Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Live: Voetbal: UEFA Champions League

Live: Loting Champions League-kwartfinale op tvLive verslag van de loting van de kwartfinales in de Champions League. Ajax is na de uitschakeling van Real Madrid een van de acht overgebleven teams in het 'miljardenbal'.

Alle overgebleven teams kunnen tegen elkaar geloot worden. Er zijn geen beperkingen op het gebied van bijvoorbeeld clubs uit hetzelfde land.

Na de eerste week van de Champions League-achtste finales zijn naast Ajax ook Tottenham Hotspur, Manchester United en FC Porto geplaatst voor de kwartfinales.

In de tweede week plaatsten Juventus, Manchester City, FC Barcelona en Liverpool zich voor de kwartfinales.

Lees meer over de loting en bekijk de samenvattingen op gids.tv/3480/wanneer-is-loting-champions-league.
Details
Datum / Tijdvrijdag 15 maart 2019 van 11:59 tot 12:40
SubgenreVoetbal, Live uitzending
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Live: Voetbal: UEFA Champions League gemist

 • 30/8/2018 18:00 Live: Voetbal: UEFA Champions League

  Live: Voetbal. Loting

 • 30/8/2018 18:00 Live: Voetbal: UEFA Champions League

  Rechtstreeks verslag van de loting van de groepsfase van de UEFA Champions League, met daarbij de Nederlandse clubs PSV en Ajax. Lees meer over deze loting op gids.tv/3177/champions-league-loting.

 • 17/12/2018 12:00 Live: Voetbal: UEFA Champions League

  Live: Voetbal. Loting

 • 15/3/2019 11:59 Live: Voetbal: UEFA Champions League

  Live verslag van de loting van de kwartfinales in de Champions League. Ajax is na de uitschakeling van Real Madrid een van de acht overgebleven teams in het 'miljardenbal'. Alle overgebleven teams kunnen tegen elkaar geloot worden. Er zijn geen beperkingen op het gebied van bijvoorbeeld clubs uit hetzelfde land. Na de eerste week van de Champions League-achtste finales zijn naast Ajax ook Tottenham Hotspur, Manchester United en FC Porto geplaatst voor de kwartfinales. In de tweede week plaatsten Juventus, Manchester City, FC Barcelona en Liverpool zich voor de kwartfinales. Lees meer over de loting en bekijk de samenvattingen op gids.tv/3480/wanneer-is-loting-champions-league.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...