Sluit venster

Youtube

Sluit venster

MolTalk

MolTalk op tvSeizoen 4 - Praatprogramma.

Na de uitzending discussiƫren Margriet van der Linden en Chris Zegers met oud-kandidaten en andere gasten verder.
Details
Datum / Tijdzaterdag 26 januari 2019 van 21:30 tot 22:05
SubgenrePraatprogramma
Jaar2019
PresentatieMargriet van der Linden, Chris Zegers
Meer uitzendingen

MolTalk gemist

 • 12/1/2019 21:30 MolTalk

  Seizoen 4 - Praatprogramma. Na de uitzending van 'Wie is de Mol?' discussiƫren Margriet van der Linden en Chris Zegers verder met oud-kandidaten en andere gasten. Lees meer over MolTalk op gids.tv/programma/moltalk.

 • 5/1/2019 21:25 MolTalk

  Ook dit seizoen discussiƫren Margriet van der Linden en Chris Zegers na de uitzending van 'Wie is de Mol?' op NPO 3 verder met oud-kandidaten en andere gasten. Wekelijks kun je na de aflevering van het reality-spelprogramma op NPO 1 rond 21:25 uur overschakelen naar de nabeschouwing in MolTalk. Vanuit VondelCS in Amsterdam worden alle verdachte acties van de molkandidaten besproken. Ook komen de reacties van kijkers via sociale media aan bod. Lees meer over MolTalk op gids.tv/programma/moltalk.

 • 6/1/2018 21:30 MolTalk

  Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending op NPO 1 (tussen 20:30 en 21:30 uur) direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiƫren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieƫn. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol. In de eerste aflevering van MolTalk seizoen 18 bespreken oud-kandidaten Sigrid ten Napel, Jeroen Kijk in de Vegte en Sofie van den Enk uit seizoen 14 en 17 samen met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 1 van Wie is de Mol? Sofie van den Enk, presentatrice van radio- en tv-programma's, stond in het veertiende seizoen van Wie is de Mol? in de finale met Freek Bartels. Zij wist dat jaar Mol Susan Visser te ontmaskeren. Ook Sigrid ten Napel en Jeroen Kijk in de Vegte uit seizoen 17 van Wie is de Mol? sluiten aan bij de bespreking van de spannende eerste aflevering van seizoen 18. Sigrid is een Nederlandse actrice, met name bekend van haar rol in de succesvolle misdaadserie Penoza. De derde tafelgast is Jeroen Kijk in de Vegte. Hij presenteert o.a. elke zondag Bureau Kijk in de Vegte op Radio 2 en hij is de voice-over in diverse programma's, waaronder Eigen Huis & Tuin. Wie verdenken zij? Kunnen zij samen met Margriet en Chris meer over de identiteit van de Mol van seizoen 18 te weten komen?

 • 7/1/2017 21:30 MolTalk

  Vanaf vanavond presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? bij AVROTROS op NPO 3. Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken Margriet en Chris met oud-kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol? en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieĆ«n. Ook nemen zij de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep en speuren verder naar de Mol. Chris Zegers moest het in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? (2015) in de laatste afvalronde voor de finale afleggen tegen Marlijn Weerdenburg, Rik van Westelaken en Margriet van der Linden. Een emotioneel afscheid volgde en dat maakt zijn terugkeer als presentator van MolTalk extra bijzonder. Ā“Tranen van geluk. Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M'n Molboekje ligt al klaarĀ…,Ā” aldus Chris Zegers. Margriet van der Linden wist als Mol van seizoen vijftien de rol van penningmeester te bemachtigen en daarmee het bedrag in de pot historisch laag te houden. Heeft zij als oud-Mol een voorsprong als het gaat om het ontmaskeren van de Mol? Margriet: "Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieĆ«n van ons seizoen wilde doornemen. Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wĆ©Ć©r samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS. Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!".

 • 16/1/2016 21:25 MolTalk

  Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken (oud)-kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol? en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieƫn.

 • 2/1/2016 21:30 MolTalk

  Vanaf vanavond staat de zaterdagavond van NPO 1 in het teken van Wie is de Mol? Met om 20.30 uur de spectaculaire afleveringen van het 16de seizoen van Wie is de Mol? en aansluitend de live-nabeschouwing MolTalk. Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken (oud)-kandidaten en andere gasten de afleveringen van Wie is de Mol? en wordt er flink gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorieƫn. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol. Voor het 16de seizoen van Wie is de Mol? vertrekken Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, CƩcile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman samen met presentator Art Rooijakkers naar de Dominicaanse Republiek. Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot met geld te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend!

 • 13/1/2019 02:20 MolTalk

  Seizoen 4 - Praatprogramma. Na de uitzending van 'Wie is de Mol?' discussiƫren Margriet van der Linden en Chris Zegers verder met oud-kandidaten en andere gasten.

 • 6/1/2019 02:05 MolTalk

  Seizoen 4 - Praatprogramma. Na de uitzending van 'Wie is de Mol?' discussiƫren Margriet van der Linden en Chris Zegers verder met oud-kandidaten en andere gasten.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...