Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Endeavour Morse

Endeavour Morse op tvSeizoen 6 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie.

Apollo.

De maanlanding van Apollo 11 is het belangrijkste nieuwsfeit van het moment en net nu moet Endeavour de dood van een jonge en veelbelovende astrofysicus onderzoeken. Een auto-ongeluk, zo lijkt het. Maar samen met Thursday denkt Endeavour een andere waarheid te kunnen achterhalen. Al snel komen ze terecht in een web van bedrog, passionele liefdesaffaires en wraak binnen de academische wereld.
Details
Datum / Tijdwoensdag 19 juni 2019 van 21:25 tot 23:05
SubgenreMisdaadserie
Uitzending gemistEndeavour Morse gemist
Jaar2019
ActeursShaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, James Bradshaw, Sean Rigby
LinkOfficiële website
Hashtag#endeavourmorse
Meer uitzendingen

Endeavour Morse gemist

 • 12/6/2019 21:25 Endeavour Morse

  Vanaf vanavond is het nieuwste seizoen van de Britse detectiveserie Endeavour Morse te zien op NPO 1. De vier afleveringen, die begin dit jaar zijn uitgezonden op de Engelse tv, zijn de komende woensdagen om 21:30 uur te zien op NPO 1. De moord op een schoolmeisje brengt Endeavour en Thursday in de eerste aflevering van het zesde seizoen weer bij elkaar. De hoofdverdachte is een dakloze en drugsverslaafde tiener, die Thursday nog kent van een zaak uit het verleden. Endeavour moet de onschuld van de jongen proberen te bewijzen en de waarheid achter de moord achterhalen. Maar wanneer een tweede meisje verdwijnt, escaleert de zaak. Endeavour denkt dat hij de echte moordenaar op het spoor is. De zaak oplossen kan voor hem een terugkeer naar Oxford betekenen. Maar is hij bereid om deel uit te maken van het nieuwe team?

 • 6/2/2019 21:25 Endeavour Morse

  Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse elke woensdag om 21:25 uur te zien op NPO 1. De serie werd een jaar geleden uitgezonden op de Britse televisie. De detective gaat over de jonge Morse, die in de roerige jaren 60 aan het begin van zijn carrière als detective in Oxford staat. In de eerste aflevering trekt de veiling van een waardevol Fabergé-ei de aandacht van een internationale dief. Endeavour onderzoekt de zaak. Maar zijn aandacht gaat al snel naar de gruwelijke moord op een gangster. Wanneer onder meer ook de organisator van de veiling op dezelfde gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht, beseft Endeavour dat er een seriemoordenaar aan het werk is die zo snel mogelijk gestopt moet worden. In het politiekantoor staat Endeavour ondertussen voor een nieuwe opdracht: een nieuweling opleiden.

 • 28/3/2018 21:20 Endeavour Morse

  Vanavond start het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse. De serie uit 2017 bestaat uit vier afleveringen, die de komende woensdagen om 21:20 uur te zien zijn op NPO 1. Endeavour heeft het moeilijk met het plotse vertrek van Joan Thursday en vermoedt dat hij gedwarsboomd wordt door zijn collega's. Hij stort zich dan maar vol overgave op een verontrustende moordzaak. Wanneer er kort na elkaar drie verdrinkingsdoden vallen in Oxford en er telkens cryptische boodschappen worden achtergelaten, wordt de jacht geopend op een mogelijke seriemoordenaar. Al snel blijkt dat Endeavour en Thursday hun geschillen zullen moet bijleggen om samen deze ijzingwekkende strijd tegen de klok te winnen.

 • 1/2/2017 21:25 Endeavour Morse

  De jonge Morse is herstellende, maar moet meteen aan de bak in het tweede seizoen van Endeavour Morse. Na de schokkende gebeurtenissen in het slot van het eerste seizoen is Morse nog gepijnigd. In de eerste aflevering krijgt hij meteen weer te maken met twee sterfgevallen. Een man valt van een dak. Het is niet duidelijk of het zelfmoord was of moord, en het feit dat het lichaam niet te identificeren is maakt het niet makkelijker. Endeavour Morse speelt zich af in de jaren zestig, vóór de gebeurtenissen in de serie Inspector Morse. Morse is nog een jonge Detective Constable die zijn eerste moorden oplost. Dit tweede seizoen bestaat uit vier afleveringen van anderhalf uur.

