Sluit venster

Youtube

Sluit venster

EenVandaag

EenVandaag op tvAflevering 297 - Actualiteitenmagazine.

Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
Details
Datum / Tijddonderdag 13 december 2018 van 18:15 tot 18:45
SubgenreActualiteitenmagazine
Uitzending gemistEenVandaag gemist
Jaar2018
LinkOfficiële website
Op Twitter@eenvandaag
Hashtag#eenvandaag
Meer uitzendingen
Meer...

EenVandaag gemist

 • 9/12/2018 01:35 EenVandaag

  Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: - Waterschap luidt noodklok over extreme droogte Extreme droogte: gebrek aan water, verzilting en bodemverzakking. De gevolgen van de warme zomer zijn nog niet voorbij. We moeten de droogte serieus te nemen, vindt droogte-expert Bas Worm van waterschap Vechtstromen. - Gele hesjes protesteren De gele hesjes protesteren ook vandaag weer. Waar vinden acties plaats en wat zijn de drijfveren van mensen die zich in geel hullen de straat op gaan?

 • 8/12/2018 18:15 EenVandaag

  Vanavond onder andere in EenVandaag: - Waterschap luidt noodklok over extreme droogte Extreme droogte: gebrek aan water, verzilting en bodemverzakking. De gevolgen van de warme zomer zijn nog niet voorbij. We moeten de droogte serieus te nemen, vindt droogte-expert Bas Worm van waterschap Vechtstromen. - Gele hesjes protesteren De gele hesjes protesteren ook vandaag weer. Waar vinden acties plaats en wat zijn de drijfveren van mensen die zich in geel hullen de straat op gaan?

 • 8/12/2018 01:20 EenVandaag

  Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Ridouan T. ontkent betrokkenheid bij meerdere liquidaties Ridouan T. is de meestgezochte crimineel van Nederland. Het Openbaar Ministerie loont een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de gouden tip naar zijn vindplaats. Volgens zijn advocaat Inez Weski meldt T. zich niet vrijwillig bij de politie door een gebrek aan vertrouwen in een eerlijk proces. - Transfer Frenkie de Jong levert Ajax veel geld op Sterspeler Frenkie de Jong gaat na dit Eredivisie seizoen waarschijnlijk voetballen bij het Franse Paris Saint-Germain. Ajax zou 75 miljoen voor de transfer krijgen. - Toezichthouder DNB gaat ING-top niet onderzoeken Toezichthouder De Nederlandse Bank gaat niet toetsen of het bestuur van de ING nog wel geschikt is om de bank te leiden. ING overtrad jarenlang de regels door het witwassen van geld. In september trof de bank een schikking met het Openbaar Ministerie voor 775 miljoen euro om vervolging te voorkomen.

 • 7/12/2018 18:15 EenVandaag

  Vanavond onder andere in EénVandaag: - Ridouan T. ontkent betrokkenheid bij meerdere liquidaties Ridouan T. is de meestgezochte crimineel van Nederland. Het Openbaar Ministerie loont een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de gouden tip naar zijn vindplaats. Volgens zijn advocaat Inez Weski meldt T. zich niet vrijwillig bij de politie door een gebrek aan vertrouwen in een eerlijk proces. - Transfer Frenkie de Jong levert Ajax veel geld op Sterspeler Frenkie de Jong gaat na dit Eredivisie seizoen waarschijnlijk voetballen bij het Franse Paris Saint-Germain. Ajax zou 75 miljoen voor de transfer krijgen. - Toezichthouder DNB gaat ING-top niet onderzoeken Toezichthouder De Nederlandse Bank gaat niet toetsen of het bestuur van de ING nog wel geschikt is om de bank te leiden. ING overtrad jarenlang de regels door het witwassen van geld. In september trof de bank een schikking met het Openbaar Ministerie voor 775 miljoen euro om vervolging te voorkomen.

 • 7/12/2018 01:20 EenVandaag

  Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Voedselwaakhond Foodwatch: gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen Gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen en dat is gevaarlijk. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zou consumenten niet geïnformeerd hebben over de vervuilde gojibessen. Dat stelt voedselwaakhond Foodwatch in EenVandaag. - We blijven al jaren dezelfde hoeveelheid vlees eten Het vleesgebruik in Nederland daalt niet verder. Het verbruikt blijft al een paar jaar steken op 77 kilogram per persoon, ondanks verschillende initiatieven om te minder. - Onrust onder omwonenden Schiphol over te volgen koers in onderhandelingen toekomst luchthaven Er is onrust onder omwonenden van Schiphol over de te volgen koers in de onderhandelingen over de toekomst van de luchthaven. Een deel van de kiesmannen in de Omgevingsraad Schiphol twijfelt openlijk over de strategie van voorman Kees van Ojik. - De 17-jarige Charly zit vast in Spaanse cel, vader maakt zich ernstige zorgen De 17-jarige Charly zit sinds augustus vast in Spanje omdat hij beschuldigd wordt van misbruik. Een officiële aanklacht is er nog niet. De vader van Charly maakt zich ernstige zorgen. - Project-X in Katwijk: Meisje (15) duikt onder Het via Facebook aangekondigde project-X feest lijkt volledig uit de hand te lopen. Een 15-jarig meisje dat oorspronkelijk een verjaardagsfeestje organiseerde in het Brabantse Katwijk moest zelfs onderduiken. Zelfs buitenlandse media pakken het inmiddels op.

