Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Salvage Hunters

Salvage Hunters op tvSeizoen 10 - Aflevering 5 - Episode 5: Drew koopt rariteiten in Dorset. Twee zussen tonen Drew de klassieke auto's en stoomtreinmemorabilia van hun overleden vader en later bezoekt hij de oudste hoedenmakers van Luton.
Details
Datum / Tijdmaandag 20 mei 2019 van 18:30 tot 19:30
SubgenreEpisode 5
Jaar2016
Hashtag#salvagehunters
Meer uitzendingen
Meer...

Salvage Hunters gemist

 • 6/12/2018 20:30 Salvage Hunters

  In een nieuw seizoen van Salvage Hunters reist antiekhandelaar Drew Pritchard door Europa op zoek naar bijzondere items. Hij hoopt daarmee zijn winkel in Engeland net even wat extra's te geven waardoor er nog meer klanten komen. Seizoen 13 van Salvage Hunters is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Discovery Channel. Samen met zijn vaste partner T. begint Drew zijn reis in Italië, waar hij vooral geïnteresseerd is in de typische Italiaanse interieurontwerpen van de tweede helft van de vorige eeuw. In Milaan bezoekt hij de beroemde markt Naviglio Grande waar eens per maand honderden antiekstalletjes staan. Drew kijkt zijn ogen uit en vindt een paar waanzinnige items voor een goede prijs. Van een bureaulamp tot een tijdschriftenrek en van een stalen koffietafel tot een stijlvolle loungechair. Ook heeft hij een ontmoeting met een dealer/restaurateur die een collectie Italiaans design heeft waar Drew helemaal van gaat watertanden. Later gaat hij ook nog naar Bologna en naar Arezzo waar hij een item bemachtigt dat zijn stoutste verwachtingen overtreft en misschien wel de mooiste aanschaf is die hij in zijn lange carrière kan heugen. Het maakt de trip naar Italië meer dan geslaagd.

 • 2/11/2017 20:30 Salvage Hunters

  In een nieuw seizoen van Salvage Hunters reist de Britse antiekhandelaar Drew Pritchard weer het land door op zoek naar nieuwe en bijzondere items die hij kan kopen, opknappen en verhandelen. Hij gaat langs bij de meest uiteenlopende locaties om zijn collectie op peil te houden. Landhuizen, kastelen, kerken, maar ook musea, antiekhallen en zelfs een dierentuin bezoekt hij als hij maar enigszins het idee heeft dat er opmerkelijke spullen te vinden zijn. Het zijn meestal de eigenaren zelf die hem bellen, omdat de spullen in de weg staan of omdat ze geld nodig hebben. Maar Drew koopt niet zomaar alles wat oud en antiek is. Het moet hem persoonlijk aanspreken én hij moet zien of hij er winst uit kan halen. Want naast liefhebber en expert is hij toch vooral ook handelaar. Wat dat betreft heeft hij weer een succesvol seizoen, waarbij hij prachtige items weet te vinden. Van oude 19e-eeuwse stoelen tot porseleinen vaaslampen en van een Victoriaanse spiegel tot een stenen drinkbeker die bij navraag een heel stuk ouder blijkt dan de verkoper dacht... Soms hoeft Drew niet eens ver te rijden om bijzondere voorwerpen te vinden. In de eerste aflevering wordt hij uitgenodigd door een collega-handelaar die vlakbij woont. Deze John Nolan zit al vijftig jaar in het vak en heeft in die tijd alles verzameld wat hij maar kon vinden. Nu hij wat ouder wordt, wil hij zijn nabestaanden niet opzadelen met de verkoop van zijn 90.000 items, waardoor hij zelf maar vast begonnen is met verkopen. Voor Drew een uitgelezen kans om enkele spectaculaire items op de kop te tikken. Zijn oog valt al snel op een voorwerp dat eruitziet als een oude drinkbeker. John weet zelf eigenlijk niet wat het is en biedt hem voor 100 pond te koop aan. Dat blijkt een goede deal als Drews vrouw Rebecca later de oorsprong van deze drinkbeker weet op te sporen en deze een stuk ouder is dan Drew en John gedacht hadden.

