Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Raising Hope

Raising Hope op tvSeizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie: Inside Probe: De familie Chance wordt geïnterviewd voor een speciale documentaire van Nancy Grace. Ze wil graag dat ze hun ervaringen met Lucy, de mama van Hope, met de televisiekijkers delen.
Details
Datum / Tijdzaterdag 3 februari 2018 van 18:50 tot 19:16
SubgenreKomische serie
Jaar2011
Regisseur Michael Fresco
Acteurs Bijou Phillips, Cloris Leachman, Garret Dillahunt, Lucas Neff, Martha Plimpton
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Raising Hope gemist

 • 6/12/2011 22:20 Raising hope

  Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 13/12/2011 22:20 Raising hope

  Dat een one night stand je hele leven op z'n kop kan zetten, merkt de twintiger Jimmy in de single-camera comedy ┬ĹRaising Hope'. De vrouw met wie hij een spannende nacht beleeft, blijkt een voortvluchtige moordenaar te zijn. Ze wordt opgepakt, maar laat Jimmy vanuit de gevangenis weten dat ze zwanger van hem is. En dat is nog niet alles: ze is ter dood veroordeeld. Na haar executie krijgt Jimmy de zorg over baby Princess Beyonc├ę. Jimmy woont nog bij zijn jonge ouders en gekke oma en heeft zijn leven absoluut niet op orde. Toch is hij vastbesloten om goed voor zijn dochter te zorgen, maar daar heeft hij wel de hulp van zijn familie voor nodig. Intussen wordt hij verliefd op het supermarktmeisje Sabrina, maar of zij hem wel ziet staan? Het eerste seizoen van ┬ĹRaising Hope' werd in de Verenigde Staten erg goed ontvangen. Inmiddels is daar seizoen twee te zien. Aflevering: Dead tooth Jimmy besluit Hope naar de kinderopvang van Shelley, de nicht van Sabrina, te brengen. Daar aangekomen blijkt hij deze Shelley, beter bekend als Dead Tooth te kennen van een feestje. Shelley ziet Jimmy duidelijk zitten, maar hij heeft alleen maar oog voor Sabrina. Intussen probeert Burt Virginia over te halen om te stoppen met roken.

 • 20/12/2011 22:20 Raising hope

  Aflevering: Dream hoarders Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 27/12/2011 22:20 Raising hope

  Aflevering: Say cheese Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 3/1/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Family secrets Jimmy ontvangt een doos met video's van Hopes moeder uit de gevangenis en hij twijfelt of hij ze aan Hope zal laten zien. Virginia is van mening dat kinderen niet altijd de waarheid hoeven te weten. Jimmy vraagt zich hierdoor af of zijn ouders zaken voor hem hebben verborgen in de afgelopen jaren.

 • 10/1/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Happy Halloween Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 17/1/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: The sniffles Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 24/1/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Blue dots Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 31/1/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Meet the grandparents Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 7/2/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Burt rocks Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 14/2/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Toy story Toen Jimmy nog klein was, kocht Burt ieder jaar het meest populaire speelgoed om dat later met winst te verkopen. Jimmy wil dat Burt dit met Hope anders aanpakt en haar niet jaarlijks teleurstelt, zoals zijn vader bij hem heeft gedaan.

 • 21/2/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: Raising hope Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 28/2/2012 22:20 Raising hope

  Aflevering: A germ of a story Jimmy Chance, maakt per ongeluk zijn onenightstand zwanger en krijgt de verantwoordelijkheid over het kind. Samen met zijn jonge ouders Burt en Virginia probeert hij zijn dochtertje Hope een plek in hun leven te geven.

 • 21/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Pilot. (1/22)' De 23-jarige goedzak Jimmy Chance wordt na een onenightstand onverwacht vader van een schattige dochter. Aangezien de moeder een ter dood veroordeelde crimineel is, ziet Jimmy zich genoodzaakt om alleen voor de opvoeding van het meisje in te staan.

 • 22/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Dead Tooth. (2/22)' Jimmy besluit Hope naar de kinderopvang van Shelley, de nicht van Sabrina, te brengen. Daar aangekomen blijkt hij deze Shelley, beter bekend als Dead Tooth te kennen van een feestje.

 • 23/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Dream Hoarders. (3/22)' Jimmy leert Hope kruipen met alle gevolgen van dien voor de inboedel van het huis. Zo moet Virginia haar spullen op een andere plaats bewaren. Jimmy ontdekt dat ze heel wat rommel heeft bewaard in de bergruimte.

 • 26/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Say Cheese. (4/22)' Sabrina komt bij Jimmy langs en stuit op een fotoalbum van vroeger. Door de oude foto's komen er allerlei herinneringen bij Jimmy naar boven.

 • 27/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Family Secrets. (6/22)' Jimmy moet beslissen wat er met de spullen van de mama van Hope zal gebeuren. Wanneer Jimmy's moeder denkt dat het beter is om Hope de waarheid te besparen, denkt Jimmy dat zijn ouders zelf iets achterhouden voor hem.

 • 28/5/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Happy Halloween. (5/22)' Wanneer Jimmy hoort dat het vriendje van Sabrina niet met haar naar een Halloweenfeestje kan, stelt hij voor om haar te vergezellen. Ondertussen probeert Burt zijn zoon enkele trucjes te leren en neemt Virginia haar grootmoeder mee om van deur tot deur te gaan.

 • 29/5/2014 16:43 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'The Sniffles. (7/22)' De familie Chance heeft geen ziektekostenverzekering. Virginia schiet dan ook in de stress als Hope ziek wordt. Jimmy realiseert zich dat hij iets moet doen en probeert een tweede baantje te krijgen.

 • 30/5/2014 16:38 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Blue Dots. (8/22)' Jimmy beslist om Hope naar een dure cr├Ęche te brengen, maar hij ondervindt al snel enkele obstakels uit het verleden van Burt. De familie beslist om het lot in eigen hand te nemen.

 • 2/6/2014 16:34 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Meet the Grandparents. (9/22)' Jimmy doorbreekt zijn jaarlijkse Thanksgiving traditie en hij beslist om ook de andere grootouders van Hope uit te nodigen. Wanneer de grootouders, Dale en Margine, uiteindelijk Hope ontvoeren, beseft Jimmy dat hij een grote fout heeft begaan.

 • 3/6/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Burt Rocks. (10/22)' Wanneer Jimmy zich realiseert dat zijn vader Burt zijn droom om een bekende rockster te worden, heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen, wil hij iets terug doen. Jimmy neemt contact op met Smokey Floyd, een muziekidool die Burt kan helpen om zijn rockperiode nieuw leven in te blazen.

 • 4/6/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Toy Story. (11/22)' Jimmy's vader organiseert zijn jaarlijkse uitverkoop waarbij hij het meest geliefde kerstgeschenk voor een bom geld verkoopt. Jimmy herinnert zich dat hij hierdoor als kind een paar serieuze ontgoochelingen heeft opgelopen en wil zijn vader op andere gedachten brengen.

 • 5/6/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'Romeo and Romeo. (12/22)' Wanneer Jimmy een andere single papa ontmoet, organiseert hij een speeldate met Hope. Virginia is echter tegen het idee gekant omdat zij het huishouden van de man in kwestie doet. Jimmy beslist om zijn plannen toch door te zetten.

 • 6/6/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'A Germ of a Story. (13/22)' Sabrina vertelt aan Jimmy dat zijn huis een puinhoop is, waardoor de voltallige familie geobsedeerd raakt door het oppoetsen van zijn woning. Maw Maw lijkt het grootste slachtoffer van hun obsessie te worden. Er komt een belangrijk familiegeheim aan het licht.

 • 9/6/2014 16:30 Raising Hope

  Amerikaanse komische reeks. 'What Up, Cuz?. (14/22)' In de veronderstelling dat Maw Maw is overleden, komt Virginia┬┤s nicht Delilah onaangekondigd langs om haar deel van de erfenis op te eisen. Ondertussen is Jimmy op Maw Maw aan het passen en raakt in paniek wanneer ze ervandoor gaat op Sabrina┬┤s bromfiets.

