Sluit venster

Youtube

Sluit venster

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 op tvHerhaling. Superhero action sequel.

While struggling to balance his life as a student with his alter ego Spider-Man, Peter Parker begins to probe into the life of his father, and discovers that the threat posed by renegade electrician Electro and Russian mobster Rhino have one thing in common: the sinister OsCorp multinational, run by his childhood friend Harry Osborn. With Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, and Colm Feore.(2014)
Details
Datum / Tijdzaterdag 8 september 2018 van 20:25 tot 22:00
Acteurs Andrew Garfield,Emma Stone,Jamie Foxx,Dane DeHaan, Colm Feore
IMDb6.7 
Hashtag#theamazingspiderman2
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

The Amazing Spider-Man 2 gemist

  • 26/11/2016 20:00 The Amazing Spider-Man 2

    Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

  • 17/4/2018 20:29 The Amazing Spider-Man 2

    Amerikaanse sf-actiefilm: Peter Parker probeert zijn tijd te verdelen tussen enerzijds school en de liefde van zijn leven, Gwen, en anderzijds de strijd tegen de misdaad. Peter heeft moeite om zijn belofte aan de vader van Gwen na te komen: hij moet uit haar buurt blijven om ervoor te zorgen dat ze veilig is. Maar dan komt Spider-Man tegenover een nieuwe schurk te staan, Electro, en tegelijk duikt zijn oude vriend Harry Osborn weer op.

Twitter #theamazingspiderman2
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...