 • 26/4/2016 20:00 Salvage Hunters

  Antiekhandelaar Drew Pritchard reist het land weer door op zoek naar bijzondere items die hij kan opkopen, opknappen en doorverkopen. Met zijn enorme kennis van zaken weet hij de mooiste items te vinden in schuren en kelders. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters' valt hij met zijn neus in de boter als hij op bezoek mag bij Voewood House, een statig landhuis in Norfolk dat vol staat met prachtige oude meubelen. Hij vindt er een Eames Chair uit de jaren vijftig en een industriële barkruk uit dezelfde periode. Maar kan hij er ook een goede prijs voor krijgen? Laat dat maar aan de slimme handelsgeest van Drew over.

 • 18/10/2015 21:00 Salvage Hunters

  Antiekhandelaar Drew Pritchard reist het land weer door op zoek naar bijzondere items die hij kan opkopen, opknappen en doorverkopen. Met zijn enorme kennis van zaken weet hij de mooiste items te vinden in schuren en kelders. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters' valt hij met zijn neus in de boter als hij op bezoek mag bij Voewood House, een statig landhuis in Norfolk dat vol staat met prachtige oude meubelen. Hij vindt er een Eames Chair uit de jaren vijftig en een industriële barkruk uit dezelfde periode. Maar kan hij er ook een goede prijs voor krijgen? Laat dat maar aan de slimme handelsgeest van Drew over.

 • 21/7/2015 22:00 Salvage Hunters

  Drew Pritchard is een moderne schattenjager. Met veeleisende klanten, een hoge omzet, en één van de grootste decoratieve bergingstuinen in het Verenigd Koninkrijk. Drew is voortdurend op de weg en gaat kriskras het land door op zoek naar verwaarloosde pareltjes en vergeten overblijfselen. Drew houdt van de spanning van de jacht en terwijl hij zijn handen uit de mouwen steekt in de verwaterde architectuur van het land, zijn 'crack team' van restauratoren is terug in de winkel en geven oude en zeldzame vondsten een nieuw leven.

 • 16/5/2019 18:30 Salvage Hunters

  Seizoen 10 - Aflevering 3 - Episode 3: Drew bezoekt het Lambretta Scooter Museum in Weston Super Mare. Laat hij zich verleiden tot een aankoop? In Walsall bezoekt hij een van de laatste leerfabrieken in Engeland.

 • 15/5/2019 18:30 Salvage Hunters

  Seizoen 10 - Aflevering 2 - Episode 2: Drew bezoekt een landhuis in Norfolk en in Glasgow vindt hij bij een kleermaker een unieke lap tartan. Daarna doet hij in Liverpool de vreemdste aankoop van zijn carrière.

 • 14/5/2019 18:30 Salvage Hunters

  Seizoen 10 - Aflevering 1 - Episode 1: Drew vindt in Lancashire een mysterieus stuk zwart aardewerk, in een dierentuin in East Anglia ontdekt hij een exotisch object en hij onderhandelt stevig met een oude concurrent.

 • 13/5/2019 18:30 Salvage Hunters

  Seizoen 9 - Aflevering 15 - Cornwall At War: Drew krijgt een primeur wanneer hij in Londen in de geschiedenis en techniek van Fleet Street duikt. In Devon kan hij zich uitleven in zijn passie voor historische bouwmaterialen.

 • 12/5/2019 04:30 Salvage Hunters

  Seizoen 8 - Aflevering 1 - Episode 1: Antiekkenner Drew Pritchard bezoekt een Schots kasteel. Bij een collega-autoliefhebber kruipt hij achter het stuur van een historische auto met een waarde van een miljoen pond.

Twitter #salvagehunters
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...