Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Maigret

Maigret op tvSeizoen 2 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie.

Maigret's Night at the Crossroads.

Het onderzoek naar de moord op een Antwerpse diamanthandelaar wijst in de richting van één man: Carl Andersen, een Deen die in een voorstad van Parijs woont. Maar ondanks alle bewijzen tegen hem laat Maigret hem weer vrij. Dit tot grote ergernis van zijn vriend en collega Grandjean. Want waarom werd het lichaam van de diamanthandelaar gevonden in de buurt van Andersons afgelegen villa? Waarom zit zijn zus altijd opgesloten in haar kamer? En waarom heeft iedereen in Three Widows Crossroads iets te verbergen?
Details
Datum / Tijdmaandag 22 april 2019 van 00:25 tot 02:00
SubgenreMisdaadserie
Jaar2017
RegisseurSarah Harding
ActeursRowan Atkinson, Lucy Cohu, Shaun Dingwall, Leo Staar, Mark Heap
PresentatieRowan Atkinson, Lucy Cohu, Ian Puleston Davies
Meer uitzendingen

Maigret gemist

 • 9/11/2018 20:40 Maigret

  Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op België Eén. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. De tweede tv-film van 1,5 uur is volgende week vrijdag om 20:40 uur op Eén te zien. In Night at the Crossroads wijst het onderzoek naar de moord op een Antwerpse diamanthandelaar wijst in de richting van één man: Carl Andersen, een Deen die in een voorstad van Parijs woont. Maar ondanks alle bewijzen tegen hem laat Maigret hem weer vrij. Dit tot grote ergernis van zijn vriend en collega Grandjean. Want waarom werd het lichaam van de diamanthandelaar gevonden in de buurt van Andersons afgelegen villa? Waarom zit zijn zus altijd opgesloten in haar kamer? En waarom heeft iedereen in Three Widows Crossroads iets te verbergen?

 • 25/7/2018 20:35 Maigret

  De KRO-NCRV komt vanavond met Maigret in Montmartre, een nieuw deel in de Britse misdaadserie met Rowan 'Mr. Bean' Atkinson in de hoofdrol als inspecteur Jules Maigret. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigret op het commissariaat. Arlette werkt als danseres en animeermeisje in een beruchte club in Montmartre. Ze beweert een gesprek overhoord te hebben waarin sprake was van een moordpoging op een gravin. Maigret en zijn team hechten weinig geloof aan haar verhaal, en ze druipt af. Wanneer de volgende dag haar levenloze lichaam wordt aangetroffen, zet Maigret alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is met de jonge vrouw.

 • 5/5/2018 23:30 Maigret

  Britse tv-misdaadfilm: Op een boerderij in het Noord-Franse Picardië doet de politie een gruwelijke ontdekking: het hele boerengezin werd brutaal om het leven gebracht; het recentste geval in een reeks wrede roofmoorden. In Parijs krijgt commissaris Maigret een anonieme noodoproep. Een man vreest dat hij achtervolgd wordt door een moordenaar. Voor Maigret om meer informatie kan vragen, haakt de man in. Nog diezelfde nacht wordt de beller dood teruggevonden. Zijn lichaam werd onherkenbaar toegetakeld en volgens ooggetuigen uit een auto geworpen. Maigret vermoedt dat er onder misdadigers een bendeoorlog is uitgebroken en raakt gefascineerd door de zaak.

 • 21/3/2018 22:10 Maigret

  Vanavond is de eerste tv-film van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 2. Sinds 2016 zijn de oude detectiveverhalen in een nieuw jasje gestoken. Het is de derde Britse tv-verfilming van Maigret, dit keer gespeeld door Rowan Atkinson. De eerste aflevering heet 'Maigret sets a trap' en speelt zich af in Parijs, midden jaren 50. Een brutale vrouwenmoordenaar jaagt de inwoners van de lichtstad schrik aan. Zijn slachtoffers lijkt hij willekeurig uit te kiezen. Commissaris Maigret zoekt koortsachtig naar een stramien, maar buiten hun bruine haar hebben de dode vrouwen niets met elkaar gemeen. Wanneer er een jonge moeder om het leven gebracht wordt, wordt de druk om Maigrets schouders loodzwaar. Zijn oversten dreigen hem van de zaak te halen. Een bevriende psychiater brengt Maigret uiteindelijk op een riskant idee. Door de moordenaar openlijk te provoceren, wil hij hem tot een moordpoging verleiden en hem op heterdaad betrappen en arresteren.

 • 17/1/2018 21:25 Maigret

  Vanavond is het eerste deel van het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Maigret te zien op NPO 1. Net als vorig jaar bestaat ook dit seizoen uit twee afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer het tweede deel wordt uitgezonden. In Maigret's Night at the Crossroads wordt het lijk van de diamantair Isaac Goldberg in Maigrets auto op het platteland dichtbij Parijs aangetroffen. Daarop gaat Maigret op zoek naar zijn moordenaar. Hij ondervraagt de mysterieuze Carl Anderson urenlang zonder een bekentenis te krijgen, maar Anderson blijkt niet de enige te zijn die iets te verbergen heeft.

 • 16/11/2018 20:40 Maigret

  Seizoen 2 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Maigret in Montmartre. Op een avond komt een zichtbaar beschonken jonge vrouw langs bij Maigret op het commissariaat. Arlette werkt als danseres en animeermeisje in een beruchte club in Montmartre. Ze beweert een gesprek overhoord te hebben waarin sprake was van een moordpoging op een gravin. Maigret en zijn team hechten weinig geloof aan haar verhaal, en ze druipt af. Wanneer haar levenloze lichaam de volgende dag wordt aangetroffen, zet Maigret alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is met de jonge vrouw.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...