 • 6/12/2018 18:15 EenVandaag

  Vanavond onder andere in EénVandaag: - Voedselwaakhond Foodwatch: gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen Gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen en dat is gevaarlijk. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zou consumenten niet geïnformeerd hebben over de vervuilde gojibessen. Dat stelt voedselwaakhond Foodwatch in EenVandaag. - We blijven al jaren dezelfde hoeveelheid vlees eten Het vleesgebruik in Nederland daalt niet verder. Het verbruikt blijft al een paar jaar steken op 77 kilogram per persoon, ondanks verschillende initiatieven om te minder. - Onrust onder omwonenden Schiphol over te volgen koers in onderhandelingen toekomst luchthaven Er is onrust onder omwonenden van Schiphol over de te volgen koers in de onderhandelingen over de toekomst van de luchthaven. Een deel van de kiesmannen in de Omgevingsraad Schiphol twijfelt openlijk over de strategie van voorman Kees van Ojik. - De 17-jarige Charly zit vast in Spaanse cel, vader maakt zich ernstige zorgen De 17-jarige Charly zit sinds augustus vast in Spanje omdat hij beschuldigd wordt van misbruik. Een officiële aanklacht is er nog niet. De vader van Charly maakt zich ernstige zorgen. - Project-X in Katwijk: Meisje (15) duikt onder Het via Facebook aangekondigde project-X feest lijkt volledig uit de hand te lopen. Een 15-jarig meisje dat oorspronkelijk een verjaardagsfeestje organiseerde in het Brabantse Katwijk moest zelfs onderduiken. Zelfs buitenlandse media pakken het inmiddels op.

 • 6/12/2018 02:20 EenVandaag

  Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Zeven jaar gevangen door terroristen Een terreurbeweging op de Filipijnen gijzelt al bijna zeven jaar Ewold Horn uit het Groningse dorp Termunten. Voor zo ver bekend is hij de enige Nederlander die op dit moment wordt gegijzeld. - Huisartsen boos over houding Zilveren Kruis Huisartsen in verschillende regio's weigeren nieuwe contracten van zorgverzekeraar Zilveren Kruis te tekenen. Volgens de huisartsen houdt Zilveren Kruis zich niet aan afspraken die afgelopen zomer zijn gemaakt - Nieuwe oogbewegingstherapie tegen trauma's Voor mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt is er een nieuwe behandelmethode: de oogbewegingstherapie. We hebben al EMDR, een methode om nare herinnering te verzachten of helemaal kwijt te raken. Onderzoekers menen nu een nog betere therapie te hebben gevonden: de oogbewegingsmethode.

 • 5/12/2018 18:15 EenVandaag

  Vanavond onder andere in EénVandaag: - Zeven jaar gevangen door terroristen Een terreurbeweging op de Filipijnen gijzelt al bijna zeven jaar Ewold Horn uit het Groningse dorp Termunten. Voor zo ver bekend is hij de enige Nederlander die op dit moment wordt gegijzeld. - Huisartsen boos over houding Zilveren Kruis Huisartsen in verschillende regio's weigeren nieuwe contracten van zorgverzekeraar Zilveren Kruis te tekenen. Volgens de huisartsen houdt Zilveren Kruis zich niet aan afspraken die afgelopen zomer zijn gemaakt - Nieuwe oogbewegingstherapie tegen trauma's Voor mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt is er een nieuwe behandelmethode: de oogbewegingstherapie. We hebben al EMDR, een methode om nare herinnering te verzachten of helemaal kwijt te raken. Onderzoekers menen nu een nog betere therapie te hebben gevonden: de oogbewegingsmethode.

 • 5/12/2018 01:25 EenVandaag

  Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Naar de rechter stappen loont als justitie je op de vingers tikt Wie een strafbeschikking aanvecht bij de rechter heeft twee keer zoveel kans op vrijspraak als bij normale zaken. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Leiden. Iemand die daarover mee kan praten is Dave Smeets. Als hij op een bankje in het stadspark zit te genieten van het mooie weer, komt er een agent naar hem toe. Dave had zijn scooter aan de hand meegenomen het park in, maar dat was verboden. Hij krijgt een strafbeschikking en moet 95 euro betalen. - Nepwebshops misleiden consumenten - Abdij loopt voorop in waterzuivering

 • 4/12/2018 18:15 EenVandaag

  Vanavond onder andere in EénVandaag: - Naar de rechter stappen loont als justitie je op de vingers tikt Wie een strafbeschikking aanvecht bij de rechter heeft twee keer zoveel kans op vrijspraak als bij normale zaken. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Leiden. Iemand die daarover mee kan praten is Dave Smeets. Als hij op een bankje in het stadspark zit te genieten van het mooie weer, komt er een agent naar hem toe. Dave had zijn scooter aan de hand meegenomen het park in, maar dat was verboden. Hij krijgt een strafbeschikking en moet 95 euro betalen. - Nepwebshops misleiden consumenten - Abdij loopt voorop in waterzuivering

Twitter #eenvandaag
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...