Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Matchwinner Pro

Matchwinner Pro op tvSeizoen 2 - Aflevering 7 - Voetbalquiz: Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.
Details
Datum / Tijdmaandag 11 december 2017 van 22:00 tot 22:35
SubgenreSpelshow
Jaar2017
PresentatieHélène Hendriks
Hashtag#matchwinnerpro
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Matchwinner Pro gemist

 • 30/10/2017 22:00 Matchwinner Pro

  Vanaf vanavond is H√©l√®ne Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van ¬ĎMatchwinner Pro¬í, d√© quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In ¬ĎMatchwinner Pro¬í beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen carri√®re, waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor een zelfgekozen goed doel. Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere anekdotes over hun leven en spelerscarri√®re. Iedere week bezoekt H√©l√®ne, met de speciale mobiele studio, een andere bekende (oud-) topvoetballer. H√©l√®ne is onder meer afgereisd naar Denemarken om Rafael van der Vaart vragen over zijn eigen loopbaan voor te leggen. De oud-Ajacied heeft een flinke carri√®re achter de rug bij grote internationale clubs als Real Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. Dirk Kuijt, de man die zijn carri√®re glansrijk afsloot door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap te schieten, wordt ook door H√©l√®ne het sporthemd van het lijf gevraagd. Verder is ook Ruud van Nistelrooy getest op de kennis over zijn eigen succesvolle carri√®re. Van The Man wist tijdens zijn loopbaan van maar liefst drie competities (Eredivisie, Primera Division en Premier League) topscorer te worden. Kan hij met deze quiz ook een topscore halen? De vier overige kandidaten worden later bekend gemaakt.

 • 6/11/2017 22:00 Matchwinner Pro

  Seizoen 2 - Aflevering 2 - Voetbalquiz: Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Daarnaast komen bijzondere anekdotes over zijn leven en spelerscarrière aan bod.

 • 13/11/2017 21:59 Matchwinner Pro

  Seizoen 2 - Aflevering 3 - Voetbalquiz: Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Daarnaast komen bijzondere anekdotes over zijn leven en spelerscarrière aan bod.

 • 20/11/2017 22:00 Matchwinner Pro

  Seizoen 2 - Aflevering 4 - Voetbalquiz: Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Daarnaast komen bijzondere anekdotes over zijn leven en spelerscarrière aan bod.

 • 27/11/2017 22:00 Matchwinner Pro

  In deze aflevering van Matchwinner Pro bezoekt Hélène Hendriks Arjen Robben. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel. Robben spreekt in deze uitzending onder ondere over 'de teen van Casillas', die een doelpunt in de WK-finale in 2010 wist te voorkomen. Ook komt zijn jeugdidool Romario ter sprake en vertelt Arjen Robben over FC Groningen, dus club waar zijn voetbalcarrière van start ging. In ?Matchwinner Pro? beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen carrière, waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor een zelfgekozen goed doel. Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere anekdotes over hun leven en spelerscarrière. Iedere week bezoekt Hélène, met de speciale mobiele studio, een andere bekende (oud-) topvoetballer.

 • 4/12/2017 21:59 Matchwinner Pro

  Seizoen 2 - Aflevering 6 - Voetbalquiz: Hélène Hendriks bezoekt Mark van Bommel. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

 • 11/12/2017 22:00 Matchwinner Pro

  Seizoen 2 - Aflevering 7 - Voetbalquiz: Hélène Hendriks bezoekt Pierre van Hooijdonk. Hij moet elf vragen over zijn eigen carrière juist beantwoorden en kan daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen voor een zelfgekozen goed doel.

Twitter #matchwinnerpro
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...