 • 30/7/2014 21:30 Endeavour Morse

  Oxford wordt geterroriseerd door een seriemoordenaar die zijn slachtoffers schijnbaar lukraak uitkiest. Morse ontdekt echter een patroon in de waanzin van de dader: hij blijkt net als Morse zelf een passie te hebben voor opera. De moordenaar speelt een kat-en-muisspel met de politie en maakt hen belachelijk in brieven aan de krant. Deze brieven bevatten cryptische verwijzingen naar het volgende slachtoffer. Morse breekt zich het hoofd over een manier om de moordenaar te stoppen. Heeft hij hier te maken met een tegenstander die intellectueel zijn meedere is?

 • 23/7/2014 20:45 Endeavour Morse

  Het is 1965 en Endeavour Morse keert terug naar Oxford om onderzoek te doen naar de verdwijning van een vermist schoolmeisje. Als snel riskeert hij alles in zijn zoektocht naar gerechtigheid, die uiteindelijk zijn lot zal bepalen. Na de plotse dood van de jonge studente Margaret Bell wijst de autopsie uit dat ze is gestorven aan een hartaanval. De jonge Endeavour Morse vermoedt echter dat er meer aan de hand is. Hij werkt nu in het politiekantoor van Cowley en heeft het officieus tot assistent van de ervaren DI Fred Thursday geschopt. Maar de nieuwe baas, CS Bright, heeft daar andere ideeën over. Wanneer een dokter wordt doodgeschoten in een openbaar toilet en Endeavour daar meteen een theorie over verkondigt, moet hij van CS Bright bij 'algemene zaken' gaan werken. Vernederd en met zijn voeten terug op de grond, doet de jonge politieman zijn eigen onderzoek vanop de zijlijn. Wat hij ontdekt brengt zijn vertrouwensrelatie met Thursday én zijn prille carrière in gevaar.

 • 13/3/2019 21:30 Endeavour Morse

  Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie. Icarus. Wanneer een leraar plots verdwijnt, raakt Endeavour verzeild in de verborgen wereld van een openbare school. Wanneer er een lichaam wordt aangetroffen, beseft Endeavour dat hij de moordenaar zo snel mogelijk te pakken moet krijgen. Thursday probeert enkele onopgeloste zaken aan Eddie Nero gelinkt te krijgen, nu het politiebureel de deuren moet sluiten. Thursdays broer heeft belangrijk nieuws en Endeavour moet naar de toekomst kijken.

 • 6/3/2019 21:25 Endeavour Morse

  Seizoen 5 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie. Quartet. Een moord bij een sportevenement zet Endeavour en Thursday aan het werk, maar een onverwachte gebeurtenis maakt meteen een einde aan hun onderzoek. Endeavour zet het onderzoek echter stiekem voort, op zoek naar de waarheid. Wanneer Thursday probeert om een vrouw te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot, moet hij een zware morele keuze maken. Endeavour krijgt te maken met een onverwacht vertrek.

 • 27/2/2019 21:25 Endeavour Morse

  Seizoen 5 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Colours. Een fotoshoot in een kazerne kent een griezelige afloop wanneer een van de modellen dood wordt aangetroffen. Het onderzoek wordt bemoeilijkt wanneer Sam Thursday bij de zaak betrokken blijkt, waardoor Endeavour en Strange er voor het eerst alleen voor staan. Maar wanneer er nog een lichaam gevonden wordt, moet Endeavour graven in familiegeheimen, politieke connecties en vreemde liefdesaffaires. Ondertussen loopt een betoging bij een kapsalon uit de hand.

 • 20/2/2019 21:25 Endeavour Morse

  Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Passenger. Endeavour onderzoekt de verdwijning van een vrouw. De zaak krijgt een vreemde wending wanneer de vrouw dood wordt aangetroffen bij een verlaten treinstation en even later ook een tweede lichaam wordt aangetroffen. Thursday is intussen volop bezig met het onderzoek naar de carjacking van een vrachtwagen. Het spoor leidt naar lokale gangster Eddie Nero. Twee inspecteurs van de speciale eenheden hebben de hulp van Fancy nodig.

Twitter #endeavourmorse
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...