Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Smeris

Smeris op tvSeizoen 4 - Aflevering 2 - Misdaadserie: Doppie, doppie, doppie: Willem en Theo moeten Geer Bakkers, een bekende gigant in vriescellen in de regio, zien te beschermen tegen een moordenaar, die Bakkes slechts 48 uur de tijd geeft 'een grote misdaad' te bekennen. Alleen beweert Bakkes niets op zijn kerfstok te hebben... Terwijl team Tilburg de identiteit van de moordenaar probeert te achterhalen, heeft Harold andere dingen aan zijn hoofd.
Details
Datum / Tijdzondag 21 januari 2018 van 21:00 tot 21:55
SubgenreMisdaadserie
Uitzending gemistSmeris gemist
Jaar2018
RegisseurDavid Lammers
ActeursDennis van de Ven, Jeroen van Koningsbrugge
LinkOfficiële website
Op Twitter@SmerisBNN
Meer uitzendingen

Smeris gemist

 • 2/4/2017 20:25 Smeris

  Vanavond is de slotaflevering van het derde seizoen van Smeris, de misdaadserie van BNN met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Elf maanden nadat Theo Kamp undercover is gegaan, werkt hij dit seizoen opnieuw samen met rechercheur Willem Niessen om een crimineel complot van de mysterieuze criminele mastermind genaamd ‘De Diplomaat’ te ontrafelen... Opgejaagd door de politiediensten, proberen Theo en Willem te vluchten naar Duitsland. Daar woont iemand die hen kan helpen om De Diplomaat uit zijn tent te lokken, voordat deze de macht grijpt. De grenzen zijn echter gesloten en in heel Europa wordt er nu naar Theo en Willem gezocht. Uiteindelijk komen Theo en Willem recht tegenover De Diplomaat te staan en blijkt hun grootste vijand nog een laatste verrassing in petto te hebben.

 • 26/3/2017 20:25 Smeris

  De Diplomaat staat op het punt om de macht te grijpen. Theo en Willem proberen hem te stoppen maar worden dan zelf hoofdverdachten van de aanslagen. De internationale politiediensten sluiten Brabant hermetisch af en beginnen een klopjacht op ons duo. Theo Kamp en Willem Niessen zijn vanaf nu de meest gezochten mannen in Europa.

 • 22/1/2017 20:25 Smeris

  In het derde seizoen gaat Smeris internationaal: niet alleen jagen Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven) op de uit Duitsland afkomstige ’Diplomaat’, maar samen met bureau Tilburg moeten ze ook nog even de EU redden en het Terrorisme bestrijden. Het is inmiddels een jaar geleden dat Theo Kamp spoorloos is verdwenen. Willem Niessen woont weer in Tilburg. Dan belandt Willem in een zaak die internationaal de aandacht trekt en genoeg stof doet opwaaien om het rustige leventje van iedereen in Brabant voorgoed overhoop te gooien.

 • 31/5/2015 20:30 Smeris

  Vanavond is de bloedstollende ‘grande finale’ van het tweede seizoen van Smeris. Willem slaat noodgedwongen op de vlucht als hij valselijk wordt beschuldigd van moord. Terwijl het hele politiekorps Amsterdam hem op de hielen zit, probeert Willem alles op alles te zetten om Theo de waarheid in te laten zien over zijn vader. Zelfs als dit voor Willem zijn eigen dood kan betekenen. Nog voordat het tweede seizoen van Smeris vanavond zijn hoogtepunt bereikt, is het derde seizoen Smeris een feit. De BNN-serie heeft een grote schare fans en BNN en NPO3 zijn zeer tevreden over de resultaten van de spannende politieserie. Dus het schrijversteam kan samen met het duo, Van Koningsbrugge en Van de Ven, meteen door met het bedenken van nieuwe verhaallijnen. Afgelopen donderdag werd een derde seizoen van de serie aangekondigd. In seizoen drie van Smeris raken Theo en Willem verzeild in de oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en extreem fanatieke terroristen. In dit seizoen wordt de boel op scherp gezet: ‘Hoe ver zijn Theo en Willem bereid te gaan om de misdaad tot een halt te roepen? En wat is de prijs die ze daarvoor betalen?’ Jeroen en Dennis: “We hoopten er op en hielden er al stiekem rekening mee, dus de hersenen dampen al van de ideeën. Zoals de Engelsen dat zo mooi weten te zeggen: ‘Dit wordt een seizoen dat zijn weerga niet kent’. Maar dan in het Engels natuurlijk. We zullen de kijkers niet teleurstellen. In tegendeel: oh oh oh!”

