Sluit venster

Youtube

Sluit venster

NOS Tour de France

Live: etappe 16 Tour de France op tvLive verslag van de zestiende etappe in de Tour de France, over 177 kilometer met start en finish in Nîmes.

Sprinters
Een dag na de rustdag staat een vrij vlakke etappe op het programma. Dat betekent weer kansen voor de sprinter. Onderweg is ├ę├ęn col van de vierde categorie, ongeveer halverwege de etappe.

Groenewegen
Dylan Groenewegen heeft aangegeven zich goed te voelen en zal weer mee willen doen om de etappezege.

Details
Datum / Tijddinsdag 23 juli 2019 van 14:20 tot 18:00
SubgenreWielrennen op de weg, Live uitzending
Uitzending gemistNOS Tour de France gemist
Jaar2019
PresentatieHerbert Dijkstra, Maarten Ducrot
Meer uitzendingen

NOS Tour de France gemist

 • 19/7/2019 13:55 NOS Tour de France

  Live verslag van de dertiende etappe in de Tour de France, een tijdrit van 27,2 kilometer met start en finish in Pau. Tijdrit Een dag na de eerste rit in de Pyrenee├źn gaan er wel veranderingen komen in het algemeen klassement. Vandaag staat er namelijk een tijdrit op het programma. Parcours Het parcours gaat de hele tijd op en af en in de laatste kilometer zit zelfs een strook met een stijgingspercentage van 17 procent. Favorieten Na het afstappen van wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis gisteren, behoren de Belg Wout van Aert van Jumbo-Visma en de Brit Geraint Thomas, die de Tour vorig jaar won, tot de grote favorieten.

 • 18/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de twaalfde etappe in de Tour de France, over 209,5 kilometer door de Pyrenee├źn van Toulouse naar Bagn├Ęres-de-Bigorre. Beklimmingen Vandaag gaan de renners de bergen in. De eerste Pyrenee├źnetappe bestaat uit drie beklimmingen, waarvan de Col de Peyresourde en La Hourquette d'Ancizan serieuze cols van de eerste categorie zijn. Aanvallers Na de laatste beklimming is het nog dertig kilometer bergaf tot de finish. Het wordt waarschijnlijk geen dag met grote verschillen tussen de klassementsmannen. Mogelijk grijpen de aanvallers weer hun kans.

 • 17/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de elfde etappe in de Tour de France, over 167 kilometer van Albi naar Toulouse. Sprint Vandaag is een vrij vlakke etappe met slechts twee beklimmingen, een van de derde en een van de vierde categorie. Dat betekent dat de kans groot is dat er een sprint komt. Dylan Groenewegen zal voor zijn tweede ritzege gaan. Pyrenee├źn Vanaf donderdag gaan de renners de Pyrenee├źn in, dus het is voorlopig de laatste kans voor de sprinters om een etappe te winnen.

 • 15/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de tiende etappe in de Tour de France, over 217,5 kilometer van Saint-Flour naar Albi. Heuvels Een dag voor de rustdag rijden de renners de op-├ę├ęn-na langste etappe van deze Ronde van Frankrijk. Het wordt opnieuw een dag vol heuvels. Beklimmingen Er zijn vier hellingen die moeten worden beklommen, drie van de derde categorie en een van de vierde categorie. De aanvallers krijgen vandaag mogelijk opnieuw een kans. Groenewegen Als het peloton de aanvallers terugpakt, kan Dylan Groenewegen voor zijn tweede ritzege gaan in de sprint.

 • 12/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de zevende etappe van de Ronde van Frankrijk, over 230 kilometer van Belfort naar Chalon-sur-Sa├┤ne. Sprinters Het is de langste etappe van deze Tour de France. Het zal een rit worden voor de sprinters. Groenewegen Dylan Groenewegen zal er alles aan gelegen zijn om vandaag te winnen. De twee eerdere sprints mislukten voor hem. De eerste door een val en de tweede omdat hij niet goed gepositioneerd was.

 • 11/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de zesde etappe van de Tour de France, over 160,5 kilometer van Mulhouse naar La Planche des Belles Filles. Finish bergop Vandaag is de eerste aankomst bergop in La Planche des Belles Filles. Er zijn in totaal drie beklimmingen van de eerste categorie in deze etappe. Klassement Het wordt de eerste dag waarop de klimmers zich moeten laten zien. Er kunnen al verschillen in het klassement gemaakt worden.

 • 10/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de vijfde etappe in de Tour de France, over 175 kilometer van Saint-Di├ę-des-Vosges naar Colmar. Beklimmingen Het is een overgangsetappe met twee beklimmingen van de tweede categorie en twee van de derde categorie. Aanvallers Het lijkt een dag met kansen voor aanvallers. Het zou best kunnen dat een groepje vooruit blijft. Een traditionele sprintetappe zal het in ieder geval niet worden.

 • 9/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de vierde etappe van de Tour de France, over 213,5 kilometer van Reims naar Nancy. Sprinters Het lijkt een dag voor de sprinters te worden. Vijftien kilometer voor de finish is er nog een kleine beklimming van de vierde categorie, maar die zal waarschijnlijk niet voorkomen dat er een massasprint komt. Groenewegen Jumbo-Visma hoopt vandaag wel met Dylan Groenewegen mee te kunnen doen om de ritwinst.

 • 8/7/2019 14:10 NOS Tour de France

  Live verslag van de derde etappe in de Tour de France, een rit over 215 kilometer van Binche naar Épernay. Lastige dag In de laatste 45 kilometer zijn er vier beklimmingen. Dat betekent dat het voor Mike Teunissen een lastige dag kan worden om zijn gele trui te behouden. Finish De etappe finisht na een klimmetje over een boerenlandweggetje en een afdaling naar het stadscentrum met een lastige slotkilometer die een gemiddeld stijgingspercentage kent van 3,8. Sprinters Voor de pure sprinters als Dylan Groenewegen, Elia Viviani en Caleb Ewan is het geen ideaal parcours. Voor Teunissen zou het wel een aankomst met perspectieven kunnen zijn. Favorieten Vooral de mannen van de voorjaarsklassiekers behoren tot de favorieten voor de etappezege. Peter Sagan, Julian Alaphilippe en Greg van Avermaet bijvoorbeeld.

 • 7/7/2019 15:50 NOS Tour de France

  Live verslag van de tweede etappe van de Ronde van Frankrijk, een ploegentijdrit over 27,6 kilometer rond Brussel. Team Jumbo start om 16:15 uur. Bekijk hier de vooruitblik voor de etappe van vandaag: gids.tv/video/85234/tdf-vooruitblik-2e-etappe Gele trui De Nederlander Mike Teunissen rijdt vandaag in de gele trui. Hij won zaterdag verrassend de sprint in de eerste etappe. Breukink Teunissen is de eerste Nederlander die in de gele trui rijdt sinds Erik Breukink in 1989. De sprinter van Team Jumbo-Visma zal vandaag met zijn ploeg proberen de leiding in het algemeen klassement te behouden.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...