Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX op tvAflevering 140 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen.

Gasten: Hadewych Minis, André Donker, Hans van Breukelen en Benno Diederiks.
Details
Datum / Tijdwoensdag 14 november 2018 van 10:15 tot 11:00
SubgenreActualiteitenmagazine
Jaar2018
PresentatieMartine van Os, Sybrand Niessen
Hashtag#tijdvoormax
Meer uitzendingen
Meer...

Tijd voor MAX gemist

 • 3/4/2018 19:05 Tijd voor MAX

  Tijd voor MAX verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Van 3 tot en met 26 april is het live-programma van Omroep MAX elke werkdag te zien tussen 19:00 en 20:00 uur op NPO 1. Met in deze uitzending: - Nieuwe rubriek met André van Duin! Elke dinsdag bespreken we met hem een thema, de eerste keer gaat over school. - Over drie maanden gaat de film Redbad in première,gesprek met regisseur Roel Reiné en hoofdrolspeler Loes Haverkort. - Autismeweek:documentaire Scenario's over Jonathan die hulp krijgt van robot Kaspar. Te gast: Claire, die de robot programmeert en de vader van Jonathan. Frans Klein, directeur televisie van NPO, heeft over het tijdelijke verhuizen van Tijd voor Max gezegd: "We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De Wereld Draait Door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden. Margriet van der Linden begint in mei met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie. In de toekomst sluiten de seizoenen van De Wereld Draait Door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan." MAX-directeur Jan Slagter: "Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip." Op de vaste plek van Tijd voor MAX (NPO 1, 17:10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van Omroep MAX-successen Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna!

 • 15/5/2017 11:15 Tijd voor MAX

  Nieuws- en actualiteitenmagazine.

 • 10/9/2012 17:30 Tijd voor MAX

  Vanaf vanmiddag is het weer even over half 6, Tijd voor MAX. Tijd voor MAX brengt de actualiteiten van de dag en bijzondere themagesprekken. Onze vaste huisarts Ted van Essen brengt u op de hoogte van het medische nieuws. In de rubriek Hoe deden jullie dat vroeger? slaan we een brug tussen jong en oud over hoe hele gewone dingen vroeger en nu gedaan worden. In de rubriek Wat eet u vanavond? laten wij gerechten zien die ergens in Nederland, die avond op tafel staan. In Televisie uit blik herleven opmerkelijke momenten van toen. Met in deze uitzending: Antje Monteiro wil vooroordelen wegnemen over zigeuners en hoe ging dat vroeger, een dagje naar het strand? Te gast: Frans Bauer. Antje Monteiro is maker van de RTL-serie 'Gypsy Girls'. Met de serie probeert zij een groot deel van de vooroordelen over zigeuners, of reizigers zoals Antje ze noemt, weg te nemen door een tegengeluid te geven. Nederlandse woonwagengemeenschappen openen hun deuren en laten ons deel uitmaken van hun passies en tradities. Antje treedt ook op. In 'Hoe ging dat vroeger?' willen we weten hoe een dagje strand vroeger ging, in 'Wat eet u vandaag?' een recept van een kijker en we behandelen de actualiteiten van de dag. Frans Bauer is te gast over zijn nieuwe theatertoer en het programma 'Bauer's Zigeunernacht'.

 • 10/11/2018 08:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 27 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

 • 9/11/2018 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 138 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Paulien Cornelisse, Anna Gimbrere, Raymond Janssen, Marlijn Weerdenburg en Wim Valstar.

 • 9/11/2018 10:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 137 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Onno Kleyn, Charlotte Kleyn, Arie Koomen, Silvester Zwaneveld, Michael Varekamp, Anna Drijver en Eugénie van Smits van Waesberghe.

 • 8/11/2018 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 137 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Onno Kleyn, Charlotte Kleyn, Arie Koomen, Silvester Zwaneveld, Michael Varekamp, Anna Drijver en Eugénie van Smits van Waesberghe.

 • 8/11/2018 10:20 Tijd voor MAX

  Aflevering 136 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jaap Seidell, Maria Vlaar, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Diede de Groot en Robèrt van Beckhoven.

 • 7/11/2018 17:10 Tijd voor MAX

  Aflevering 136 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Gasten: Jaap Seidell, Maria Vlaar, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Diede de Groot en Robèrt van Beckhoven.

 • 7/11/2018 10:15 Tijd voor MAX

  Aflevering 135 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Twitter #tijdvoormax
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...