Sluit venster

Youtube

Sluit venster

La zona

La zona op tvSeizoen 1 - Aflevering 8 - Spaanse misdaadserie.

The last wolf.

De jacht in en rond de exclusiezone bereikt haar einde. Héctor Uría en Alfredo Asunción komen elk op hun manier tot dezelfde conclusie. Het lijkt erop dat alle belangen in de ontsmetting van de exclusiezone eindelijk aan het licht komen, en de gevolgen zijn voelbaar tot in de hoogste politieke kringen. Maar voor Héctor Uría duikt er na het afsluiten van deze zaak een nieuwe verrassing op die heel zijn leven weer overhoophaalt.
Details
Datum / Tijdwoensdag 9 mei 2018 van 23:00 tot 23:50
SubgenreMisdaadserie
Jaar2017
ActeursEduard Fernández, Álvaro Cervantes, Alba Galocha, Emma Suárez, Alexandra Jiménez
Hashtag#lazona
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

La zona gemist

 • 29/10/2011 01:55 La Zona

  Premiere. A vigilante group goes baying for the blood of three slum kids who have broken through the perimeter of their fenced community in Mexico City and killed an old lady. After two of the youngsters are caught, the third hides in a basement, while frantically looking for a way out of the compound. Satirical crime thriller, with Daniel Gimenez Cacho, Maribel Verdu, Alan Chavez and Daniel Tovar. In Spanish

 • 17/4/2018 22:55 La Zona

  Vanavond start de Spaanse thrillerreeks La Zona op Canvas. De misdaadserie gaat over een reeks moorden die plaatsvinden in de exclusiezone na een nucleaire ramp in Noord-Spanje. De acht afleveringen zijn de komende weken op dinsdag en woensdag rond 23:00 uur te zien op Canvas. Na drie jaar afwezigheid gaat politie-inspecteur Héctor Uría weer aan de slag. Zijn terugkeer wordt overschaduwd door de herinneringen aan de nucleaire ramp in zijn stad en de evacuatie die daarop volgde. Héctor verloor bij de ramp alles wat hem dierbaar was, maar zijn terugkomst doet hem inzien dat het leven gewoon is verdergegaan en dat iedereen zich heeft aangepast aan de nieuwe situatie. Er is een moord gepleegd in het afgeloten gebied en het onderzoek legt een netwerk aan belangen bloot die ontstaan zijn als gevolg van de nucleaire ramp.

 • 18/4/2018 23:10 La Zona

  Seizoen 1 - Aflevering 2 - Spaanse misdaadserie: Animal Control: De handel in smokkelwaar uit de zone brengt Héctor bij Zoe, die op haar beurt in contact komt met Aurelio Barrero, de leider van deze handel. Ondertussen gaan de mysterieuze moorden binnen de zone verder. Stilaan wordt duidelijk dat dit niet de enige moorden zijn in het gebied waar zogezegd niemand mag komen. Julia, de militaire arts die zich bezighoudt met de controle van de stralingsniveaus, en tevens de verloofde van Héctor, kijkt niet uit naar de terugkeer van Marta, de ex-vrouw van Héctor. Nog een element uit het verleden dat hem blijft achtervolgen.

 • 24/4/2018 22:55 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 3 - Spaanse misdaadserie: Wellness resort: In zijn onderzoek naar de moorden informeert inspecteur Uría naar de arbeidsomstandgheden van de duizenden arbeiders die instaan voor de ontsmetting van de zone. Hij krijgt bijstand van Alfredo Asunción van de Madrileense politie, die ook zijn schouders zet onder het onderzoek. Er verschijnt een rapport waardoor de zaak van de foutieve indentificatie van de slachtoffers van de nucleaire ramp heropend wordt. Dit heeft gevolgen, zowel op politiek als persoonlijk vlak, en Héctor Uría belandt middenin een web van intriges.

 • 25/4/2018 22:55 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 4 - Spaanse misdaadserie: Insomnia: De terugkeer van Marta, de ex-vrouw van Héctor, haalt het leven van de inspecteur grondig overhoop. Ondertussen brengt zijn onderzoek naar de moorden in de exclusiezone hem bij Aurelio Barrero, de smokkelaar voor wie de jonge Zoe werkt. In de loop van de nacht komt Héctor Uría te weten welke banden zijn partner Martín door de jaren heen heeft gesmeed met het lokale misdaadmilieu. Ondertussen zet Alfredo Asunción zijn onderzoek verder naar de gebeurtenissen in een nachtclub binnen de exclusiezone die een verband lijken te hebben met het onderzoek waar hij mee bezig is.

 • 1/5/2018 22:50 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 5 - Spaanse misdaadserie: Rain: Het geweld in de omgeving van de zone neemt toe door de vondst van nog twee lijken. Héctor en Martín kunnen nu niet meer terug en zitten tot over hun oren in de zaak. Het onderzoek van Alfredo Asunción leidt hen naar de bedrijven die instaan voor de ontsmetting van de getroffen zone. In de onbewoonde zone gaat de jacht verder. Marta, de ex-vrouw van Héctor, geraakt steeds meer overtuigd van de theorie dat er een vreselijk geheim schuilgaat achter de nucleaire ramp. Héctor lijkt steeds dichter bij de top van de piramide te komen.

 • 2/5/2018 23:05 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 6 - Spaanse misdaadserie: A necessary evil: Héctor Uría ontmoet Fausto Armendáriz, de baas van het bedrijf dat instaat voor de ontsmetting van de zone en een belangrijke spil in het netwerk van alle belangen die er spelen na de nucleaire ramp. Om hem voor het gerecht te krijgen, gaat Héctor achter een getuige aan die zijn beschuldigingen kan staven. Maar het succes hiervan wordt overschaduwd door de gevolgen van de moorden op de camping en de niet zo orthodoxe aanpak van Héctor in de nachtclub. Julia onderzoekt intussen hoe het komt dat de controle van de radioactiviteit zo slordig werd uitgevoerd en ontdekt een doofpotoperatie rond de terugkerende radioactieve lekken in de kerncentrale. Het lijkt erop dat niemand in staat is de situatie in de centrale onder controle te krijgen.

 • 8/5/2018 23:00 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 7 - Spaanse misdaadserie. Loss of coolant accident. Wat is de link tussen nachtclub El Balneario en de kerncentrale? Wat gebeurde er op beide plaatsen in de nacht waarop het fragiele ecosysteem van de zone verstoord werd? De puzzel lijkt eindelijk in elkaar te passen en het web van intriges en leugens in de exclusiezone wordt ontrafeld.

 • 9/5/2018 23:00 La zona

  Seizoen 1 - Aflevering 8 - Spaanse misdaadserie. The last wolf. De jacht in en rond de exclusiezone bereikt haar einde. Héctor Uría en Alfredo Asunción komen elk op hun manier tot dezelfde conclusie. Het lijkt erop dat alle belangen in de ontsmetting van de exclusiezone eindelijk aan het licht komen, en de gevolgen zijn voelbaar tot in de hoogste politieke kringen. Maar voor Héctor Uría duikt er na het afsluiten van deze zaak een nieuwe verrassing op die heel zijn leven weer overhoophaalt.

Twitter #lazona
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...