 • 12/4/2015 20:30 Smeris

  Willem begint aan zijn eerste werkdag in Amsterdam, waar hij met zijn nieuwe partner Sam het gedrogeerde hoertje Roxy aan de tand voelt. Theo en Maartje proberen hitman Achmatov uit de tent te lokken. Deze week heeft producent Pupkin bekendgemaakt dat Smeris is verkocht aan vijftien landen, waaronder de Verenigde Staten. De serie, met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, wordt binnenkort uitgezonden door het kanaal MHZ Worldview. Daarnaast is het eerste seizoen van de reeks verkocht aan een groot aantal Europese landen en Israël. In Nederland is momenteel het tweede seizoen te zien, waarin rechercheurs Theo en Willem zich verdiepen in de vrouwenhandel. De eerste afleveringen werden door meer dan een miljoen mensen bekeken. BRON: AD.nl Vanavond wordt de derde aflevering van het tweede seizoen van Smeris uitgezonden.

 • 29/3/2015 20:30 Smeris

  Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven keren terug in het tweede seizoen van de succesvolle BNN-dramaserie Smeris. Na veel positieve reacties op het eerste seizoen werd al snel besloten om een tweede reeks te maken. De serie is verplaatst naar Amsterdam waar bekende acteurs als Teun Kuilboer, Jaap Spijkers en Karien Noordhoff zijn toegevoegd aan de cast. Smeris is vanaf vanavond iedere zondag om 20.30 uur bij BNN te zien op NPO 3. Jeroen van Koningsbrugge speelt in Smeris de rol van Theo Kamp, een onstuimige rechercheur moordzaken. Zijn partner Willem Niessen, die ondanks hun botsende karakters steeds meer naar Theo is toegegroeid, wordt gespeeld door Dennis van de Ven. Volgens de acteurs was het werken aan seizoen twee een nog groter feest dan het eerste: “Vanaf draaidag één was het meteen weer áán. Heerlijk om weer in de huid van Theo en Willem te kruipen. In een moordend draaischema hebben we grotendeels met hetzelfde team en nieuwe regisseurs, een nog betere mix weten te vinden tussen de humor van de personages en de pompende verhaallijnen van het schrijversteam van Winchester McFLy”. Van Koningsbrugge en Van de Ven hebben een grote rol gehad in het creatieve proces van de serie. In het tweede seizoen van Smeris leidt het onderzoek naar de moordaanslag op Theo naar Amsterdam. Zijn partner Willem komt daar - tot zijn schrik - ook de criminelen tegen die eerder zijn dochter ontvoerden, onder leiding van de levensgevaarlijke Guy Moliers. Deze Vlaamse topcrimineel heeft ook Robert Kamp in zijn kielzog, de vader waar Theo al negen jaar naar op zoek is. Genoeg reden om van de Tilburgse hennep af te reizen naar de duistere wereld van XTC en vrouwenhandel in onze hoofdstad.

 • 12/5/2014 20:25 Smeris

  Misdaadreeks. 'Glad ijs. (9/)' Om Tessa vrij te kopen hebben Theo en Willem het drugsgeld van Leon Duinkerk nodig. Om hem te pakken te krijgen, zetten ze zijn ex Maartje in als lokaas. Ondertussen zet OvJ Blok het hele korps in om Theo te vangen.

 • 28/4/2014 20:25 Smeris

  Na het schietincident is Willem er op gebrand te bewijzen dat hij correct gehandeld heeft. Hij neemt de leiding in het onderzoek en Theo kan hem nauwelijks in bedwang houden. Intussen gaat ook het onderzoek naar de tweede mol verder.

 • 31/3/2014 20:25 Smeris

  Getuige Hans wordt dood gevonden bij het ziekenhuis, terwijl zijn vrouw Donna binnen ligt te bevallen van hun dochter. Kunnen Theo en Willem de kersverse weduwe wel genoeg bescherming geven, nu ze haar leven niet meer zeker is? Smeris blijft een hit voor Nederland 3. De politieserie scoorde vorige week met 909.000 kijkers precies gelijk aan de week ervoor. Vandaag maakte de producent bekend dat er een tweede seizoen zal worden gemaakt.

 • 28/3/2014 23:10 Smeris

  Misdaadreeks. Na 's nachts te zijn beschoten, mogen Theo en Willem zelf geen onderzoek naar de schutter doen. Zij moeten weer plantjes rooien. Willem is opgelucht. Maar Theo is niet van plan de jacht over te laten aan zijn ex-collega's van Zware Criminaliteit.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...