Sluit venster

Youtube

Sluit venster

De afspraak

De afspraak op tvAflevering 120 - Actuamagazine, gepresenteerd door Phara de Aguirre.

Dagelijks actuaprogramma waarin Phara de Aguirre gasten ontvangt en op haar eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.
Details
Datum / Tijdmaandag 17 december 2018 van 20:30 tot 21:20
SubgenreNieuws en duiding, Live uitzending
Jaar2018
Hashtag#deafspraak
Meer uitzendingen
Meer...

De afspraak gemist

 • 6/11/2015 20:30 De Afspraak

  Geld zoeken om je ding te kunnen doen, het internet heeft de zakenwereld drastisch veranderd. Je hoeft geen investeerder meer te zoeken die moet inschatten of er wel een markt is voor datgene waarin hij of zij wil investeren. De markt investeert zelf. Zo kreeg game developer Brian Fargo de sequel van zijn eerste successpel 'Wasteland' bij geen gamestudio gesleten, niemand zag er brood in. Tot Fargo zich rechtstreeks naar de gamers richtte. Zo zou er ook niemand, en wellicht terecht, investeren in gehaakte fleshoezen. Maar toch heeft Zach Crain er zijn business mee opgebouwd.

 • 24/8/2015 20:30 De Afspraak

  In De afspraak kijkt Bart Schols elke avond om half negen op zijn eigen manier naar het nieuws. De afspraak wordt een programma voor mensen die helemaal mee zijn met de gebeurtenissen van de dag, maar toch nog op hun honger blijven. Bij Bart krijgen ze nieuwe, verrassende inzichten en andere nieuwsverhalen. Bart Schols: “Elke dag om half negen wil ik verrassen. Met de gasten die ik uitnodig, met de thema’s en de onderwerpen die we zullen aansnijden. Ook voor wie eerder alle journaals gezien heeft en heel de tijd op nieuwssites surft, moet in De Afspraak iets te beleven zijn.” De afspraak bekijkt het nieuws van de dag vanuit een andere invalshoek maar gooit ook de deuren wagenwijd open. Er is niet alleen aandacht voor binnenlandse en buitenlandse politiek maar ook andere domeinen van de actualiteit zullen de revue passeren: wetenschap, cultuur, sport, economie, … Bart Schols is altijd de nieuwsgierige gastheer die van zijn gasten te weten wil komen hoe de dingen in elkaar zitten. De gasten in De afspraak kunnen mensen zijn die het nieuws mee maken. Maar het kunnen ook experts zijn, mensen die de wereld en het nieuws nauwgezet observeren en analyseren. Dat zijn de vertrouwde specialisten die VRT Nieuws in huis heeft (Rudi Vranckx, Ivan De Vadder, Ruben Van Gucht …), maar ook nieuwe gezichten uit de academische wereld en ver daarbuiten, die de komende weken en maanden zullen uitgroeien tot de huisspecialisten van De afspraak. De afspraak geeft ook een arena aan jonge, talentvolle reportagemakers van VRT Nieuws. Reporters zoals Lauwke Vandendriessche, Karine Claassen en Thomas De Graeve gaan elke dag op zoek naar antwoorden op onbeantwoorde vragen uit de nieuwsstroom.

 • 19/12/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 122 - Actuamagazine, gepresenteerd door Phara de Aguirre. Dagelijks actuaprogramma waarin Phara de Aguirre gasten ontvangt en op haar eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

 • 6/12/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 116 - Actuamagazine, gepresenteerd door Phara de Aguirre. De presentatie is vanavond in handen van Phara de Aguirre.

 • 5/12/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 115 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. De presentatie is vanavond in handen van Phara de Aguirre.

 • 3/12/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 114 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

 • 28/11/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 113 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

 • 27/11/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 112 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

 • 26/11/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 111 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

 • 22/11/2018 20:30 De afspraak

  Aflevering 110 - Actuamagazine, gepresenteerd door Bart Schols. Dagelijks actuaprogramma waarin Bart Schols gasten ontvangt en op zijn eigen manier naar het nieuws van de dag en de actualiteit kijkt.

Twitter #deafspraak
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...