Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Three Girls

Slot: Three Girls op tvVanavond het slot van de driedelige Britse dramaserie Three Girl, waarin Holly en haar nieuwe vriendinnen verstrikt raken in een wereld van seksueel misbruik.

Nu het definitief tot een rechtszaak is gekomen zijn de verwachtingen hooggespannen: zal het recht zegevieren? De uitkomsten van het zenuwslopende proces zullen van grote invloed zijn op de toekomst van de slachtoffers en hun families, die na alle verschrikkingen eindelijk vrede hopen te vinden.

Ook voor Sara en Maggie staat er veel op het spel: hun inzet wordt aanhoudend beproefd en betwist.
Details
Datum / Tijdvrijdag 13 oktober 2017 van 22:05 tot 23:00
SubgenreDramaserie
Jaar2017
ActeursMolly Windsor, Ria Zmitrowicz, Liv Hill, Paul Kaye, Rupert Procter
Hashtag#threegirls
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Three Girls gemist

 • 16/5/2017 22:00 Three Girls

  Holly finds herself drawn into a frightening world she is unable to escape.

 • 17/5/2017 22:00 Three Girls

  Sara is relieved when the true extent of the abuse is finally uncovered.

 • 18/5/2017 22:00 Three Girls

  With the ordeal drawing to a close, what does the future hold for the victims?

 • 29/9/2017 22:00 Three Girls

  Vanavond start de driedelige miniserie Three Girls, waarin Holly en haar nieuwe vriendinnen verstrikt raken in een wereld van seksueel misbruik. De afleveringen zijn drie vrijdagen rond 22:00 uur te zien op NPO 3. Als nieuwkomer in Rochdale is de vijftienjarige Holly blij zich te kunnen aansluiten bij een vriendinnengroep. Al gauw raken Holly, Amber en Ruby echter verstrikt in een wereld van seksueel misbruik. Zelfs als Holly zich uitspreekt blijft hulp van de autoriteiten uit. Haar ouders staan machteloos totdat hulpverlener Sara de signalen opvangt. Maar ook zij ontdekt spoedig dat de situatie van de tienermeisjes niet voldoende serieus wordt genomen door de autoriteiten die hen in bescherming moeten nemen.

 • 6/10/2017 22:05 Three Girls

  Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse dramaserie: Wanneer de volledige toedracht van het seksuele misbruik in Rochdale wordt onthuld, is Sara opgelucht. Ze had deze bui al zien hangen en nu kan ze eindelijk aan een oplossing werken. Samen met de politie wil ze Maggie aansporen om haar verhaal te vertellen, maar het meisje klapt toe.

 • 7/10/2017 20:55 Three Girls

  Dramaserie over drie meisjes die in de wereld van seksuele uitbuiting terechtkomen

 • 13/10/2017 22:05 Three Girls

  Vanavond het slot van de driedelige Britse dramaserie Three Girl, waarin Holly en haar nieuwe vriendinnen verstrikt raken in een wereld van seksueel misbruik. Nu het definitief tot een rechtszaak is gekomen zijn de verwachtingen hooggespannen: zal het recht zegevieren? De uitkomsten van het zenuwslopende proces zullen van grote invloed zijn op de toekomst van de slachtoffers en hun families, die na alle verschrikkingen eindelijk vrede hopen te vinden. Ook voor Sara en Maggie staat er veel op het spel: hun inzet wordt aanhoudend beproefd en betwist.

Twitter #threegirls
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...