Sluit venster

Youtube

Sluit venster

House

House op tvSeizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie.

You Don't Want to Know.

Een illusionist ontsnapt op het nippertje aan de dood tijdens een optreden. Hij krijgt een hartaanval in een watertank en wordt door twee stagiairs van House gered, die toevallig in de nachtclub aanwezig zijn. De stagiairs willen het onderzoek aan House voorleggen, maar die vindt de hartproblemen van de goochelaar niet interessant genoeg. In plaats daarvan geeft hij zijn team de opdracht het slipje van Cuddy te bemachtigen. De stagiair die daar in slaagt, mag twee van zijn collega's voor eliminatie nomineren. House zal een van hen ontslaan.
Details
Datum / Tijddonderdag 18 oktober 2018 van 22:35 tot 23:30
SubgenreDramaserie
Jaar2007
ActeursHugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Lisa Edelstein, Jesse Spencer
LinkOfficiële website
Op Twitter@DrHouse
Hashtag#house
Meer uitzendingen
Meer...

House gemist

 • 3/7/2018 22:41 House

  RTL 8 zendt deze zomer de serie House uit. De serie volgt het medische genie Dr Gregory House, die een team van jonge diagnostici leidt. Vanavond begint het eerste seizoen. De afleveringen zijn elke werkdag om circa 22:40 uur te zien op RTL 8. Door zijn directe manier van communiceren en het maken van cynische opmerkingen wordt het voor veel mensen bijna onmogelijk met hem om te gaan. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn vermogen schijnbaar ongeneeslijk zieke patiënten te diagnosticeren en te behandelen. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor patiënten met onbehandelbare, ongewone en mysterieuze ziektes. In de eerste aflevering slaat de 29-jarige kleuterjuf Rebecca plots wartaal uit. De kindjes in haar klas vinden het gebrabbel grappig, tot de juf een aanval krijgt. Rebecca wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze terechtkomt op de afdeling diagnostiek van de briljante dokter Gregory House. Hij geniet een uitstekende reputatie omdat hij de meest ingewikkelde medische vraagstukken kan oplossen, ware het niet dat hij beroerd wordt van patiënten en nauwelijks consultaties houdt. Rebecca kan hij echter niet weigeren, want zij is het nichtje van zijn medewerker James Wilson. Er bestaat geen twijfel over dat de jonge vrouw een hersenletsel heeft, maar op de scans is er geen tumor te zien en ze reageert niet op de bestraling.

 • 17/1/2013 21:30 House

  Aflevering: Parents Een jongeman heeft de droom om net als zijn vader clown te worden, maar raakt tijdens een kinderfeestje verlamd. Ondertussen heeft Taub problemen met Rachel en de kinderen.

 • 17/1/2013 20:30 House

  Aflevering: The confession Chase en Taub besluiten weer terug te komen in het team en beginnen gelijk aan een interessante zaak over een man die jarenlang de held van een klein stadje was, maar toch niet zo braaf blijkt te zijn. Ondertussen werkt House aan een mysterieus project in zijn kantoor en probeert te bewijzen dat Taubs kinderen niet van hem zijn.

 • 28/7/2011 21:30 House

  Aflevering: Selfish Een jong meisje lijdt aan een hartritmestoornis en wordt naar het ziekenhuis gebracht. House stelt een diagnose, maar begint te twijfelen als Cuddy het niet met hem eens is. Ondertussen komt een vader met zijn zoon naar de kliniek. Ze hebben beiden een geheime agenda voor elkaar.

 • 28/7/2011 20:30 House

  Start nieuw seizoen. House draait om de eigenzinnige arts Gregory House, die gespeeld wordt door de acteur Hugh Laurie. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij hoog in aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit en zijn voorliefde voor medische puzzels maken van hem de laatste hoop voor ‘onbehandelbare' patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes. Zowel de serie in het algemeen als Laurie met zijn rol als dr. House wonnen meerdere prijzen, waaronder een aantal prestigieuze Emmy Awards en Golden Globes. Seizoen 6 sloot af met de langverwachte kus tussen House en zijn collega Cuddy. De fans zullen zich er niet over verbazen en in seizoen 7 is het dan ook geen geheim meer: House en Cuddy verklaren elkaar de liefde. Maar hoe ontwikkelt deze romance zich en hoe gaan zij op de werkvloer om met hun verliefdheid? Nu elke donderdag nieuwe dubbele afleveringen. Aflevering: Now what? House en Cuddy verklaren de liefde aan elkaar en besluiten een dag door te brengen in House's appartement. Ondertussen wordt de enige overgebleven neurochirurg ziek en probeert het team zijn diagnose te stellen, terwijl ze zich afvragen waar House is.

 • 22/3/2011 22:00 House

  Aflevering: Top secret Een ex-marinier die het leven van House heeft gered, komt in het ziekenhuis met symptomen die duiden op een Golfoorlogsyndroom. Intussen is House bezig met zijn eigen gezondheidsproblemen.

 • 4/2/2011 19:00 House

  Aflevering: Sleeping dogs lie Een jonge vrouw heeft last van slapeloosheid, al tien dagen lang ligt ze wakker. Zelfs na een overdosis slaapmiddelen lukt het niet om in slaap te vallen. House probeert de oorzaak te vinden, maar intussen gaat het steeds slechter met de vrouw. Het is duidelijk dat ze een levertransplantatie nodig heeft om te overleven. Haar vriendin lijkt de perfecte donor te zijn, maar dan komt House iets te weten wat de situatie verandert.

 • 25/1/2011 22:00 House

  Aflevering: Whac-a-mole Een jonge man wordt op zijn werk onwel en House maakt er een sport van om er achter te komen wat de oorzaak is. Wanneer de toestand van de man kritiek wordt, moet House opschieten met zijn diagnose.

Twitter #house
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...