Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Live: Sporza: Wielrennen: Victor Campenaerts

Live: Rechtstreekse uitzending van de werelduurrecordpoging van Victor Campenaerts.

Sporza: wielrennen.

Vandaag valt onze landgenoot Victor Campenaerts het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan op de wielerbaan van Aguascalientes in Mexico, op 1800 meter hoogte, en het toneel van meerdere werelduurrecordpogingen. Renaat Schotte zorgt voor het commentaar en Maarten Vangramberen is ter plekke voor extra informatie. Karl Vannieuwkerke zorgt samen met enkele gasten voor de omkadering vanuit de Sporza-studio in Brussel.
Details
Datum / Tijddinsdag 16 april 2019 van 19:30 tot 21:35
SubgenreBaanwielrennen, Live uitzending
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

Live: Sporza: Wielrennen: Victor Campenaerts gemist

  • 16/4/2019 17:30 Live: Sporza: Wielrennen: Victor Campenaerts

    Live: Rechtstreekse uitzending van de werelduurrecordpoging van Victor Campenaerts. Vandaag valt onze landgenoot Victor Campenaerts het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan op de wielerbaan van Aguascalientes in Mexico, op 1.800 meter hoogte, en het toneel van meerdere werelduurrecordpogingen. Renaat Schotte zorgt voor het commentaar en Maarten Vangramberen is ter plekke voor extra informatie. Karl Vannieuwkerke zorgt samen met zijn gasten Marc Sergeant en Eddy Planckaert voor de omkadering vanuit de Sporza-studio in Brussel.

  • 16/4/2019 19:30 Live: Sporza: Wielrennen: Victor Campenaerts

    Live: Rechtstreekse uitzending van de werelduurrecordpoging van Victor Campenaerts. Sporza: wielrennen. Vandaag valt onze landgenoot Victor Campenaerts het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan op de wielerbaan van Aguascalientes in Mexico, op 1800 meter hoogte, en het toneel van meerdere werelduurrecordpogingen. Renaat Schotte zorgt voor het commentaar en Maarten Vangramberen is ter plekke voor extra informatie. Karl Vannieuwkerke zorgt samen met enkele gasten voor de omkadering vanuit de Sporza-studio in Brussel.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...