Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Radio 2 Zomerhit

Live: Radio 2 Zomerhit op tvRechtstreekse uitzending van de 43e editie van de Radio 2 Zomerhit vanop de Zeedijk in Blankenberge.

Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog drie Radio 2-Muziektrofeeƫn uitgereikt: doorbraak, beste soloartiest en beste groep. Het wordt opnieuw een wervelend muziekspektakel, met optredens van de kandidaten voor de Radio 2 Zomerhit: Blanche, Delv!s, K3, Laura Tesoro, Milo Meskens, Natalia, Niels & Wiels, Slongs Dievanongs, The Dinky Toys en Van Echelpoel.

Showbizz Bart is de sympathieke barman in de Showbizz Bar en babbelt tussendoor met de artiesten over hun zomer. Ook de Nederlandse rapper Gers Pardoel zal zijn opwachting maken op het muziekfeest. Hij zal niet alleen optreden, maar reikt ook de Radio 2 muziektrofee voor Soloartiest uit.

Ruben Van Gucht en Christel van Dyck komen de Radio 2 muziektrofeeƫn voor Doorbraak en Groep overhandigen. Vlaams minister-president Geert Bourgeois krijgt de eer om de winnaar van de Radio 2 Zomerhit bekend te maken.
Details
Datum / Tijdzondag 13 augustus 2017 van 20:25 tot 22:00
SubgenreMuziekprogramma
PresentatieBart Peeters
Hashtag#radio2zomerhit
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Radio 2 Zomerhit gemist

 • 23/8/2014 20:10 Radio 2 Zomerhit

  Voor het eerst in 14 jaar opnieuw in Blankenberge. Presentatie: Geena Lisa en Bart Peeters. Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog prijzen in zeven categorieƫn uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste performance, beste ambiance, beste doorbraak, beste Nederlandstalige lied en beste groep.

 • 24/8/2014 11:25 Radio 2 Zomerhit

  Voor het eerst in 14 jaar opnieuw in Blankenberge. Presentatie: Geena Lisa en Bart Peeters. Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog prijzen in zeven categorieƫn uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste performance, beste ambiance, beste doorbraak, beste Nederlandstalige lied en beste groep.

 • 23/8/2015 20:30 Radio 2 Zomerhit

  Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog prijzen in zes categorieƫn uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste groep, beste ambiance, beste doorbraak en beste Nederlandstalige nummer. Presentatie: Geena Lisa.

 • 21/8/2016 20:30 Radio 2 Zomerhit

  'C'est si bon' (Bart Kaƫll), 'Howling at the Moon' (Milow), 'Ushaia' van K3 en 'Vogel voor de kat' van Clouseau: dat zijn de 4 topfavorieten voor de Zomerhit 2016. Vanavond - op het einde van een spetterende live show in Blankenberge - weten we wie het haalt. In een eerste ronde hebben zijn deze vier nummers als topfavoriet aangeduid. Nu wordt een keuze maken tussen de vier topfavorieten. Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog prijzen in zes categorieƫn uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste anderstalig lied, beste Nederlandstalig lied, beste groep en beste doorbraak. Onder andere K3, Natalia, Hooverphonic, Milow, Tourist LeMC, Laura Tesoro en Dana Winner zullen van de partij zijn. En natuurlijk ook Koen Wauters van Clouseau die zijn broer Kris op het legendarische podium laat vervangen door een gelukkige winnaar. Presentatie: Peter Van de Veire en Christoff.

 • 13/8/2017 20:25 Radio 2 Zomerhit

  Rechtstreekse uitzending van de 43e editie van de Radio 2 Zomerhit vanop de Zeedijk in Blankenberge. Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog drie Radio 2-Muziektrofeeƫn uitgereikt: doorbraak, beste soloartiest en beste groep. Het wordt opnieuw een wervelend muziekspektakel, met optredens van de kandidaten voor de Radio 2 Zomerhit: Blanche, Delv!s, K3, Laura Tesoro, Milo Meskens, Natalia, Niels & Wiels, Slongs Dievanongs, The Dinky Toys en Van Echelpoel. Showbizz Bart is de sympathieke barman in de Showbizz Bar en babbelt tussendoor met de artiesten over hun zomer. Ook de Nederlandse rapper Gers Pardoel zal zijn opwachting maken op het muziekfeest. Hij zal niet alleen optreden, maar reikt ook de Radio 2 muziektrofee voor Soloartiest uit. Ruben Van Gucht en Christel van Dyck komen de Radio 2 muziektrofeeƫn voor Doorbraak en Groep overhandigen. Vlaams minister-president Geert Bourgeois krijgt de eer om de winnaar van de Radio 2 Zomerhit bekend te maken.

Twitter #radio2zomerhit
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...