Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Harry & Meghan: A Royal Romance

Harry & Meghan: A Royal Romance op tvAmerikaanse biografische tv-film.

Het liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn Amerikaanse verloofde Meghan Markle, een gescheiden actrice; van het moment dat ze aan elkaar worden voorgesteld door vrienden tot de wereldwijde media-aandacht die ze als koppel hebben gekregen.
Details
Datum / Tijdzondag 20 mei 2018 van 17:55 tot 20:00
SubgenreRomantische tv-film
Jaar2018
RegisseurMenhaj Huda
ActeursParisa Fitz-Henley, Murray Fraser, Burgess Abernethy, Laura Mitchell, Steve Coulter
IMDb6.3 
Hashtag#HarryandMeghan
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

Harry & Meghan: A Royal Romance gemist

  • 17/5/2018 20:30 Harry & Meghan: A Royal Romance

    Vanavond, twee dagen voor het koninklijk huwelijk, zendt Net5 de tv-première uit van Harry & Meghan: A Royal Romance. De film uit 2018 gaat over de relatie tussen de Engelse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle, een Amerikaanse actrice. De twee kwamen met elkaar in contact via vrienden. Eerst hielden zij hun relatie verborgen, maar later kregen ze wereldwijde aandacht van de media. De 36-jarige Amerikaanse actrice Meghan Markle (gespeeld door Parisa Fitz-Henley), die bekend werd van haar rol als Rachel Zane in de populaire serie Suits, en de 33-jarige Britse prins Harry (Murray Fraser) bevestigden na aanhoudende geruchten hun relatie in 2016. Eind 2017 werd bekendgemaakt dat zij zich hadden verloofd en op 19 mei 2018 gaan trouwen. In Harry & Meghan: A Royal Romance is te zien hoe zij elkaar hebben ontmoet en hoe de liefde tussen hen opbloeide. Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

  • 20/5/2018 17:55 Harry & Meghan: A Royal Romance

    Amerikaanse biografische tv-film. Het liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn Amerikaanse verloofde Meghan Markle, een gescheiden actrice; van het moment dat ze aan elkaar worden voorgesteld door vrienden tot de wereldwijde media-aandacht die ze als koppel hebben gekregen.

Harry & Meghan: A Royal Romance - Trailer

Twitter #HarryandMeghan
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...