (NPO 1, 17:10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van Omroep MAX-successen Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna!

 • 15/5/2017 11:15 Tijd voor MAX

  Nieuws- en actualiteitenmagazine.

 • 10/9/2012 17:30 Tijd voor MAX

  Vanaf vanmiddag is het weer even over half 6, Tijd voor MAX. Tijd voor MAX brengt de actualiteiten van de dag en bijzondere themagesprekken. Onze vaste huisarts Ted van Essen brengt u op de hoogte van het medische nieuws. In de rubriek Hoe deden jullie dat vroeger? slaan we een brug tussen jong en oud over hoe hele gewone dingen vroeger en nu gedaan worden. In de rubriek Wat eet u vanavond? laten wij gerechten zien die ergens in Nederland, die avond op tafel staan. In Televisie uit blik herleven opmerkelijke momenten van toen. Met in deze uitzending: Antje Monteiro wil vooroordelen wegnemen over zigeuners en hoe ging dat vroeger, een dagje naar het strand? Te gast: Frans Bauer. Antje Monteiro is maker van de RTL-serie 'Gypsy Girls'. Met de serie probeert zij een groot deel van de vooroordelen over zigeuners, of reizigers zoals Antje ze noemt, weg te nemen door een tegengeluid te geven. Nederlandse woonwagengemeenschappen openen hun deuren en laten ons deel uitmaken van hun passies en tradities. Antje treedt ook op. In 'Hoe ging dat vroeger?' willen we weten hoe een dagje strand vroeger ging, in 'Wat eet u vandaag?' een recept van een kijker en we behandelen de actualiteiten van de dag. Frans Bauer is te gast over zijn nieuwe theatertoer en het programma 'Bauer's Zigeunernacht'.

 • 20/2/2019 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 33 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Joop van den Ende en zijn vrouw Janine, Matteo van der Grijn, Julia van der Vlugt, Kefah Allush, Lynn Berger en Anna Yilmaz.

 • 20/2/2019 10:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 32 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janne Schra, Mariëlle van Uitert, Tim en Wart Kamps, Emina Zorlak en Ted van Essen.

 • 19/2/2019 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 32 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Janne Schra, Mariëlle van Uitert, Tim en Wart Kamps, Emina Zorlak en Ted van Essen.

 • 19/2/2019 10:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 31 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Klaas van Kruistum, Lucia Rijker, Maaike Hoogewoning, Janny van der Heijden en Suzan & Freek.

 • 18/2/2019 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 31 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Klaas van Kruistum, Lucia Rijker, Maaike Hoogewoning, Janny van der Heijden en Suzan & Freek.

 • 18/2/2019 10:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 30 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Bert van Leeuwen, Herman van der Zandt, Sander Pleij, Sacha de Boer, Ellen Evers, Tessa van Tol en Clean Pete.

 • 16/2/2019 08:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 6 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Twitter #tijdvoormax
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...