Sluit venster

Youtube

Sluit venster

The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 op tvAmerikaanse sf-actiefilm: Peter Parker probeert zijn tijd te verdelen tussen enerzijds school en de liefde van zijn leven, Gwen, en anderzijds de strijd tegen de misdaad. Peter heeft moeite om zijn belofte aan de vader van Gwen na te komen: hij moet uit haar buurt blijven om ervoor te zorgen dat ze veilig is.

Maar dan komt Spider-Man tegenover een nieuwe schurk te staan, Electro, en tegelijk duikt zijn oude vriend Harry Osborn weer op.
Details
Datum / Tijddinsdag 17 april 2018 van 20:29 tot 23:16
SubgenreSF-actiefilm
Jaar2014
RegisseurMarc Webb
ActeursAndrew Garfield, Emma Stone, Dane DeHaan, Jamie Foxx, Felicity Jones
IMDb6.7 
Hashtag#theamazingspiderman2
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

The Amazing Spider-Man 2 gemist

  • 26/11/2016 20:00 The Amazing Spider-Man 2

    Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

  • 17/4/2018 20:29 The Amazing Spider-Man 2

    Amerikaanse sf-actiefilm: Peter Parker probeert zijn tijd te verdelen tussen enerzijds school en de liefde van zijn leven, Gwen, en anderzijds de strijd tegen de misdaad. Peter heeft moeite om zijn belofte aan de vader van Gwen na te komen: hij moet uit haar buurt blijven om ervoor te zorgen dat ze veilig is. Maar dan komt Spider-Man tegenover een nieuwe schurk te staan, Electro, en tegelijk duikt zijn oude vriend Harry Osborn weer op.

The Amazing Spider-Man 2 - Trailer

Twitter #theamazingspiderman2
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...