Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden op tvSeizoen 42 - Aflevering 5990 - Nederlandse soap.

Shanti doorziet het als Anton smoes op smoes stapelt. Ze weet hem te shockeren. Linda heeft een nieuwe reden om bij Rob op de stoep te staan. Lucas roept de hulp in van Nina, omdat hij en Flo maar niet op een lijn kunnen komen.
Details
Datum / Tijdmaandag 25 maart 2019 van 11:00 tot 11:35
SubgenreSoap
Uitzending gemistGoede Tijden, Slechte Tijden gemist
Jaar2019
Op Twitter@gtstredactie
Hashtag#GTST
Meer uitzendingen
Meer...

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist

 • 4/9/2018 17:33 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Herhaling. Seizoen 29 - Aflevering 5846 - Nederlandse soap. Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas' gedrag. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van GTST op gids.tv/v14404/gtst-2018.

 • 4/9/2018 11:07 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Herhaling. Seizoen 29 - Aflevering 5846 - Nederlandse soap. Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas' gedrag. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van GTST op gids.tv/v14404/gtst-2018.

 • 3/9/2018 20:07 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Seizoen 29 - Aflevering 5846 - Nederlandse soap. Aysen treft een halfnaakte man aan in huis. Ludo spreekt Bing erop aan dat hij zijn kinderen niet moet verwaarlozen. Kimberly kan het niet geloven wanneer ze benaderd wordt door een oude liefde. Janine maakt zich zorgen om Lucas' gedrag. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van GTST op gids.tv/v14404/gtst-2018.

 • 6/7/2018 20:00 Goede tijden, slechte tijden

  Seizoen 40 - Aflevering 5845 - Nederlandse soap. Terug naar de dag van het huwelijk: Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht. Lees meer over wat je kunt verwachten in de spannende zomercliffhanger op gids.tv/2742/zomercliffhanger-gtst.

 • 18/6/2018 20:09 Goede tijden, slechte tijden

  Seizoen 40 - Aflevering 5831 - Nederlandse soap. Q denkt dat hij de ridder op het witte paard is, maar het eerste wat hij doet is liegen. Loes moet haar plannen bijsturen als Lana haar begint door te krijgen. Aysen weet Sjors op te stoken tegen Bing. Binnenkort is de jaarlijkse zomercliffhanger van GTST. Lees er alles over op gids.tv/2742/dit-zie-je-in-de-cliffhanger.

 • 21/3/2018 20:00 Goede tijden, slechte tijden

  Seizoen 40 - Aflevering 5768 - Nederlandse soap: Linda is geschokt door wat er op de deurmat ligt. Sjoerd neemt een trieste levensbeslissing. Sam krijgt te maken met bedreigingen. Rik werkt hard aan de toekomst van Boks. Als Ludo een bevlogen plan presenteert aan Bing, heeft hij niet door dat Bing dit niet ziet zitten. RTL maakte vandaag bekend dat twee personages terugkeren in GTST. Benieuwd wie het zijn? Dat lees je hier: gids.tv/2050/GTST.

 • 4/9/2017 20:07 Goede tijden, slechte tijden

  Vanavond gaat ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ verder na de spannende cliffhanger die eindigde met een heftige brand in Boks, aangestoken door de handlanger van Jos. Hij wil vooral wraak nemen op Aysen, maar omdat Boks overvol is dreigen er nog veel meer slachtoffers te vallen. Zeker wanneer blijkt dat niet iedereen zichzelf kan bevrijden uit de vuurzee. Ludo gaat het brandende gebouw binnen en waagt zijn leven om zijn familie en vrienden te redden. Nadat Sjoerd de kinderen in veiligheid heeft gebracht, legt ook hij zijn leven in de waagschaal en rent terug naar binnen om Rikki te redden. Wanneer hij Rikki vindt, treft hij daar ook Aysen aan en staat voor een duivels dilemma: wie moet hij kiezen? Wat hij zich dan nog niet realiseert, is dat zijn keuze grote gevolgen zal hebben. Ondertussen bevinden Rik en Bing zich nog in het bos waar ze onder schot worden gehouden door Jos. Lukt het hen om Jos te overmeesteren? Ze lijken een kans te maken nu het zicht van Bing langzaam terug komt. In Meerdijk is de brandweer nog lang bezig het pand veilig te stellen en in de tussentijd begeeft iedereen zich naar het ziekenhuis op zoek naar een teken van leven van familie of geliefden. Als bekend wordt dat er tenminste één dodelijk slachtoffer is gevallen is de grote vraag dan ook: wie..? Wanneer Noud in het ziekenhuis langsgaat, ontmoet hij de charmante verpleegster Zoë (een nieuwe rol van Anouk Maas) waar hij enorm van onder de indruk is. Alleen, hij is niet de enige die een oogje op haar heeft…

 • 7/7/2017 20:01 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Vanavond zendt RTL 4 de jaarlijkse cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uit. Het wordt een spannende avond in Meerdijk met, zo zal blijken, ingrijpende gevolgen. Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten. Ondertussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven. En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets dat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

 • 6/9/2016 17:33 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Na een zomer vol vraagtekens krijgt de kijker eindelijk te weten hoe de spannende cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ afloopt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hoort Nina dat Noud zijn mond voorbij heeft gepraat en heeft Aysen verschrikkelijk nieuws voor Thijs. Bing is wantrouwig en dwingt Nina tot een keuze. Rover wordt geconfronteerd met de gevolgen van de ondoordachte daad van Sam, Sjoerd, Anna, Job en hemzelf.

Twitter #GTST
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...