Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Goede tijden, slechte tijden

Goede tijden, slechte tijden op tvSeizoen 40 - Aflevering 5766 - Nederlandse soap: Als Linda, Sam en Q overdonderd worden door een heftig bericht, gaan zij meteen op onderzoek uit. Amir wil het verleden tot gespreksonderwerp maken, maar dit wordt hem verboden. Q weet meer over Amir, maar Sjors wil het niet horen.
Details
Datum / Tijddinsdag 20 maart 2018 van 11:00 tot 11:35
SubgenreSoap
Uitzending gemistGoede tijden, slechte tijden gemist
Jaar2018
ActeursAlkan Coklu, Joep Sertons, Stijn Fransen, Zahra Lfil
LinkOfficiële website
Op Twitter@gtstredactie
Hashtag#GTST
Meer uitzendingen
Meer...

Goede tijden, slechte tijden gemist

 • 4/9/2017 20:07 Goede tijden, slechte tijden

  Vanavond gaat ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ verder na de spannende cliffhanger die eindigde met een heftige brand in Boks, aangestoken door de handlanger van Jos. Hij wil vooral wraak nemen op Aysen, maar omdat Boks overvol is dreigen er nog veel meer slachtoffers te vallen. Zeker wanneer blijkt dat niet iedereen zichzelf kan bevrijden uit de vuurzee. Ludo gaat het brandende gebouw binnen en waagt zijn leven om zijn familie en vrienden te redden. Nadat Sjoerd de kinderen in veiligheid heeft gebracht, legt ook hij zijn leven in de waagschaal en rent terug naar binnen om Rikki te redden. Wanneer hij Rikki vindt, treft hij daar ook Aysen aan en staat voor een duivels dilemma: wie moet hij kiezen? Wat hij zich dan nog niet realiseert, is dat zijn keuze grote gevolgen zal hebben. Ondertussen bevinden Rik en Bing zich nog in het bos waar ze onder schot worden gehouden door Jos. Lukt het hen om Jos te overmeesteren? Ze lijken een kans te maken nu het zicht van Bing langzaam terug komt. In Meerdijk is de brandweer nog lang bezig het pand veilig te stellen en in de tussentijd begeeft iedereen zich naar het ziekenhuis op zoek naar een teken van leven van familie of geliefden. Als bekend wordt dat er tenminste één dodelijk slachtoffer is gevallen is de grote vraag dan ook: wie..? Wanneer Noud in het ziekenhuis langsgaat, ontmoet hij de charmante verpleegster Zoë (een nieuwe rol van Anouk Maas) waar hij enorm van onder de indruk is. Alleen, hij is niet de enige die een oogje op haar heeft…

 • 7/7/2017 20:01 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Vanavond zendt RTL 4 de jaarlijkse cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uit. Het wordt een spannende avond in Meerdijk met, zo zal blijken, ingrijpende gevolgen. Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten. Ondertussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven. En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets dat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

 • 6/9/2016 17:33 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Na een zomer vol vraagtekens krijgt de kijker eindelijk te weten hoe de spannende cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ afloopt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hoort Nina dat Noud zijn mond voorbij heeft gepraat en heeft Aysen verschrikkelijk nieuws voor Thijs. Bing is wantrouwig en dwingt Nina tot een keuze. Rover wordt geconfronteerd met de gevolgen van de ondoordachte daad van Sam, Sjoerd, Anna, Job en hemzelf.

 • 6/9/2016 11:07 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Na een zomer vol vraagtekens krijgt de kijker eindelijk te weten hoe de spannende cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ afloopt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hoort Nina dat Noud zijn mond voorbij heeft gepraat en heeft Aysen verschrikkelijk nieuws voor Thijs. Bing is wantrouwig en dwingt Nina tot een keuze. Rover wordt geconfronteerd met de gevolgen van de ondoordachte daad van Sam, Sjoerd, Anna, Job en hemzelf.