 • 10/6/2014 16:30 Raising Hope

  Sabrina en Virginia leren elkaar beter kennen en ontdekken elkaars geheimen. Sabrina ziet zich echter genoodzaakt om Viriginia te chanteren om een bepaald geheim voor zich te houden. De familie hakt de knoop door over de operatie van Burt.

 • 11/6/2014 16:31 Raising Hope

  Mike keert terug van zijn spirituele queeste met een vrouw en haar drie andere mannen. Ondertussen onderneemt Burt een poging om de band met zijn broer en Mike te herstellen.

 • 12/6/2014 16:30 Raising Hope

  De familie Chance trekt naar de rechter in de hoop zijn wil door te drijven. Burt voelt zich beledigd wanneer Jimmy Sabrina boven hem verkiest. Terwijl Sabrina overweldigd wordt door emoties, krijgt Maw Maw vreemde gedachten.

 • 13/6/2014 16:27 Raising Hope

  Maw Maw raakt verliefd op een man die ze leert kennen in de cr├Ęche van Shelley. Wanneer Jimmy ontdekt dat Sabrina denkt dat hij haar bedriegt met Wyatt, besluit hij om actie te ondernemen.

 • 16/6/2014 16:27 Raising Hope

  Burt beslist om samen met de vastberaden Sarah Louise deel te nemen aan een loopwedstrijd ten voordele van de kerk. Wanneer de vrouw hem echter de taak heeft om op een varkentje te letten, realiseert Burt zich het ├ę├ęn en ander.

 • 17/6/2014 16:30 Raising Hope

  Virginia brengt Jimmy in de war wanneer ze denkt dat de nieuwe aantrekkelijke studiegenoot van Sabrina meer dan een gewone vriend is. Ondertussen heeft Burt een nieuwe obsessie.

 • 18/6/2014 16:31 Raising Hope

  Virginia en Burt horen per ongeluk via de babyfoon van Hope een gesprek tussen hun buren. Wanneer ze horen dat het koppel in diepe problemen zit, beslissen ze om hen te ontmoeten. Ondertussen voert Howdy Market een strijd met een rivaliserende winkel.

 • 19/6/2014 16:30 Raising Hope

  De familie Chance blikt terug op de 18de verjaardag van Jimmy. Iedereen werd toen door Maw Maw het huis uitgezwierd, waardoor Virginia en Burt eindelijk leerden hoe ze zich als volwassenen moesten gedragen.

 • 20/6/2014 16:30 Raising Hope

  De 23-jarige goedzak Jimmy Chance wordt na een onenightstand onverwacht vader van een schattige dochter. Aangezien de moeder een ter dood veroordeelde crimineel is, ziet Jimmy zich genoodzaakt om alleen voor de opvoeding van het meisje in te staan.

 • 23/6/2014 16:32 Raising Hope

  Jimmy besluit Hope naar de kinderopvang van Shelley, de nicht van Sabrina, te brengen. Daar aangekomen blijkt hij deze Shelley, beter bekend als Dead Tooth te kennen van een feestje.

 • 24/6/2014 16:33 Raising Hope

  Jimmy leert Hope kruipen met alle gevolgen van dien voor de inboedel van het huis. Zo moet Virginia haar spullen op een andere plaats bewaren. Jimmy ontdekt dat ze heel wat rommel heeft bewaard in de bergruimte.

 • 25/6/2014 16:34 Raising Hope

  Sabrina komt bij Jimmy langs en stuit op een fotoalbum van vroeger. Door de oude foto's komen er allerlei herinneringen bij Jimmy naar boven.

 • 26/6/2014 16:30 Raising Hope

  Jimmy moet beslissen wat er met de spullen van de mama van Hope zal gebeuren. Wanneer Jimmy's moeder denkt dat het beter is om Hope de waarheid te besparen, denkt Jimmy dat zijn ouders zelf iets achterhouden voor hem.

 • 27/6/2014 16:48 Raising Hope

  Wanneer Jimmy hoort dat het vriendje van Sabrina niet met haar naar een Halloweenfeestje kan, stelt hij voor om haar te vergezellen. Ondertussen probeert Burt zijn zoon enkele trucjes te leren en neemt Virginia haar grootmoeder mee om van deur tot deur te gaan.

 • 30/6/2014 16:42 Raising Hope

  De familie Chance heeft geen ziektekostenverzekering. Virginia schiet dan ook in de stress als Hope ziek wordt. Jimmy realiseert zich dat hij iets moet doen en probeert een tweede baantje te krijgen.

 • 1/7/2014 16:34 Raising Hope

  Jimmy beslist om Hope naar een dure cr├Ęche te brengen, maar hij ondervindt al snel enkele obstakels uit het verleden van Burt. De familie beslist om het lot in eigen hand te nemen.

 • 2/7/2014 16:30 Raising Hope

  Jimmy doorbreekt zijn jaarlijkse Thanksgiving traditie en hij beslist om ook de andere grootouders van Hope uit te nodigen. Wanneer de grootouders, Dale en Margine, uiteindelijk Hope ontvoeren, beseft Jimmy dat hij een grote fout heeft begaan.

 • 3/7/2014 16:32 Raising Hope

  Wanneer Jimmy zich realiseert dat zijn vader Burt zijn droom om een bekende rockster te worden, heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen, wil hij iets terug doen. Jimmy neemt contact op met Smokey Floyd, een muziekidool die Burt kan helpen om zijn rockperiode nieuw leven in te blazen.

 • 4/7/2014 16:32 Raising Hope

  Jimmy's vader organiseert zijn jaarlijkse uitverkoop waarbij hij het meest geliefde kerstgeschenk voor een bom geld verkoopt. Jimmy herinnert zich dat hij hierdoor als kind een paar serieuze ontgoochelingen heeft opgelopen en wil zijn vader op andere gedachten brengen.

 • 7/7/2014 16:36 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een andere single papa ontmoet, organiseert hij een speeldate met Hope. Virginia is echter tegen het idee gekant omdat zij het huishouden van de man in kwestie doet. Jimmy beslist om zijn plannen toch door te zetten.

 • 8/7/2014 16:35 Raising Hope

  Sabrina vertelt aan Jimmy dat zijn huis een puinhoop is, waardoor de voltallige familie geobsedeerd raakt door het oppoetsen van zijn woning. Maw Maw lijkt het grootste slachtoffer van hun obsessie te worden. Er komt een belangrijk familiegeheim aan het licht.

 • 9/7/2014 16:35 Raising Hope

  In de veronderstelling dat Maw Maw is overleden, komt Virginia┬┤s nicht Delilah onaangekondigd langs om haar deel van de erfenis op te eisen. Ondertussen is Jimmy op Maw Maw aan het passen en raakt in paniek wanneer ze ervandoor gaat op Sabrina┬┤s bromfiets.

 • 10/7/2014 16:36 Raising Hope

  Sabrina en Virginia leren elkaar beter kennen en ontdekken elkaars geheimen. Sabrina ziet zich echter genoodzaakt om Viriginia te chanteren om een bepaald geheim voor zich te houden. De familie hakt de knoop door over de operatie van Burt.

 • 11/7/2014 16:33 Raising Hope

  Mike keert terug van zijn spirituele queeste met een vrouw en haar drie andere mannen. Ondertussen onderneemt Burt een poging om de band met zijn broer en Mike te herstellen.

 • 14/7/2014 16:34 Raising Hope

  De familie Chance trekt naar de rechter in de hoop zijn wil door te drijven. Burt voelt zich beledigd wanneer Jimmy Sabrina boven hem verkiest. Terwijl Sabrina overweldigd wordt door emoties, krijgt Maw Maw vreemde gedachten.

