Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje op tvBritse documentaire (2017) van Edmond Buckley, Lisa Martinson en Richard Sanders.

Meghan Markle is gescheiden en Amerikaanse, en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Meghans voorouders worstelden met hun bestaan in het 19de-eeuwse Amerika. Van moeders kant is er een geschiedenis van ontberingen en diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennessee. Overgrootouders van vaders kant kenden het harde leven in de 19de-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen.

Meghan zelf groeide op in het zonnige Californië met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar nu staat ze op het punt om deel uit te maken gaan maken van de Britse koninklijke familie. Haar leven is een koninklijk sprookje. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan.

Wil je precies weten wanneer de hoogtepunten exact worden uitgezonden? Kijk dan hier naar het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding
Details
Datum / Tijdzaterdag 19 mei 2018 van 11:10 tot 12:00
SubgenreDocumentaire
Jaar2017
Hashtag#KoninklijkSprookje
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

 • 17/5/2018 21:30 Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

  De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Aan de hand van interviews met betrokkenen en insiders krijgt de kijker een bijzonder inkijkje in het verleden van Markle. Meghan Markle's voorouders worstelden met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de kant van haar moeder is er een geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar vaders kant kenden het harde leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. De documentaire gaat terug naar het moment waarop Markle’s voorouders voet zetten op Amerikaanse grond en stuit daar op verrassende informatie over hun achtergrond. Zelf groeide Meghan Markle op in het zonnige Californië, met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar staat op het punt om deel uit te maken gaan maken van het iconische Britse Koningshuis. Een koninklijk sprookje. Het huwelijk wordt op zaterdag 19 mei live vanaf 12:15 uur uitgezonden door de NOS: gids.tv/2311/huwelijk. Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.

 • 18/5/2018 11:00 Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

  Britse documentaire (2017) van Edmond Buckley, Lisa Martinson en Richard Sanders. Meghan Markle is gescheiden en Amerikaanse, en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Meghans voorouders worstelden met hun bestaan in het 19de-eeuwse Amerika. Van moeders kant is er een geschiedenis van ontberingen en diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennessee. Overgrootouders van vaders kant kenden het harde leven in de 19de-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. Meghan zelf groeide op in het zonnige Californië met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar nu staat ze op het punt om deel uit te maken gaan maken van de Britse koninklijke familie. Haar leven is een koninklijk sprookje. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan.

 • 19/5/2018 11:10 Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

  Britse documentaire (2017) van Edmond Buckley, Lisa Martinson en Richard Sanders. Meghan Markle is gescheiden en Amerikaanse, en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Meghans voorouders worstelden met hun bestaan in het 19de-eeuwse Amerika. Van moeders kant is er een geschiedenis van ontberingen en diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennessee. Overgrootouders van vaders kant kenden het harde leven in de 19de-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. Meghan zelf groeide op in het zonnige Californië met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar nu staat ze op het punt om deel uit te maken gaan maken van de Britse koninklijke familie. Haar leven is een koninklijk sprookje. Met exclusieve interviews met betrokkenen en aandacht voor de achtergrond van Meghan. Wil je precies weten wanneer de hoogtepunten exact worden uitgezonden? Kijk dan hier naar het ultieme kijkschema: gids.tv/2515/kijkschema-royal-wedding

Twitter #KoninklijkSprookje
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...