Sluit venster

Youtube

Sluit venster

La zona

La zona op tvSeizoen 1 - Aflevering 3 - Spaanse misdaadserie: Wellness resort: In zijn onderzoek naar de moorden informeert inspecteur Uría naar de arbeidsomstandgheden van de duizenden arbeiders die instaan voor de ontsmetting van de zone. Hij krijgt bijstand van Alfredo Asunción van de Madrileense politie, die ook zijn schouders zet onder het onderzoek. Er verschijnt een rapport waardoor de zaak van de foutieve indentificatie van de slachtoffers van de nucleaire ramp heropend wordt. Dit heeft gevolgen, zowel op politiek als persoonlijk vlak, en Héctor Uría belandt middenin een web van intriges.
Details
Datum / Tijddinsdag 24 april 2018 van 22:55 tot 23:50
SubgenreMisdaadserie
Jaar2017
ActeursEduard Fernández, Álvaro Cervantes, Alba Galocha, Emma Suárez, Alexandra Jiménez
Hashtag#lazona
Meer uitzendingen

La zona gemist

  • 18/4/2018 23:10 La Zona

    Seizoen 1 - Aflevering 2 - Spaanse misdaadserie: Animal Control: De handel in smokkelwaar uit de zone brengt Héctor bij Zoe, die op haar beurt in contact komt met Aurelio Barrero, de leider van deze handel. Ondertussen gaan de mysterieuze moorden binnen de zone verder. Stilaan wordt duidelijk dat dit niet de enige moorden zijn in het gebied waar zogezegd niemand mag komen. Julia, de militaire arts die zich bezighoudt met de controle van de stralingsniveaus, en tevens de verloofde van Héctor, kijkt niet uit naar de terugkeer van Marta, de ex-vrouw van Héctor. Nog een element uit het verleden dat hem blijft achtervolgen.

  • 17/4/2018 22:55 La Zona

    Vanavond start de Spaanse thrillerreeks La Zona op Canvas. De misdaadserie gaat over een reeks moorden die plaatsvinden in de exclusiezone na een nucleaire ramp in Noord-Spanje. De acht afleveringen zijn de komende weken op dinsdag en woensdag rond 23:00 uur te zien op Canvas. Na drie jaar afwezigheid gaat politie-inspecteur Héctor Uría weer aan de slag. Zijn terugkeer wordt overschaduwd door de herinneringen aan de nucleaire ramp in zijn stad en de evacuatie die daarop volgde. Héctor verloor bij de ramp alles wat hem dierbaar was, maar zijn terugkomst doet hem inzien dat het leven gewoon is verdergegaan en dat iedereen zich heeft aangepast aan de nieuwe situatie. Er is een moord gepleegd in het afgeloten gebied en het onderzoek legt een netwerk aan belangen bloot die ontstaan zijn als gevolg van de nucleaire ramp.

  • 29/10/2011 01:55 La Zona

    Premiere. A vigilante group goes baying for the blood of three slum kids who have broken through the perimeter of their fenced community in Mexico City and killed an old lady. After two of the youngsters are caught, the third hides in a basement, while frantically looking for a way out of the compound. Satirical crime thriller, with Daniel Gimenez Cacho, Maribel Verdu, Alan Chavez and Daniel Tovar. In Spanish

Twitter #lazona
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...