Sluit venster

Youtube

Sluit venster

De deurwaarders: betalen of leeghalen

De deurwaarders: betalen of leeghalen op tvSeizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin het werk van deurwaarders op de voet wordt gevolgd: Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. Wanbetalers vertellen hun vaak schrijnende verhalen.
Details
Datum / Tijddinsdag 24 april 2018 van 20:30 tot 21:30
SubgenreRealityreeks
Uitzending gemistDe deurwaarders: betalen of leeghalen gemist
Hashtag#dedeurwaarders
Meer uitzendingen

De deurwaarders: betalen of leeghalen gemist

 • 17/4/2018 20:32 De deurwaarders: betalen of leeghalen

  Dagelijks rijden de deurwaarders van GGN stad en land af in een poging om geld te innen bij wanbetalers. Nu blijkt dat de meeste schulden ontstaan door het verliezen van een baan, een echtscheiding of een (chronische) ziekte, ligt het gevaar om in de financiële ellende te komen voor iedereen op de loer. Gerechtsdeurwaarders Alex, Monique, Bram, Matthijs en Hans belanden iedere dag in zeer uiteenlopende situaties als ze aanbellen bij de schuldenaars. Van emotionele, schrijnende verhalen, tot agressieve confrontaties, geen dag is voor hen hetzelfde. In 'De deurwaarders: Betalen Of Leeghalen' neemt het vijftal de kijker mee in hun routing om mensen in financiële nood te helpen. De afleveringen zijn iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. In de eerste aflevering bezoekt deurwaarder Monique een vrouw die een enorme betalingsachterstand heeft bij haar waterleverancier. Voor het waterbedrijf is de maat vol en Monique krijgt de opdracht het water af te sluiten. Eenmaal binnen komt een schrijnend verhaal op tafel. De dochter van het gezin werd chronisch ziek en de moeder nam alle zorg op zich. Hierdoor ging haar eigen bedrijf ten onder en ontstond een opeenstapeling van problemen met alle gevolgen van dien. Kan Monique haar nog helpen of wordt de kraan dichtgedraaid? Matthijs is bij een mevrouw die schulden heeft bij haar zorgverzekering en een telecombedrijf. Wanneer de deur opengaat passeren diverse scheldwoorden de revue. Volgens haar is iemand anders de veroorzaker van de schulden en is er fraude in het spel. Aan Matthijs de taak om het kaf van het koren te scheiden en tot een oplossing te komen.

 • 9/5/2017 21:30 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Deurwaarder Paula bezoekt in het oosten van het land een man die een schuld heeft van 4500 euro bij een telecomzaak. Wanneer ze in gesprek zijn blijkt het gezin nog vele andere schulden te hebben met een totaalbedrag van maar liefst 100.000 euro. Christiaan gaat naar Heerlen voor een beslaglegging. De persoon in kwestie was in de veronderstelling dat de betaling was afgehandeld door zijn budgetbeheerder en is dan ook erg verrast door de komst van Christiaan. In Den Haag gaat Monique langs bij een 22-jarige vrouw voor een niet-betaalde verkeersboete en een behoorlijke studieschuld. Door een depressie is ze in de geldproblemen geraakt. Een 25-jarige huurder heeft een enorm bedrag openstaan aan niet-betaalde huur. Dit leidt tot ontruiming van de woning, wat voor deurwaarder Matthijs een zware taak is.