 • 15/7/2014 16:31 Raising Hope

  Maw Maw raakt verliefd op een man die ze leert kennen in de cr├Ęche van Shelley. Wanneer Jimmy ontdekt dat Sabrina denkt dat hij haar bedriegt met Wyatt, besluit hij om actie te ondernemen.

 • 16/7/2014 16:33 Raising Hope

  Burt beslist om samen met de vastberaden Sarah Louise deel te nemen aan een loopwedstrijd ten voordele van de kerk. Wanneer de vrouw hem echter de taak heeft om op een varkentje te letten, realiseert Burt zich het ├ę├ęn en ander.

 • 17/7/2014 16:36 Raising Hope

  Virginia brengt Jimmy in de war wanneer ze denkt dat de nieuwe aantrekkelijke studiegenoot van Sabrina meer dan een gewone vriend is. Ondertussen heeft Burt een nieuwe obsessie.

 • 18/7/2014 16:30 Raising Hope

  Virginia en Burt horen per ongeluk via de babyfoon van Hope een gesprek tussen hun buren. Wanneer ze horen dat het koppel in diepe problemen zit, beslissen ze om hen te ontmoeten. Ondertussen voert Howdy Market een strijd met een rivaliserende winkel.

 • 21/7/2014 16:48 Raising Hope

  De familie Chance blikt terug op de 18de verjaardag van Jimmy. Iedereen werd toen door Maw Maw het huis uitgezwierd, waardoor Virginia en Burt eindelijk leerden hoe ze zich als volwassenen moesten gedragen.

 • 18/5/2015 16:07 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een oude familievideo-opname bekijkt, beseft hij dat hij een groot muzikaal talent had tot hij bij een ongeval betrokken raakte. Hij beslist om een manier te vinden om zijn gave te herontdekken.

 • 19/5/2015 00:52 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een oude familievideo-opname bekijkt, beseft hij dat hij een groot muzikaal talent had tot hij bij een ongeval betrokken raakte. Hij beslist om een manier te vinden om zijn gave te herontdekken.

 • 19/5/2015 16:05 Raising Hope

  Burt ontdekt per ongeluk dat Sabrina's vader Cap heel rijk is. Jimmy denkt dat Sabrina zich voor zijn familie schaamt en dat dit de reden is waarom hij haar vader nog nooit heeft ontmoet. Maar Sabrina schaamt zich juist voor haar eigen familie en weigert geld van haar vader aan te nemen. Als ze door Cap uitgenodigd worden voor een feestje, wil Jimmy Hope laten zien hoe het er in een beter milieu aan toegaat.

 • 20/5/2015 00:26 Raising Hope

  Burt ontdekt per ongeluk dat Sabrina's vader Cap heel rijk is. Jimmy denkt dat Sabrina zich voor zijn familie schaamt en dat dit de reden is waarom hij haar vader nog nooit heeft ontmoet. Maar Sabrina schaamt zich juist voor haar eigen familie en weigert geld van haar vader aan te nemen. Als ze door Cap uitgenodigd worden voor een feestje, wil Jimmy Hope laten zien hoe het er in een beter milieu aan toegaat.

 • 20/5/2015 16:06 Raising Hope

  Burt leert meer over zijn kidnapping van twintig jaar geleden wanneer zijn 'kidnapper' hem een bezoek brengt. Jimmy's jaloezie bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer Sabrina wacht op nieuws van Wyatt.

 • 21/5/2015 00:52 Raising Hope

  Burt leert meer over zijn kidnapping van twintig jaar geleden wanneer zijn 'kidnapper' hem een bezoek brengt. Jimmy's jaloezie bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer Sabrina wacht op nieuws van Wyatt.

 • 21/5/2015 15:55 Raising Hope

  De familie Chance trekt naar Las Vegas om er het huwelijk van hun nicht Delilah bij te wonen. Hierdoor steekt jaloezie de kop op bij Virginia omdat ze nooit zo'n grote bruiloft heeft gekregen. Ondertussen denkt Jimmy dat hij eindelijk kans maakt bij Sabrina wanneer ze beslist om uit de bol te gaan in Nevada.

 • 22/5/2015 00:49 Raising Hope

  De familie Chance trekt naar Las Vegas om er het huwelijk van hun nicht Delilah bij te wonen. Hierdoor steekt jaloezie de kop op bij Virginia omdat ze nooit zo'n grote bruiloft heeft gekregen. Ondertussen denkt Jimmy dat hij eindelijk kans maakt bij Sabrina wanneer ze beslist om uit de bol te gaan in Nevada.

 • 22/5/2015 16:24 Raising Hope

  Het huis van de familie Chance heeft te kampen met termieten, waardoor de familie tijdelijke op de oprit moet kamperen. Op de koop toe zorgt Hope voor nog meer kopzorgen, waardoor de problemen met het huis plotseling vrij relatief blijken te zijn.

 • 23/5/2015 00:59 Raising Hope

  Het huis van de familie Chance heeft te kampen met termieten, waardoor de familie tijdelijke op de oprit moet kamperen. Op de koop toe zorgt Hope voor nog meer kopzorgen, waardoor de problemen met het huis plotseling vrij relatief blijken te zijn.

 • 25/5/2015 16:05 Raising Hope

  Jimmy is furieus wanneer een 13-jarige jongen Sabrina probeert te versieren. Burt en Virginia zoeken wanhopig naar een manier om de gouden tand die Maw Maw heeft ingeslikt terug aan de oppervlakte te krijgen.

 • 26/5/2015 01:00 Raising Hope

  Jimmy is furieus wanneer een 13-jarige jongen Sabrina probeert te versieren. Burt en Virginia zoeken wanhopig naar een manier om de gouden tand die Maw Maw heeft ingeslikt terug aan de oppervlakte te krijgen.

 • 26/5/2015 16:06 Raising Hope

  De familie Chance wil de welgestelde familie van Burt imponeren. Wanneer de mensen op bezoek komen, nemen ze hun intrek in het huis van de buren en doen ze alsof ze niets tekort hebben in het leven. Het plan loopt echter in de war wanneer de buren onverwacht vroeger huiswaarts keren.

 • 27/5/2015 00:24 Raising Hope

  De familie Chance wil de welgestelde familie van Burt imponeren. Wanneer de mensen op bezoek komen, nemen ze hun intrek in het huis van de buren en doen ze alsof ze niets tekort hebben in het leven. Het plan loopt echter in de war wanneer de buren onverwacht vroeger huiswaarts keren.

 • 27/5/2015 16:02 Raising Hope

  Virginia wil dat elk lid van de familie een uitvinding instuurt voor de National Invention Convention Extravaganza. Er valt immers heel wat geld te verdienen. De zaak loop echter al snel uit de hand wanneer iedereen hoopt om met zijn eigen uitvinding de jackpot binnen te halen.

 • 28/5/2015 00:40 Raising Hope

  Virginia wil dat elk lid van de familie een uitvinding instuurt voor de National Invention Convention Extravaganza. Er valt immers heel wat geld te verdienen. De zaak loop echter al snel uit de hand wanneer iedereen hoopt om met zijn eigen uitvinding de jackpot binnen te halen.

 • 28/5/2015 16:16 Raising Hope

  De vader van Jimmy vindt dat zijn zoon meer risico's moet nemen in het leven. Jimmy beslist om samen met Frank naar een feestje te gaan, waar ze ontdekken dat ze op de middelbare school met dezelfde bullebak af te rekenen kregen.

 • 29/5/2015 00:48 Raising Hope

  De vader van Jimmy vindt dat zijn zoon meer risico's moet nemen in het leven. Jimmy beslist om samen met Frank naar een feestje te gaan, waar ze ontdekken dat ze op de middelbare school met dezelfde bullebak af te rekenen kregen.

 • 29/5/2015 16:30 Raising Hope

  Wanneer de voltallige familie Chance in de bioscoop zit, komen ze tot de verbazingwekkende vaststelling dat de plot van een volgende film helemaal gelijk loopt met hun eigen leven. Ondertussen beeldt Jimmy zich in hoe zijn leven er zou uitgezien hebben zonder Lucy en Hope.

