Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Love Means Zero

Docu: Love Means Zero op tvNick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes oogstte met zijn aanpak.

Grote kampioenen
Hij was omstreden, maar bracht zijn pupillen wel een winnaarsmentaliteit bij. Van jonge talenten maakte hij grote kampioenen. Onder hen Andre Agassi, Monica Seles, Jim Courier, Venus and Serena Williams, Boris Becker en Mary Pierce.

Boris Becker
Interviews met de 86-jarige Bollettieri, voormalige pupillen en werknemers worden afgewisseld met archiefmateriaal van legendarische tennismatches. Aan het woord komt Boris Becker, die met Bollettieri's hulp zijn grote rivaal Agassi wist te verslaan.

Andre Agassi
Agassi zelf werkt niet mee aan de film. Hij weigerde Bollettieri nog te zien nadat deze de samenwerking met hem had beëindigd.

Details
Datum / Tijdvrijdag 12 juli 2019 van 22:45 tot 00:15
SubgenreDocumentaire
Jaar2017
RegisseurJason Kohn
Hashtag#lovemeanszero
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

Love Means Zero gemist

  • 4/7/2018 23:00 Love Means Zero

    Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talenten grote kampioenen, waaronder Andre Agassi, Monica Seles, Jim Courier, Venus and Serena Williams, Boris Becker en Mary Pierce. In 2Doc: Love Means Zero worden interviews met de nu 86-jarige Bollettieri, voormalige pupillen en werknemers afgewisseld met archiefmateriaal van legendarische tennismatches. Boris Becker komt aan het woord, die met Bollettieri’s hulp zijn grote rivaal Agassi wist te verslaan. Agassi zelf werkt niet mee aan de film. Hij weigerde Bollettieri nog te zien nadat deze de samenwerking met hem beëindigt.

  • 12/7/2019 22:45 Love Means Zero

    Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes oogstte met zijn aanpak. Grote kampioenen Hij was omstreden, maar bracht zijn pupillen wel een winnaarsmentaliteit bij. Van jonge talenten maakte hij grote kampioenen. Onder hen Andre Agassi, Monica Seles, Jim Courier, Venus and Serena Williams, Boris Becker en Mary Pierce. Boris Becker Interviews met de 86-jarige Bollettieri, voormalige pupillen en werknemers worden afgewisseld met archiefmateriaal van legendarische tennismatches. Aan het woord komt Boris Becker, die met Bollettieri's hulp zijn grote rivaal Agassi wist te verslaan. Andre Agassi Agassi zelf werkt niet mee aan de film. Hij weigerde Bollettieri nog te zien nadat deze de samenwerking met hem had beëindigd.

Twitter #lovemeanszero
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...