Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Tattoo Fixers On Holiday

Tattoo Fixers On Holiday op tvSeizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken aan de zonnige Middellandse Zee neer om vakantiegangers te verlossen van rampzalige tatoeages.
Details
Datum / Tijdzaterdag 22 juli 2017 van 22:00 tot 23:00
SubgenreEpisode 1
Hashtag#TattooFixers
Meer uitzendingen
Meer...

Tattoo Fixers On Holiday gemist

  • 18/7/2017 21:00 Tattoo Fixers On Holiday

    Een mislukte tatoeage is natuurlijk altijd vervelend om te hebben, maar helemaal als je op strandvakantie bent. Met je ontblote lichaam is het immers lastig om je tattoo-blunder te verbergen. Vandaar dat Tattoo Fixers Jay, Sketch, Alica en receptioniste Paisley op reis gaan naar de Middellandse Zee om daar een pop-up-shop te openen voor het maskeren van de meest dramatische vergissingen. Van flauwe dronkemansgrapjes tot slecht uitgevoerde tekeningen, de ersgte tattoos komen weer voorbij. De tatoeage verwijderen is geen optie, maar de Tattoo Fixers On Holiday kunnen er wel een mooiere tatoeage overheen maken. Eentje waar dit keer wél goed over is nagedacht.

  • 19/7/2017 01:00 Tattoo Fixers On Holiday

    Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Tattoo-experts Jay, Sketch en Alice strijken aan de zonnige Middellandse Zee neer om vakantiegangers te verlossen van rampzalige tatoeages.

Twitter #TattooFixers
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...