 • 5/9/2016 20:01 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Na een zomer vol vraagtekens krijgt de kijker eindelijk te weten hoe de spannende cliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ afloopt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hoort Nina dat Noud zijn mond voorbij heeft gepraat en heeft Aysen verschrikkelijk nieuws voor Thijs. Bing is wantrouwig en dwingt Nina tot een keuze. Rover wordt geconfronteerd met de gevolgen van de ondoordachte daad van Sam, Sjoerd, Anna, Job en hemzelf.

 • 1/7/2016 20:01 Goede Tijden, Slechte Tijden

  De spanning neemt toe in Meerdijk. Vanavond is het tijd voor de grote cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden. Het decor van de laatste aflevering van dit seizoen is de spannende bruiloft van Nina en Bing. “Geen bruiloft is hetzelfde. Deze wordt ook heel spectaculair”, verklapt Everon Jackson Hooi, oftewel Bing in RTL Boulevard. Bij de jongeren is de stemming iets te jolig als de caravan naar de feestlocatie gebracht moet worden. Dit leidt tot een climax. Noud gaat wanhopig op zoek naar Sacha en heeft slecht nieuws voor Nina. Nina weigert Janine haar diepste gevoelens te bekennen. Amy en Sil gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren bij hun toekomstige medebewoners. Dit gaat Amy wel goed af, maar Sil niet. Na de zomercliff van GTST start maandag 4 juli de gloednieuwe serie Nieuwe Tijden. De eerste 40 afleveringen zijn te zien bij RTL 4 en de serie is vooruit te kijken op Videoland. Vanaf het moment dat GTST begint op RTL 4 (29 augustus) gaat Nieuwe Tijden exclusief door op Videoland. Nieuwe Tijden speelt zich af middenin een bruisende studentenstad waar de cast samenwoont in één huis en lief en leed deelt. In deze 75-delige serie spelen oude bekenden uit Meerdijk en nieuwe favorieten de hoofdrol. Zo maken onder andere Lucas (gespeeld door Ferry Doedens) en Vajèn van den Bosch hun opwachting in de serie, maar ook nieuwkomer Holly Mae Brood is te zien in de serie. Brood speelt, voordat zij ‘verhuist’ naar Nieuwe Tijden, een gastrol in GTST.

 • 8/1/2016 20:08 Goede Tijden, Slechte Tijden

  Als Maxime tot op het bot beledigd is, wordt het zwart voor haar ogen. Jef heeft triest nieuws voor Rikki en goed nieuws voor Robert. Janine verschijnt vrolijk op een feestje, maar als ze ruzie krijgt, is dat snel afgelopen.

 • 3/7/2015 20:08 Goede tijden, slechte tijden

  Vanavond is de jaarlijkse zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ te zien. De RTL 4-serie, die de afgelopen jaren verschillende keren werd genomineerd en maar liefst zeven belangrijke vakprijzen in de wacht sleepte, sluit het seizoen af met een wel heel bijzondere aflevering. Dit jaar blijven niet alleen de ‘GTST’-fans met grote vragen achter, maar is het voor veel inwoners van Meerdijk net zo goed een raadsel wat er is gebeurd. Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt. Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten. Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…

