Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Paleis voor een prikkie

Paleis voor een prikkie op tvSeizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse realityshow.

Interieurdesigners Frank en Rogier reizen af naar Lelystad. Hier wonen Dave en de zwangere Samantha samen met hun twee kinderen in een kleine, uitgeleefde eengezinswoning. Het gezin moet rondkomen met 65 euro per week. Geld voor het interieur is er dus niet. Frank en Rogier schieten te hulp en struinen stad en land af om de grote wens van dit gezin in vervulling te laten gaan: een huiskamer in botanische sferen. Zal dit lukken met een budget van 250 euro?
Details
Datum / Tijddonderdag 19 juli 2018 van 15:10 tot 16:05
SubgenreReality-show
Jaar2017
Hashtag#paleisvooreenprikkie
Meer uitzendingen

Paleis voor een prikkie gemist

 • 11/7/2018 21:30 Paleis voor een prikkie

  Vanaf vanavond wordt het realityprogramma Paleis voor een Prikkie opnieuw uitgezonden op SBS6. De herhalingen zijn elke woensdag om 21:30 uur te zien. De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Voor wie Frank en Rogier nog niet kent: dit glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieur- en stylingwereld. Samen hebben ze een prachtige villa in Saint Tropez, waar zij een high class leven leiden. Ze werden in Nederland bekend toen zij voor Steenrijk, Straatarm een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor Frank en Rogier ging er een hele nieuwe wereld open. Onderhandelen op de Zwarte Markt in Beverwijk ging het stel verrassend goed af, ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven. Hoog tijd dus voor een eigen programma waarin zij voor een prikkie nog meer huizen omtoveren tot paleisjes. In de eerste aflevering krijgt de woning van de familie Sanderman een make-over. Zij hebben weinig te besteden en houden nooit geld over om hun interieur eens op te knappen. Dit gezin droomt van een wit en strak Jan des Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en Rogier de schone taak om met creatieve oplossingen het huis op te pimpen tot het droomhuis voor het gezin Sanderman.

 • 14/1/2018 20:30 Paleis voor een prikkie

  De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS 6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Paleis voor een Prikkie wordt vanaf vanavond iedere zondag om 20:30 uur uitgezonden op SBS 6. Voor wie Frank en Rogier nog niet kent: dit glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieur- en stylingwereld. Samen hebben ze een prachtige villa in Saint Tropez, waar zij een high class leven leiden. Ze werden in Nederland bekend toen zij voor 'Steenrijk, Straatarm' een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor Frank en Rogier ging er een hele nieuwe wereld open. Onderhandelen op de Zwarte Markt in Beverwijk ging het stel verrassend goed af, ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven. Hoog tijd dus voor een eigen programma waarin zij voor een prikkie nog meer huizen omtoveren tot paleisjes. In de eerste aflevering krijgt de woning van de familie Sanderman een make-over. Zij hebben weinig te besteden en houden nooit geld over om hun interieur eens op te knappen. Dit gezin droomt van een wit en strak Jan des Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en Rogier de schone taak om met creatieve oplossingen het huis op te pimpen tot het droomhuis voor het gezin Sanderman.

 • 29/7/2018 23:30 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse realityshow. De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

 • 15/7/2018 23:30 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse realityshow. De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

 • 12/7/2018 15:10 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse realityshow. De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

 • 19/2/2018 14:05 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse realityshow: De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

 • 18/2/2018 20:30 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse realityshow: De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

 • 12/2/2018 14:05 Paleis voor een prikkie

  Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse realityshow: De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, zijn terug met een eigen realityprogramma.

Twitter #paleisvooreenprikkie
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...