 • 30/5/2015 01:12 Raising Hope

  Wanneer de voltallige familie Chance in de bioscoop zit, komen ze tot de verbazingwekkende vaststelling dat de plot van een volgende film helemaal gelijk loopt met hun eigen leven. Ondertussen beeldt Jimmy zich in hoe zijn leven er zou uitgezien hebben zonder Lucy en Hope.

 • 1/6/2015 16:06 Raising Hope

  Jimmy denkt dat zijn dochter Hope misschien wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn en hij beslist om terug te keren naar school om een examen af te laten nemen. Hij krijgt er echter af te rekenen met een leraar die vastbesloten is om Jimmy het leven zuur te maken.

 • 2/6/2015 01:00 Raising Hope

  Jimmy denkt dat zijn dochter Hope misschien wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn en hij beslist om terug te keren naar school om een examen af te laten nemen. Hij krijgt er echter af te rekenen met een leraar die vastbesloten is om Jimmy het leven zuur te maken.

 • 2/6/2015 02:30 Raising Hope

  Jimmy denkt dat zijn dochter Hope misschien wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn en hij beslist om terug te keren naar school om een examen af te laten nemen. Hij krijgt er echter af te rekenen met een leraar die vastbesloten is om Jimmy het leven zuur te maken.

 • 2/6/2015 16:00 Raising Hope

  Burt begint opnieuw met gokspelen. Hij is immers vastbesloten om zijn eigendom die hij 20 jaar geleden verloor door het gokken terug te winnen. Virginia en Jimmy proberen hem tegen te houden, maar voor ze het weten slaan ze zelf aan het gokken. Het inspireert Virginia om een nieuwe carri├Ęre te beginnen. Sabrina heeft verrassend nieuws voor Jimmy.

 • 3/6/2015 02:30 Raising Hope

  Burt begint opnieuw met gokspelen. Hij is immers vastbesloten om zijn eigendom die hij 20 jaar geleden verloor door het gokken terug te winnen. Virginia en Jimmy proberen hem tegen te houden, maar voor ze het weten slaan ze zelf aan het gokken. Het inspireert Virginia om een nieuwe carri├Ęre te beginnen. Sabrina heeft verrassend nieuws voor Jimmy.

 • 3/6/2015 16:05 Raising Hope

  Burt roept de hulp in van Barney als business manager tijdens het drukke belastingenseizoen. De stress die de job met zich meebrengt, zorgt ervoor dat Burt een ongepaste opmerking geeft over de carri├Ęre van Virginia. Jimmy is bang dat Sabrina met Wyatt naar Afrika wil verhuizen.

 • 4/6/2015 02:30 Raising Hope

  Burt roept de hulp in van Barney als business manager tijdens het drukke belastingenseizoen. De stress die de job met zich meebrengt, zorgt ervoor dat Burt een ongepaste opmerking geeft over de carri├Ęre van Virginia. Jimmy is bang dat Sabrina met Wyatt naar Afrika wil verhuizen.

 • 4/6/2015 16:01 Raising Hope

  Virginia en Burt moedigen Jimmy aan om een vriendin te vinden om zo Sabrina jaloers te maken. Zo hopen ze dat haar relatie met Wyatt op de klippen zal lopen. Terwijl hij samen met Barney op stap is, ontmoet Jimmy Mary-Louise die ermee instemt om het spel mee te spelen.

 • 5/6/2015 02:30 Raising Hope

  Virginia en Burt moedigen Jimmy aan om een vriendin te vinden om zo Sabrina jaloers te maken. Zo hopen ze dat haar relatie met Wyatt op de klippen zal lopen. Terwijl hij samen met Barney op stap is, ontmoet Jimmy Mary-Louise die ermee instemt om het spel mee te spelen.

 • 5/6/2015 16:10 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina zijn nog steeds volop bezig met het opbouwen van hun relatie. Ze komen meer te weten over elkaars kleine kantjes en over hun angsten uit hun jeugd. Ondertussen ontdekt Virginia dat Burt al jaren een gewoonte verbergt voor haar.

 • 6/6/2015 02:30 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina zijn nog steeds volop bezig met het opbouwen van hun relatie. Ze komen meer te weten over elkaars kleine kantjes en over hun angsten uit hun jeugd. Ondertussen ontdekt Virginia dat Burt al jaren een gewoonte verbergt voor haar.

 • 8/6/2015 16:06 Raising Hope

  Sabrina wordt veroordeeld tot 2 weken gevangenis nadat ze heeft deelgenomen aan een protestmars. Ze krijgt het al snel aan de stok met een medegevangene. Virginia krijgt intussen de kans van haar leven nadat ze burgemeester van Natesville heeft behoed voor een publiek schandaal.

 • 9/6/2015 02:30 Raising Hope

  Sabrina wordt veroordeeld tot 2 weken gevangenis nadat ze heeft deelgenomen aan een protestmars. Ze krijgt het al snel aan de stok met een medegevangene. Virginia krijgt intussen de kans van haar leven nadat ze burgemeester van Natesville heeft behoed voor een publiek schandaal.

 • 9/6/2015 16:05 Raising Hope

  Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

 • 9/6/2015 23:55 Raising Hope

  Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

 • 10/6/2015 00:00 Raising Hope

  Virginia en Sabrina proberen samen van een ongewenste bezoeker af te geraken ten huize Chance. Jimmy raakt intussen gefrustreerd nadat zijn ouders hem raad hebben gegeven over de opvoeding van Hope. Wanneer Burt opnieuw een geheim uit Jimmy's jeugd vertelt, komt Jimmy tot een nieuwe vaststelling.

 • 10/6/2015 16:12 Raising Hope

  Virginia gaat er mee akkoord om te babysitten op een tienermeisje. Wanneer ze ontdekt dat het meisje voor de eerste keer seks wil hebben met haar vriendje, besluit ze om haar goedbedoeld moederlijk advies te geven. Jimmy doet zijn voordeel met de waanbeelden van Maw Maw.

 • 11/6/2015 00:30 Raising Hope

  Virginia gaat er mee akkoord om te babysitten op een tienermeisje. Wanneer ze ontdekt dat het meisje voor de eerste keer seks wil hebben met haar vriendje, besluit ze om haar goedbedoeld moederlijk advies te geven. Jimmy doet zijn voordeel met de waanbeelden van Maw Maw.

 • 11/6/2015 16:07 Raising Hope

  Burt wil zich graag engageren in de kerkgroep, maar daarvoor moet hij het opnemen tegen de vastberaden Sarah Louise. Wanneer de vrouw Burt toevertrouwt om te babysitten op een varkentje, realiseert Burt zich dat er heel wat verantwoordelijkheden aan te pas komen.

 • 12/6/2015 00:15 Raising Hope

  Burt wil zich graag engageren in de kerkgroep, maar daarvoor moet hij het opnemen tegen de vastberaden Sarah Louise. Wanneer de vrouw Burt toevertrouwt om te babysitten op een varkentje, realiseert Burt zich dat er heel wat verantwoordelijkheden aan te pas komen.

 • 12/6/2015 16:05 Raising Hope

  Virginia brengt Jimmy in de war wanneer ze laat uitschijnen dat de nieuwe studiegenoot van Sabrina misschien wel meer dan gewoon een vriend is. Ondertussen heeft Burt een nieuwe obsessie.

 • 13/6/2015 02:30 Raising Hope

  Virginia brengt Jimmy in de war wanneer ze laat uitschijnen dat de nieuwe studiegenoot van Sabrina misschien wel meer dan gewoon een vriend is. Ondertussen heeft Burt een nieuwe obsessie.

 • 15/6/2015 16:10 Raising Hope

  De familie Chance wordt geïnterviewd voor een speciale documentaire van Nancy Grace. Ze wil graag dat ze hun ervaringen met Lucy, de mama van Hope, met de televisiekijkers delen.