 • 1/9/2014 20:00 Goede tijden, slechte tijden

  ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ luidt een bijzonder jaar in. Niet alleen gaat het 25ste seizoen van de succesvolle serie vanavond van start, ook wordt op vrijdag 17 oktober 2014 een mijlpaal gevierd: de 5000e aflevering. De populaire RTL 4-serie heeft komend seizoen dan ook veel bijzondere verrassingen in petto. ‘GTST’ sloot het 24ste seizoen af met een record aantal kijkers. Ruim 1.8 miljoen fans keken naar de slotaflevering. In het nieuwe seizoen wordt duidelijk hoe zorgelijk de situatie van Sjors is na de aanslag op haar, welke gevolgen de openbaring van Maxime heeft en hoe Anton steeds meer geïsoleerd raakt door Rikki’s beschuldigingen. Lorena zet haar chantage voort, waarmee ze niet alleen Ludo steeds dieper in de problemen brengt, maar ook zelf in levensgevaar komt. Nadat Lorena eindelijk denkt haar achtervolgers te slim af te zijn, wordt ze aangereden… Gigi Ravelli: “Lorena is fantastisch om te spelen. Ze komt altijd weer in situaties terecht waar ze zichzelf uit moet zien te redden. Hopelijk gaat dat ook in het 25ste seizoen weer lukken.” Bing houdt Tim verantwoordelijk voor de levensbedreigende situatie van Sjors. Als beide heren ook nog eens hun zinnen zetten op de uitbating van hetzelfde pand, barst de strijd pas echt los. Wat een zakelijk duel lijkt, blijkt een persoonlijke vete te zijn. Anton raakt steeds meer geïsoleerd door Rikki’s beschuldiging van aanranding. Is Bianca de enige op wiens steun hij kan rekenen? Wiet besluit Sjoerd, die inmiddels beide ouders de rug toe heeft gekeerd, in te lichten over het feit dat zij twijfelt aan het verhaal van haar vriendin. Rikki heeft op haar beurt steeds meer moeite om haar leugen in stand te houden. Elvira Out: “Bianca en ik zijn steeds meer op elkaar gaan lijken het afgelopen half jaar. Het was een heftige periode voor Anton en haar. In het nieuwe seizoen komen we toe aan meer liefde en intimiteit”. Ondertussen lopen de spanningen in huize Sanders hoog op. De openbaring van Maxime, dat zij de echte moeder van Vincent is, slaat in als een bom. Ludo en Vincent willen niets meer met haar te maken hebben. Ook de liefde tussen Vincent en Nina komt onder zware druk te staan. Is hun relatie daar tegen bestand? Oscar Aerts: “Wat ik mooi aan Vincent vind, is dat hij heel bevlogen is én loyaal is aan zijn eigen wil. Vincent heeft het hart op de tong en verschilt daarmee behoorlijk van mijn eigen karakter. Als je wilt weten hoe het afloopt tussen Nina en Vincent, ben je bij mij aan het verkeerde adres!”

 • 4/7/2014 20:06 Goede tijden, slechte tijden

  Het einde van het 24ste seizoen van de geliefde RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ vindt vanavond plaats. Vanavond worden vele inwoners van Meerdijk geteisterd door intens verdriet en doodsangsten tijdens de zomercliff en verlaat een geliefd personage het fictieve soapdorp. Maar is het voorgoed? Bing en Tim worden ongerust als Sjors niet bereikbaar is en gaan haar zoeken. Tijdens zijn zoektocht krijgt Tim steeds meer het gevoel dat zij in groot gevaar is. Zijn rivaal Bing vindt haar uiteindelijk in het water. Is hij op tijd om haar te redden van een dramatische aanslag op haar leven? Antons vechtlust om Rikki’s leugen te ontkrachten slaat om in onmacht als Sjoerd hem afwijst op het moment dat Anton zijn zoon het hardst nodig heeft. Ook Tim keert zich tegen Anton. Beide zonen weigeren in zijn onschuld te geloven. Laat zijn hele gezin hem nu vallen of is er nog iemand binnen de familie Bouwhuis die in Antons onschuld gelooft of staat hij er nu helemaal alleen voor? Maxime, die al tijden een groot geheim met zich meedraagt, moet tegen haar wil Vincent confronteren met de waarheid. Want als zij niet zelf ‘haar’ verhaal doet, zal iemand anders dat voor haar doen. Welke impact heeft het op Nina en Vincent als Maxime’s geheim uitkomt. En wat zijn de gevolgen voor Maxime’s positie binnen de familie Sanders? Nuran heeft inmiddels het vertrouwen in iedereen verloren. Aysen wil echter de band met haar zus herstellen. Komt het ooit nog goed tussen de twee zusjes die voorheen onafscheidelijk waren? Ondertussen doet Lorena een ontdekking waarmee ze Ludo chanteert. Ze komt daardoor terecht in een levensgevaarlijke valstrik. Is er voor haar nog een uitweg?

Twitter #GTST
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...