 • 2/5/2017 21:32 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Ook al lijkt de economie aan te trekken en de werkeloosheid in ons land te dalen, naar schatting hebben ruim 1,4 miljoen huishoudens te maken met risicovolle schulden, problematische schulden of zitten zij in een schuldhulpverleningstraject. Vaak zit achter elke schuld een heftig emotioneel verhaal. In het RTL 5-programma ‘De Deurwaarders Betalen Of Leeghalen’ geven nieuwkomers Matthijs en Bram net als de vertrouwde Hans, Monique, Alex, Christian en Paula een kijkje tijdens hun dagelijkse werkzaamheden als deurwaarder. Schrijnende verhalen, beslagleggingen, executieverkopen en ontruimingen zijn voor hun dagelijkse kost. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot verloopt, is vanaf vanavond te zien in ‘De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen’. In de eerste aflevering zien we onder anderen deurwaarder Bram. Hij is in Rotterdam om de eigenaar van een Mercedes op te sporen die een behoorlijke schuld heeft bij zijn zorgverzekeraar. Op diverse brieven met betalingsmogelijkheden heeft hij nooit gereageerd en aan de deur peinst hij er niet over om Bram te woord te staan. Matthijs is in Vlissingen op bezoek bij een mevrouw met een schuld van ruim € 6.000. Aangezien zij onder bewind staat, komt het bezoek van de Mathijs rouw op haar dak. Ook haar partner ziet het niet meer zitten. Zijn schuld is inmiddels opgelopen tot € 80.000. Is het überhaupt mogelijk ooit schuldvrij te zijn? Christiaan gaat op pad naar een persoon met een enorme huurachterstand. De bewoner reageert al maanden niet op berichten van het deurwaarderskantoor. Christiaan gaat polshoogte nemen en neemt voor de zekerheid politie en de sleutelmaker mee naar het adres. Is de persoon in kwestie op de vlucht geslagen of is er iets ergs aan de hand?

 • 26/4/2016 21:28 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Rekeningen op tijd betalen is niet voor iedereen haalbaar. Een openstaande bekeuring, onverzekerd rondrijden of het niet betalen van de elektriciteitsrekening zijn veel voorkomende zaken waarvoor de deurwaarder op pad wordt gestuurd. In een nieuw seizoen ‘De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen’ wordt het werk van de deurwaarder op de voet gevolgd en doen schuldenaren hun soms schrijnende verhaal waarbij de emoties geregeld hoog oplopen. Dat mensen niet altijd staan te springen als een deurwaarder aanbelt mag duidelijk zijn. Gelukkig is de deurwaarder vaak bereidt een regeling te treffen en wordt de zaak afgehandeld. Soms is dit niet mogelijk en gaat de deurwaarder over tot inbeslagname van goederen of het afsluiten van water/elektriciteit. Dit seizoen hoort deurwaarder Alex het aangrijpende verhaal van iemand waarvan zijn auto betrokken geraakt is bij een dodelijk ongeval. Omdat de uitgebrande auto niet van naam gehaald is, hebben zij nu een torenhoge schuld. Deurwaarder Hans bezoekt een stel voor een niet betaalde bekeuring. De verkeersboete van € 39 is inmiddels opgelopen tot maar liefst € 575. Het tweetal staat onder bewind en de bewindvoerder heeft de boete links laten liggen. Door een schuld van € 7180 bij de zorgverzekering krijgt vrouwelijke deurwaarder Paula de taak een dure witte BMW X6 af te slepen. Na meerdere waarschuwingen is de maat vol. Paula vertrekt met een escorte van sleepauto’s en politie naar de woning. Wanneer ze bezig zijn met de auto, komt de eigenaar naar buiten. Lukt het de man om binnen een aantal minuten € 7180 aan Paula te overhandigen?

 • 11/5/2015 21:28 De deurwaarders: betalen of leeghalen

  Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

 • 7/9/2014 23:00 De deurwaarders: betalen of leeghalen

  In de nieuwe, wekelijkse realityserie ‘De Deurwaarders’ worden gerechtsdeurwaarders in hun dagelijkse werkzaamheden gevolgd. Onder andere komen beslagleggingen, executieverkopen en ontruimingen aan bod, waarbij het vaak schrijnende verhaal van wanbetalers naar voren komt.

 • 29/8/2017 21:59 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Seizoen 1 - Aflevering 19 - Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden

 • 29/8/2017 21:28 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Seizoen 1 - Aflevering 18 - Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden

 • 22/8/2017 21:59 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Seizoen 1 - Aflevering 15 - Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden

 • 22/8/2017 21:30 De deurwaarders: Betalen of leeghalen

  Seizoen 1 - Aflevering 14 - Realityprogramma waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden

Twitter #dedeurwaarders
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...