 • 16/6/2015 02:30 Raising Hope

  De familie Chance wordt geïnterviewd voor een speciale documentaire van Nancy Grace. Ze wil graag dat ze hun ervaringen met Lucy, de mama van Hope, met de televisiekijkers delen.

 • 16/6/2015 16:10 Raising Hope

  De familie Chance komt voor een zware beproeving te staan. Als gevolg van de Nancy Grace interviews moeten ze voor de rechter verschijnen om het hoederecht over Hope te behouden.

 • 16/6/2015 23:59 Raising Hope

  De familie Chance komt voor een zware beproeving te staan. Als gevolg van de Nancy Grace interviews moeten ze voor de rechter verschijnen om het hoederecht over Hope te behouden.

 • 17/6/2015 00:00 Raising Hope

  De familie Chance komt voor een zware beproeving te staan. Als gevolg van de Nancy Grace interviews moeten ze voor de rechter verschijnen om het hoederecht over Hope te behouden.

 • 29/2/2016 13:27 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 29/2/2016 13:52 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 1/3/2016 09:40 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 1/3/2016 10:08 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 1/3/2016 13:22 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 1/3/2016 13:50 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 2/3/2016 10:05 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 2/3/2016 10:32 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 2/3/2016 13:34 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 2/3/2016 14:02 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 3/3/2016 09:32 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 3/3/2016 09:56 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 3/3/2016 13:32 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 3/3/2016 13:59 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 4/3/2016 09:30 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 4/3/2016 10:00 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 4/3/2016 13:30 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 4/3/2016 14:00 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 7/3/2016 09:41 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 7/3/2016 10:09 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 7/3/2016 13:28 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 7/3/2016 13:58 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 8/3/2016 09:56 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 8/3/2016 10:23 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 8/3/2016 13:26 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 8/3/2016 13:52 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 9/3/2016 09:57 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 9/3/2016 10:23 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 9/3/2016 13:29 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 9/3/2016 13:57 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 10/3/2016 10:09 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 10/3/2016 10:33 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 10/3/2016 13:37 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 10/3/2016 14:04 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 11/3/2016 10:04 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 11/3/2016 10:31 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 11/3/2016 13:53 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 11/3/2016 14:18 Raising Hope

  Sabrina maakt een nieuwe vriendin, Rachel. Wanneer blijkt dat ze de ex-vriendin is van Jimmy die hem destijds gedumpt heeft, ligt de situatie moeilijk. Hoewel Burt en Virginia eisen dat ze Rachel niet meer ziet, nodigt ze haar toch uit voor een etentje.

 • 14/3/2016 09:57 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 14/3/2016 10:20 Raising Hope

  Sabrina maakt een nieuwe vriendin, Rachel. Wanneer blijkt dat ze de ex-vriendin is van Jimmy die hem destijds gedumpt heeft, ligt de situatie moeilijk. Hoewel Burt en Virginia eisen dat ze Rachel niet meer ziet, nodigt ze haar toch uit voor een etentje.

 • 14/3/2016 13:20 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 14/3/2016 13:45 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 15/3/2016 09:41 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 15/3/2016 10:09 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 15/3/2016 13:25 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 15/3/2016 13:54 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 16/3/2016 09:43 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 16/3/2016 10:10 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 16/3/2016 13:24 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 16/3/2016 13:54 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 17/3/2016 09:42 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 17/3/2016 10:11 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 17/3/2016 13:38 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 17/3/2016 14:07 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 18/3/2016 09:33 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 18/3/2016 09:57 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 18/3/2016 12:59 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 18/3/2016 13:24 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 21/3/2016 09:45 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 21/3/2016 10:13 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 21/3/2016 13:23 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 21/3/2016 13:51 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 22/3/2016 09:30 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 22/3/2016 10:00 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 22/3/2016 13:30 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 22/3/2016 14:00 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 23/3/2016 09:30 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 23/3/2016 10:00 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 23/3/2016 13:30 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 23/3/2016 14:00 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 24/3/2016 09:30 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 24/3/2016 10:00 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 24/3/2016 13:30 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 24/3/2016 14:00 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 25/3/2016 10:05 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 25/3/2016 10:29 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 25/3/2016 13:30 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 25/3/2016 13:55 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 28/3/2016 10:41 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 28/3/2016 11:01 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 28/3/2016 13:49 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 28/3/2016 14:12 Raising Hope

  Sabrina maakt een nieuwe vriendin, Rachel. Wanneer blijkt dat ze de ex-vriendin is van Jimmy die hem destijds gedumpt heeft, ligt de situatie moeilijk. Hoewel Burt en Virginia eisen dat ze Rachel niet meer ziet, nodigt ze haar toch uit voor een etentje.

 • 29/3/2016 09:30 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 29/3/2016 10:28 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 29/3/2016 13:45 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 29/3/2016 14:10 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 30/3/2016 10:02 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 30/3/2016 10:28 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 30/3/2016 13:26 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 30/3/2016 13:53 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 31/3/2016 10:01 Raising Hope

  Wanneer Sabrina's grootmoeder overlijdt, laat ze haar huis achter aan Sabrina onder de voorwaarden dat ze zich verlooft. Dit heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

 • 31/3/2016 10:26 Raising Hope

  Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

 • 31/3/2016 13:30 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 31/3/2016 13:55 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 1/4/2016 09:36 Raising Hope

  De familie Chance bedenkt een plan om Maw Maw te ontvoeren uit het pleeghuis waar ze verblijft. Wanneer Virginia ziet hoe goed de verpleegsters omgaan met het kind, vraagt ze zich echter af of ze niet beter af is in het tehuis.

 • 1/4/2016 10:01 Raising Hope

  Jimmy en Sabrina wonen samen een huwelijk bij alvorens ze zelf in het huwelijksbootje stappen. Intussen doen Virginia en Burt zich voor als een pas verloofd koppel zodat ook zij het feest en het daaraan verbonden tripje niet hoeven te missen. Al snel lijkt de hele familie van de partij en ziet Barney zijn verjaardagsfeest aan zijn neus voorbij gaan.

 • 1/4/2016 13:03 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 1/4/2016 13:29 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 4/4/2016 10:00 Raising Hope

  Sabrina vraagt Jimmy om op Halloween de avond door te brengen met haar beste homovriend en zijn partner. Jimmy wil er echter niet onvoorbereid naartoe en schakelt Burt in om informatie voor hem te verzamelen in een homobar. Wanneer Burt blijft uitgaan in de bar, begint Virginia zich echter vragen te stellen.

 • 4/4/2016 10:25 Raising Hope

  Wanneer Jimmy een foto uit zijn kindertijd vindt met een vreemde familie, biechten Burt en Virginia op dat ze hem als tienerouders kort hadden opgegeven voor adoptie. Jimmy en Sabrina regelen een ontmoeting met zijn bijna-broer.

 • 4/4/2016 13:25 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 4/4/2016 13:48 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 5/4/2016 09:32 Raising Hope

  Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

 • 5/4/2016 09:59 Raising Hope

  De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor pati├źnten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

 • 5/4/2016 13:03 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 5/4/2016 13:30 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 6/4/2016 09:48 Raising Hope

  Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

 • 6/4/2016 10:14 Raising Hope

  Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

 • 6/4/2016 13:11 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 6/4/2016 13:38 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 7/4/2016 09:59 Raising Hope

  Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

 • 7/4/2016 10:26 Raising Hope

  Burt geeft Jimmy het advies om een mooie verlovingsring te kopen voor Sabrina, zelfs als ze zegt dat ze die niet nodig heeft. Wat later blijkt dat Virginia haar ring een aantal jaren geleden heeft verkocht om met het geld allerlei andere prullen te kopen, al probeert ze dat angstvallig geheim te houden voor Burt.

