Sluit venster

Youtube

Sluit venster

De Zaak Frank Masmeijer

De Zaak Frank Masmeijer op tvSeizoen 1 - Aflevering 2 - Actuele documentaire: Deel 2
Details
Datum / Tijddonderdag 14 september 2017 van 21:30 tot 22:45
SubgenreActuele documentaire
Jaar2017
PresentatieThijs Zeeman
Hashtag#FrankMasmeijer
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

De Zaak Frank Masmeijer gemist

 • 11/9/2017 23:30 De Zaak Frank Masmeijer

  Het Belgische gerechtshof waar Frank Masmeijer terechtstaat voor cocaïnesmokkel, doet komende woensdag 13 september uitspraak. Eind oktober 2014 werd de oud-presentator aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan verdacht deze grote partij te hebben gesmokkeld. In aanloop naar de op handen zijnde uitspraak, zendt SBS6 een tweeluik uit over de vroegere tv-coryfee. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt in kaart wat nou precies de rol van Frank Masmeijer is in deze zaak. Hij kreeg als enige journalist de kans om Frank een jaar lang te volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs direct betrokkenen om zich zo nog meer inzichten te verschaffen. Hoe is hij betrokken bij één van de grootste drugsvangsten van België? De zaak Frank Masmeijer is als tweeluik vanavond en morgen om 23.30 uur te zien bij SBS6. Thijs Zeeman: "Als journalist krijg je niet vaak de kans om een hoofdrolspeler in zo’n grote drugszaak aan de tand te voelen. Bovendien spreek ik alle betrokkenen. Van zijn (ex)vrouw en dochters tot zijn schoonfamilie en specialisten. Ik confronteer Frank met nieuwe keiharde feiten, direct uit zijn politiedossier. Het levert een opmerkelijke reportage op die SBS6 verdeeld over twee avonden uitzendt.”

 • 12/9/2017 23:30 De Zaak Frank Masmeijer

  Seizoen 1 - Aflevering 2 - Actuele documentaire: Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt in kaart wat precies de rol van Frank Masmeijer is in deze zaak. Hij kreeg als enige journalist de kans om Frank een jaar lang te volgen.

 • 14/9/2017 20:30 De Zaak Frank Masmeijer

  Eind oktober 2014 werd oud-presentator Frank Masmeijer aangehouden door de Belgische politie. In de Antwerpse haven, verstopt in pallets met bananen, was 467 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van miljoenen euro’s. Frank wordt ervan verdacht deze grote partij te hebben gesmokkeld. SBS6 zendt de oorspronkelijk als tweeluik gemaakte documentaire over de vroegere tv-coryfee vanavond primetime uit. Beide delen zijn achter elkaar te zien, van 20.30 tot 22.40 uur. Onderzoeksjournalist Thijs Zeeman brengt in kaart wat nou precies de rol van Frank Masmeijer is in deze zaak. Hij kreeg als enige journalist de kans om Frank een jaar lang te volgen. Tegelijkertijd spreekt Thijs direct betrokkenen om zich zo nog meer inzichten te verschaffen. Hoe is hij betrokken bij één van de grootste drugsvangsten van België? Thijs Zeeman: "Als journalist krijg je niet vaak de kans om een hoofdrolspeler in zo’n grote drugszaak aan de tand te voelen. Bovendien spreek ik alle betrokkenen. Van zijn (ex)vrouw en dochters tot zijn schoonfamilie en specialisten. Ik confronteer Frank met nieuwe keiharde feiten, direct uit zijn politiedossier. Het levert een opmerkelijke reportage op.”

 • 14/9/2017 21:30 De Zaak Frank Masmeijer

  Seizoen 1 - Aflevering 2 - Actuele documentaire: Deel 2

Twitter #FrankMasmeijer
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...