Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Sterren in Concert: André Hazes jr.

Sterren in Concert: André Hazes jr. op tvRegistratie van het uitverkochte concert dat André Hazes jr. gaf op zondag 8 januari in Amsterdam. In zijn eerste grote show met liveband haalde Hazes (1994) alles uit het leven.

Voor een uitzinnig publiek zong 's lands grootste nieuwe volkszanger zowel hits van zijn vader als eigen nummers, zoals Leef, Wat Is De Waarheid, Hé Ouwe en Ik Haal Alles Uit Het Leven. Het soloconcert was een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album 'Leef' en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Zijn grote doorbraak beleefde hij toen hij het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' zong in het tv-programma Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan zes miljoen views op YouTube.
Details
Datum / Tijdzondag 4 juni 2017 van 14:25 tot 15:35
SubgenreMuziek
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

Sterren in Concert: André Hazes jr. gemist

  • 20/5/2017 21:25 Sterren in Concert: André Hazes jr.

    Registratie van het uitverkochte concert dat André Hazes jr. gaf op zondag 8 januari in Amsterdam. In zijn eerste grote show met liveband haalde Hazes (1994) alles uit het leven. Voor een uitzinnig publiek zong 's lands grootste nieuwe volkszanger zowel hits van zijn vader als eigen nummers, zoals Leef, Wat Is De Waarheid, Hé Ouwe en Ik Haal Alles Uit Het Leven. Het soloconcert was een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album 'Leef' en de gelijknamige single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zijn grote doorbraak beleefde hij toen hij het nummer 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' zong in het tv-programma Beste Zangers. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan zes miljoen views op YouTube.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...