 • 7/4/2016 13:31 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 7/4/2016 13:57 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 8/4/2016 10:15 Raising Hope

  Frank wil een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven voor Jimmy, maar de vrijgezel zelf ziet dat niet zitten. Hij heeft schrik dat het fout zal aflopen als hij zich laat gaan. Wanneer Sabrina hem toch weet te overtuigen, blijkt hij al snel gelijk te krijgen.

 • 8/4/2016 10:40 Raising Hope

  De huwelijksdag is eindelijk aangebroken en Sabrina's moeder heeft een cameraploeg ingehuurd om het hele gebeuren vast te leggen. Een aantal catastrofes dreigen de dag echter compleet te verpesten, waaronder een strijd tussen Maw Maw en dominee Bob.

 • 8/4/2016 13:29 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 8/4/2016 13:53 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 11/4/2016 09:31 Raising Hope

  Barney biedt Jimmy en Sabrina als huwelijkscadeau een vlucht naar Los Angeles aan voor de opnames van 'Yo Zappa Do', de favoriete televisieshow van Hope. Door de vliegangst van Jimmy besluit de hele familie een roadtrip te maken.

 • 11/4/2016 09:56 Raising Hope

  Hope wordt gevraagd als actrice in 'Yo Zappa Do'. Jimmy geeft zich op als figurant om haar te helpen. De ster van de show, Trevor, zit hem dwars op de set. Burt probeert een nieuw design voor een landschap aan de studiobaas te verkopen.

 • 11/4/2016 13:00 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 11/4/2016 13:25 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 12/4/2016 10:13 Raising Hope

  Burt en Virginia ontdekken dat hun locker wordt geveild, maar plots beseffen ze dat er nog een persoonlijke en belastende video in ligt. Ondertussen probeert Sabrina haar kersverse man Jimmy van zijn slaapwandelen af te helpen.

 • 12/4/2016 10:39 Raising Hope

  Sabrina is geen voorstander van de manier waarop de familie de feestdag 'Arbor Day Past, Present and Future' viert, waardoor ze in het midden van de nacht bezoek krijgt van de geest waarop deze bizarre feestdag gebaseerd is.

 • 12/4/2016 13:37 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 12/4/2016 14:05 Raising Hope

  Sabrina maakt een nieuwe vriendin, Rachel. Wanneer blijkt dat ze de ex-vriendin is van Jimmy die hem destijds gedumpt heeft, ligt de situatie moeilijk. Hoewel Burt en Virginia eisen dat ze Rachel niet meer ziet, nodigt ze haar toch uit voor een etentje.

 • 13/4/2016 10:13 Raising Hope

  Burt krijgt het verrassende bezoek van Smokey Floyd, een drugsverslaafde die het terug goed wil maken met Burt nu hij aan de betere hand is. Ondertussen willen Jimmy en Sabrina een verjaardagsfeestje voor Hope organiseren, maar ze twijfelen door de hoge kostprijs. Gelukkig hebben Burt en Virginia een goedkoper alternatief.

 • 13/4/2016 10:40 Raising Hope

  Sabrina maakt een nieuwe vriendin, Rachel. Wanneer blijkt dat ze de ex-vriendin is van Jimmy die hem destijds gedumpt heeft, ligt de situatie moeilijk. Hoewel Burt en Virginia eisen dat ze Rachel niet meer ziet, nodigt ze haar toch uit voor een etentje.

 • 13/4/2016 13:38 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 13/4/2016 14:03 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 14/4/2016 09:40 Raising Hope

  Wanneer Burts ouders op bezoek komen, biechten ze op dat Burt eigenlijk Joods is. Om zich voor te bereiden op de Bar Mitzah die hij nooit heeft gehad, doet Burt een spoedcursus om alles over het jodendom te leren.

 • 14/4/2016 10:07 Raising Hope

  Burt en Virginia zien Moederdag als de ideale gelegenheid om Maw Maw eraan te herinneren dat zij ook ooit een moeder heeft gehad. Burt en Barney gaan naar Maw Maws ouderlijke huis op zoek naar oude foto's, maar ze ontdekken dat haar moeder nog steeds leeft.

 • 10/8/2017 15:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische reeks: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 10/8/2017 16:33 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische reeks: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 11/8/2017 15:16 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 11/8/2017 16:36 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 14/8/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 14/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 15/8/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 15/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 16/8/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 16/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 17/8/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 17/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 18/8/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 18/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 21/8/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 21/8/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 22/8/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 22/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 23/8/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 23/8/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 24/8/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 24/8/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 25/8/2017 15:08 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 25/8/2017 16:27 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 28/8/2017 15:14 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 28/8/2017 16:35 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: The thrilla in Natesvilla: In een poging om Barney en Maxine's prille relatie een handje te helpen, raken Burt en Virginia in een ruzie verzeild. Ondertussen besluiten Jimmy en Sabrina een omheining te plaatsen, in de hoop zo wat spanningen uit hun relatie weg te nemen.

 • 29/8/2017 15:07 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: The thrilla in Natesvilla: In een poging om Barney en Maxine's prille relatie een handje te helpen, raken Burt en Virginia in een ruzie verzeild. Ondertussen besluiten Jimmy en Sabrina een omheining te plaatsen, in de hoop zo wat spanningen uit hun relatie weg te nemen.

 • 29/8/2017 16:33 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: The road to Natesville: In Natesville vindt een internationale wedstrijd voor kruidenierszaken plaats. Ook het team van Howdy's neemt deel, al moeten ze het wel opnemen tegen de gedoodverfde favoriet: het Russische team. Wanneer Barney ontdekt dat het Amerikaanse team betrokken is bij een drugsschandaal, doen hij, Burt en Virginia er alles aan om de Stars & Stripes in de wedstrijd te houden.

 • 30/8/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: The road to Natesville: In Natesville vindt een internationale wedstrijd voor kruidenierszaken plaats. Ook het team van Howdy's neemt deel, al moeten ze het wel opnemen tegen de gedoodverfde favoriet: het Russische team. Wanneer Barney ontdekt dat het Amerikaanse team betrokken is bij een drugsschandaal, doen hij, Burt en Virginia er alles aan om de Stars & Stripes in de wedstrijd te houden.

 • 30/8/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie: Anniversary ball: Wanneer Burt zijn afwezigheden begint te verdoezelen met bizarre excuses, groeien bij Virginia de vermoedens dat hij weer is beginnen gokken. Maar wat schuilt er ├ęcht achter de leugens? Ook Barney probeert Burt te ontmaskeren en in de val te lokken, maar hij geraakt zelf gokverslaafd.

 • 31/8/2017 15:07 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie: Anniversary ball: Wanneer Burt zijn afwezigheden begint te verdoezelen met bizarre excuses, groeien bij Virginia de vermoedens dat hij weer is beginnen gokken. Maar wat schuilt er ├ęcht achter de leugens? Ook Barney probeert Burt te ontmaskeren en in de val te lokken, maar hij geraakt zelf gokverslaafd.

 • 31/8/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The one where they get high: Maw Maw wordt door haar nieuwe liefde Hubert aangemoedigd om roekeloze dingen te doen. Een onzekere Virginia spoort Burt aan om samen met Maw Maw aan enkele risicovolle activiteiten deel te nemen. Ook Jimmy en Sabrina nemen risico's, wanneer zij hun eigen babysitter bespioneren.

 • 1/9/2017 15:01 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The one where they get high: Maw Maw wordt door haar nieuwe liefde Hubert aangemoedigd om roekeloze dingen te doen. Een onzekere Virginia spoort Burt aan om samen met Maw Maw aan enkele risicovolle activiteiten deel te nemen. Ook Jimmy en Sabrina nemen risico's, wanneer zij hun eigen babysitter bespioneren.

 • 1/9/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Baby Phat: Burt en Virginia hebben dringend nood aan vakantie en trekken - op aanraden van Barney - voor een korte rustpauze naar een resort. Maar al snel blijkt het vakantieoord helemaal niet aan hun verwachtingen te beantwoorden. Jimmy en Sabrina besluiten intussen dat ze een baby willen.

