Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Stop! Politie

Stop! Politie op tvSeizoen 3 - Aflevering 60 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.
Details
Datum / Tijddinsdag 20 maart 2018 van 13:00 tot 14:00
SubgenreDocusoap
Uitzending gemistStop! Politie gemist
Meer uitzendingen
Meer...

Stop! Politie gemist

 • 29/1/2016 19:20 Stop! Politie

  Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 3/9/2012 19:30 Stop! Politie

  Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de Nederlandse verkeerspolitie in touw om het verkeer veilig te houden. Vanaf vanavond kan de kijker in het RTL 7-programma ‘Stop! Politie' meekijken hoe de agenten op de weg hun werk doen. De makers van het programma nemen plaats op de achterbank van de politiewagen en filmen ons weggedrag. Dat levert vaak onthutsende beelden op. De problemen die de agenten doorgaans tegenkomen op de weg zijn van alle tijden en herkenbaar voor iedereen. Hoog in de rangorde staan te hoge snelheid, rechts inhalen en door rood licht rijden. Toch komt niet alles voort uit haast, ook irritaties spelen een flinke rol. Bumperkleven, rijden over de vluchtstrook en de medeweggebruiker afstraffen door af te snijden, is gangbare kost en wordt gedeeld met de kijker. Bovendien leveren de aanhoudingen vaak bijzondere taferelen op: van opmerkelijke smoesjes tot het vertonen van zeer agressief gedrag. Alles komt voorbij in ‘Stop! Politie'.

 • 16/3/2018 13:47 Stop! Politie

  Seizoen 1 - Aflevering 73 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

 • 16/3/2018 12:54 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 57 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 14/3/2018 13:01 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 55 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 13/3/2018 13:03 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 54 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 12/3/2018 13:02 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 53 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 11/3/2018 19:06 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 25 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 11/3/2018 18:45 Stop! Politie

  Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over het werk van de politie: Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • 10/3/2018 19:07 Stop! Politie

  Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie: Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...