Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

Live: Aflevering 11 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk.

Groepsfase - speeldag 2: Zweden - Thailand (Groep F). Commentaar: Bert Sterckx. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.
Details
Datum / Tijdzondag 16 juni 2019 van 14:50 tot 16:55
SubgenreVoetbal, Live uitzending
Jaar2019
Meer uitzendingen
Meer...

Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen gemist

 • 12/6/2019 17:50 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 7 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Duitsland - Spanje. Verslag van de derde wedstrijd in groep B tussen Duitsland en Spanje, live vanuit het Stade du Hainaut in Valenciennes. Commentaar: Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

 • 11/6/2019 14:50 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 6 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Nieuw-Zeeland - Nederland. Verslag van de tweede wedstrijd in groep E tussen Nieuw-Zeeland en Nederland, live vanuit het Stade Océane in Le Havre. Commentaar: Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

 • 10/6/2019 17:50 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 5 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Argentinië - Japan. Verslag van de tweede poulewedstrijd in groep D tussen Argentinië en Japan, live vanuit het Parc des Princes in Parijs. Commentaar: Bert Sterckx. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

 • 9/6/2019 17:50 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 4 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Engeland - Schotland. Verslag van de eerste poulewedstrijd in groep D tussen Engeland en Schotland, live vanuit de Allianz Riviera in Nice. Commentaar: Geert Heremans. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

 • 8/6/2019 17:50 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 3 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Spanje - Zuid-Afrika. Verslag van de tweede poulewedstrijd in groep B tussen Spanje en Zuid-Afrika, live vanuit het Stade Océane in Le Havre. Commentaar: Bert Sterckx. Met tijdens de rust het verslag van een eerder gespeelde wedstrijd.

 • 7/6/2019 21:20 Live: Sporza: FIFA WK Voetbal vrouwen

  Live: Aflevering 2 - Liveverslag van een wedstrijd op het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Frankrijk - Zuid-Korea. Verslag van de eerste poulewedstrijd in groep A tussen gastland Frankrijk en Zuid-Korea, live vanuit het Parc des Princes in Parijs. Commentaar: Geert Heremans. Met voorbeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

Twitter
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...