 • 4/9/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Baby Phat: Burt en Virginia hebben dringend nood aan vakantie en trekken - op aanraden van Barney - voor een korte rustpauze naar een resort. Maar al snel blijkt het vakantieoord helemaal niet aan hun verwachtingen te beantwoorden. Jimmy en Sabrina besluiten intussen dat ze een baby willen.

 • 4/9/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie: Diner with the Tropes

 • 5/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie: Diner with the Tropes

 • 5/9/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie: Para-Natesville activity: Net op het moment dat Virginia haar geloof in magie aan de kant begint te schuiven, verschijnt een geest in hun huis. Burt ontdekt dat Jim Hughes de zogenaamde geest is die in het geniep in de schuilkelder van hun huis woont. Burt en Jim spelen het spel mee om Virginia beet te nemen.

 • 6/9/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie: Para-Natesville activity: Net op het moment dat Virginia haar geloof in magie aan de kant begint te schuiven, verschijnt een geest in hun huis. Burt ontdekt dat Jim Hughes de zogenaamde geest is die in het geniep in de schuilkelder van hun huis woont. Burt en Jim spelen het spel mee om Virginia beet te nemen.

 • 6/9/2017 16:26 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie: Man's best friend: Om hun lege nestsyndroom te compenseren, willen Burt en Virginia een hond adopteren. Maar de adoptie draait al gauw anders uit dan ze hadden gehoopt. Intussen probeert Jimmy Sabrina te overtuigen dat hij nog altijd in de smaak valt bij vrouwen.

 • 7/9/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie: Man's best friend: Om hun lege nestsyndroom te compenseren, willen Burt en Virginia een hond adopteren. Maar de adoptie draait al gauw anders uit dan ze hadden gehoopt. Intussen probeert Jimmy Sabrina te overtuigen dat hij nog altijd in de smaak valt bij vrouwen.

 • 7/9/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie: How I met your mullet: Jimmy en Sabrina nemen een poetsvrouw aan die eerder voor Sabrina's grootmoeder heeft gewerkt. Wanneer Virginia promotie krijgt op haar werk, krijgt Burt plots heel wat extra vrijheid.

 • 8/9/2017 15:07 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie: How I met your mullet: Jimmy en Sabrina nemen een poetsvrouw aan die eerder voor Sabrina's grootmoeder heeft gewerkt. Wanneer Virginia promotie krijgt op haar werk, krijgt Burt plots heel wat extra vrijheid.

 • 8/9/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie: The father daughter dance: Virginia's vader keert terug naar Natesville met een speciale verrassing voor zijn dochter en Burt.

 • 11/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie: The father daughter dance: Virginia's vader keert terug naar Natesville met een speciale verrassing voor zijn dochter en Burt.

 • 11/9/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 12/9/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 12/9/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 13/9/2017 15:08 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 13/9/2017 16:32 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 14/9/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 14/9/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 15/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 15/9/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 18/9/2017 15:02 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 18/9/2017 16:27 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 19/9/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 19/9/2017 16:32 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 20/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 20/9/2017 16:27 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 21/9/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 21/9/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 22/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 22/9/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 25/9/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 25/9/2017 16:25 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 26/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 26/9/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 27/9/2017 15:02 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 27/9/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: The thrilla in Natesvilla: In een poging om Barney en Maxine's prille relatie een handje te helpen, raken Burt en Virginia in een ruzie verzeild. Ondertussen besluiten Jimmy en Sabrina een omheining te plaatsen, in de hoop zo wat spanningen uit hun relatie weg te nemen.

 • 28/9/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: The thrilla in Natesvilla: In een poging om Barney en Maxine's prille relatie een handje te helpen, raken Burt en Virginia in een ruzie verzeild. Ondertussen besluiten Jimmy en Sabrina een omheining te plaatsen, in de hoop zo wat spanningen uit hun relatie weg te nemen.

 • 28/9/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: The road to Natesville: In Natesville vindt een internationale wedstrijd voor kruidenierszaken plaats. Ook het team van Howdy's neemt deel, al moeten ze het wel opnemen tegen de gedoodverfde favoriet: het Russische team. Wanneer Barney ontdekt dat het Amerikaanse team betrokken is bij een drugsschandaal, doen hij, Burt en Virginia er alles aan om de Stars & Stripes in de wedstrijd te houden.

 • 29/9/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: The road to Natesville: In Natesville vindt een internationale wedstrijd voor kruidenierszaken plaats. Ook het team van Howdy's neemt deel, al moeten ze het wel opnemen tegen de gedoodverfde favoriet: het Russische team. Wanneer Barney ontdekt dat het Amerikaanse team betrokken is bij een drugsschandaal, doen hij, Burt en Virginia er alles aan om de Stars & Stripes in de wedstrijd te houden.

 • 29/9/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie: Anniversary ball: Wanneer Burt zijn afwezigheden begint te verdoezelen met bizarre excuses, groeien bij Virginia de vermoedens dat hij weer is beginnen gokken. Maar wat schuilt er ├ęcht achter de leugens? Ook Barney probeert Burt te ontmaskeren en in de val te lokken, maar hij geraakt zelf gokverslaafd.

 • 2/10/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie: Anniversary ball: Wanneer Burt zijn afwezigheden begint te verdoezelen met bizarre excuses, groeien bij Virginia de vermoedens dat hij weer is beginnen gokken. Maar wat schuilt er ├ęcht achter de leugens? Ook Barney probeert Burt te ontmaskeren en in de val te lokken, maar hij geraakt zelf gokverslaafd.

 • 2/10/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The one where they get high: Maw Maw wordt door haar nieuwe liefde Hubert aangemoedigd om roekeloze dingen te doen. Een onzekere Virginia spoort Burt aan om samen met Maw Maw aan enkele risicovolle activiteiten deel te nemen. Ook Jimmy en Sabrina nemen risico's, wanneer zij hun eigen babysitter bespioneren.

 • 3/10/2017 15:09 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The one where they get high: Maw Maw wordt door haar nieuwe liefde Hubert aangemoedigd om roekeloze dingen te doen. Een onzekere Virginia spoort Burt aan om samen met Maw Maw aan enkele risicovolle activiteiten deel te nemen. Ook Jimmy en Sabrina nemen risico's, wanneer zij hun eigen babysitter bespioneren.

 • 3/10/2017 16:34 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Baby Phat: Burt en Virginia hebben dringend nood aan vakantie en trekken - op aanraden van Barney - voor een korte rustpauze naar een resort. Maar al snel blijkt het vakantieoord helemaal niet aan hun verwachtingen te beantwoorden. Jimmy en Sabrina besluiten intussen dat ze een baby willen.

 • 4/10/2017 15:07 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie: Baby Phat: Burt en Virginia hebben dringend nood aan vakantie en trekken - op aanraden van Barney - voor een korte rustpauze naar een resort. Maar al snel blijkt het vakantieoord helemaal niet aan hun verwachtingen te beantwoorden. Jimmy en Sabrina besluiten intussen dat ze een baby willen.

 • 4/10/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie: Diner with the Tropes: Virginia's baas is haar aan het klaarstomen voor de functie van regionaal salesmanager. Maar als Virginia ziet wat ze allemaal moet doen, begint ze te twijfelen. Jimmy en Sabrina maken zich zorgen over het gebrek aan medeleven bij Hope, omdat ze totaal geen krimp geeft als haar vis doodgaat.

 • 5/10/2017 15:09 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie: Diner with the Tropes: Virginia's baas is haar aan het klaarstomen voor de functie van regionaal salesmanager. Maar als Virginia ziet wat ze allemaal moet doen, begint ze te twijfelen. Jimmy en Sabrina maken zich zorgen over het gebrek aan medeleven bij Hope, omdat ze totaal geen krimp geeft als haar vis doodgaat.

 • 5/10/2017 16:34 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie: Para-Natesville activity: Net op het moment dat Virginia haar geloof in magie aan de kant begint te schuiven, verschijnt een geest in hun huis. Burt ontdekt dat Jim Hughes de zogenaamde geest is die in het geniep in de schuilkelder van hun huis woont. Burt en Jim spelen het spel mee om Virginia beet te nemen.

 • 6/10/2017 15:01 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie: Para-Natesville activity: Net op het moment dat Virginia haar geloof in magie aan de kant begint te schuiven, verschijnt een geest in hun huis. Burt ontdekt dat Jim Hughes de zogenaamde geest is die in het geniep in de schuilkelder van hun huis woont. Burt en Jim spelen het spel mee om Virginia beet te nemen.

 • 6/10/2017 16:27 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie: Man's best friend: Om hun lege nestsyndroom te compenseren, willen Burt en Virginia een hond adopteren. Maar de adoptie draait al gauw anders uit dan ze hadden gehoopt. Intussen probeert Jimmy Sabrina te overtuigen dat hij nog altijd in de smaak valt bij vrouwen.

 • 9/10/2017 15:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie: Man's best friend: Om hun lege nestsyndroom te compenseren, willen Burt en Virginia een hond adopteren. Maar de adoptie draait al gauw anders uit dan ze hadden gehoopt. Intussen probeert Jimmy Sabrina te overtuigen dat hij nog altijd in de smaak valt bij vrouwen.

 • 9/10/2017 16:32 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie: How I met your mullet: Jimmy en Sabrina nemen een poetsvrouw aan die eerder voor Sabrina's grootmoeder heeft gewerkt. Wanneer Virginia promotie krijgt op haar werk, krijgt Burt plots heel wat extra vrijheid.

 • 10/10/2017 15:02 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie: How I met your mullet: Jimmy en Sabrina nemen een poetsvrouw aan die eerder voor Sabrina's grootmoeder heeft gewerkt. Wanneer Virginia promotie krijgt op haar werk, krijgt Burt plots heel wat extra vrijheid.

 • 10/10/2017 16:28 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie: The father daughter dance: Virginia's vader keert terug naar Natesville met een speciale verrassing voor zijn dochter en Burt.

 • 11/10/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie: The father daughter dance: Virginia's vader keert terug naar Natesville met een speciale verrassing voor zijn dochter en Burt.

 • 11/10/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 12/10/2017 15:07 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie: Deja vu man: Een mysterieuze inwoner van Natesville blijft steeds opnieuw opduiken in het leven van de familie Chance, die zich afvraagt wie de man is.

 • 12/10/2017 16:32 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 13/10/2017 15:00 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie: Burt bucks: Burt en Virginia introduceren hun zelf uitgevonden ruilhandel in Natesville onder de naam 'Burt Bucks'. Het lijkt echter opvallend veel op piramideverkoop, wat in Natesville illegaal is.

 • 13/10/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 16/10/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie: Hi-def: Virginia is dolenthousiast wanneer de dokter haar een nieuwe bril voorschrijft, tot wanneer ze thuis komt. Plots ziet ze elke kleine imperfectie in het huis.

 • 16/10/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 17/10/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie: Ship happens: Sabrina ontdekt dat Jimmy nooit op vakantie wilde met de familie als kind. Ze is dan ook van plan om Hope mee te nemen op een fantastische en memorabele reis, zodat ze die slechte gewoonte zeker niet overneemt.

 • 17/10/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 18/10/2017 15:04 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie: Adoption: Sabrina wil Hope officieel adopteren, maar het adoptieproces bezorgt haar niet bepaald het moederschapsmoment waarop ze had gehoopt. Ondertussen moeten Virginia en Burt de onschuld van een verdachte bewijzen, nadat de echte advocaat ineengestort is.

 • 18/10/2017 16:30 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 19/10/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Extreme Howdy's make over: Howdy's krijgt business innovator Maxine als nieuwe eigenaar. Zij draagt alle werknemers op om met nieuwe en bijzondere idee├źn op de proppen te komen, om de winkel een nieuwe boost te geven.

 • 19/10/2017 16:31 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 20/10/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie: Dysfunction function: Virginia en Burt vrezen dat de vonk uit Jimmy en Sabrina's huwelijk verdwenen is. Ze gebruiken hun eigen huwelijkservaringen en proberen het tij te keren.

 • 20/10/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 23/10/2017 15:03 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie: Murder, she hoped: Wanneer Burt en Virginia nieuwe achterburen krijgen, willen ze het stel meteen verwelkomen in de buurt. Burt is er echter van overtuigd dat er met de nieuwe buren iets verdachts aan de hand is.

 • 23/10/2017 16:26 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 24/10/2017 15:01 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie: Bee story: Wanneer het aantal dode bijen in Natesville plots zienderogen toeneemt, besluiten Burt en Virginia undercover te gaan in de hoop een schandaal bloot te leggen. Barney en Frank botsen intussen op enkele demonstranten.

 • 24/10/2017 16:26 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 25/10/2017 15:05 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie: The chance who stole Christmas: Burt wil graag verkozen worden als plaatsvervangend burgemeester van Natesville, zodat Virginia de eer krijgt de stadskerstboom te laten oplichten. Maar nu Burt burgemeester is, gedraagt hij zich onuitstaanbaar.

 • 25/10/2017 16:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 26/10/2017 14:51 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie: Hey there, Dililah: Maw Maw belt per ongeluk een verkeerd nummer, waardoor Virginia's nicht Delilah naar Natesville komt. Als de twee rivalen constant ruzi├źn, dreigt Maw Maw in haar testament alles na te laten aan de kleindochter die zich het beschaafdst gedraagt. Jimmy en Sabrina hebben moeite om een babysitter voor Hope te vinden.

 • 26/10/2017 16:06 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 27/10/2017 14:47 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie: Hot dish: Virginia besluit Sabrina te leren koken. Maar wanneer Jimmy het gerecht van zijn vrouw beter vindt dan dat van zijn moeder, komt het competitiebeest in Virginia naar boven. Ze besluit om samen met haar schoondochter deel te nemen aan de Hot Dish wedstrijd. Om de gemoederen wat te bedaren, nodigt Burt ook zijn moeder uit om mee te doen aan de kookwedstrijd.

 • 27/10/2017 16:37 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie: The thrilla in Natesvilla: In een poging om Barney en Maxine's prille relatie een handje te helpen, raken Burt en Virginia in een ruzie verzeild. Ondertussen besluiten Jimmy en Sabrina een omheining te plaatsen, in de hoop zo wat spanningen uit hun relatie weg te nemen.

 • 3/11/2017 15:32 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: The road to Natesville: In Natesville vindt een internationale wedstrijd voor kruidenierszaken plaats. Ook het team van Howdy's neemt deel, al moeten ze het wel opnemen tegen de gedoodverfde favoriet: het Russische team. Wanneer Barney ontdekt dat het Amerikaanse team betrokken is bij een drugsschandaal, doen hij, Burt en Virginia er alles aan om de Stars & Stripes in de wedstrijd te houden.

 • 24/11/2017 15:29 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie: Anniversary ball: Wanneer Burt zijn afwezigheden begint te verdoezelen met bizarre excuses, groeien bij Virginia de vermoedens dat hij weer is beginnen gokken. Maar wat schuilt er ├ęcht achter de leugens? Ook Barney probeert Burt te ontmaskeren en in de val te lokken, maar hij geraakt zelf gokverslaafd.

 • 8/12/2017 15:23 Raising Hope

  Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie: The one where they get high: Maw Maw wordt door haar nieuwe liefde Hubert aangemoedigd om roekeloze dingen te doen. Een onzekere Virginia spoort Burt aan om samen met Maw Maw aan enkele risicovolle activiteiten deel te nemen. Ook Jimmy en Sabrina nemen risico's, wanneer zij hun eigen babysitter bespioneren.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...