Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Beste Zangers

Beste Zangers op tvIn deze aflevering van Beste Zangers krijgt Jan Smit de schrik van zijn leven. Hij denkt de aflevering van Willeke Alberti te presenteren maar al spoedig blijkt hij in zijn eigen aflevering te zitten! Jan Smit zit dit jaar 20 jaar in het vak.

Zijn collega's op de bank hebben in het geheim een verrassing voorbereid. Zij zingen allemaal een nummer ván Jan Smit vóór Jan Smit.

Het begon 20 jaar geleden allemaal met een optreden van een toen 10- jarige Jan (tje) Smit samen met Carola van BZN met het nummer 'Mama'. In Beste Zangers zingt Willeke Alberti speciaal voor Jan dit bijzondere lied voor hem. Verder heeft Jeroen van der Boom een Duits nummer van Jan vertaald (Ich bin da) en brengt René van Kooten een prachtige vertolking van 'Leeg om je heen'. O'G3Ne sluit af met ' Thank you for the music' van Jan's lievelingsband Abba.

Het wordt een uitzending waarin we Jan Smit op een nieuwe manier leren kennen. Niet als presentator maar als hoofdgast die duidelijk geniet van deze avond.
Details
Datum / Tijdwoensdag 18 oktober 2017 van 11:19 tot 11:40
SubgenreMuziek
RegisseurMarc Disselhoff
Hashtag#bestezangers
Meer uitzendingen
  Geen uitzendingen gevonden...

Beste Zangers gemist

 • 8/7/2017 20:25 Beste zangers

  In deze bijzondere duetten-aflevering staan alle zangers en zangeressen centraal. Maan, Tommie Christiaan, Dennie Christian, Brace, Kenny B en Anita Meyer bestijgen dit keer het podium met elkaar en brengen verschillende duetten ten gehore. Zo laten Tommie en Tania ons genieten met hun versie van 'Time Of My Life' en zingt Maan samen met Kenny 'You Gotta Walk'. Tot slot treden alle zangers samen op met 'That's What Friends Are For'.

 • 20/5/2017 20:30 Beste Zangers

  Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar grootste en meest gekoesterde liedjes uitleent. Kenny B, Dennie Christian, Anita Meyer, Tommie Christiaan, Brace, Tania Kross en Maan zijn met Jan Smit op het zonnige eiland Ibiza om daar elkaars nummers te coveren. In de eerste aflevering staat Maan de Steenwinkel centraal. Deze jonge popzangeres brak vorig jaar door na het winnen van 'The Voice'. Vanavond wordt ze bezongen door haar collega's. De andere artiesten hebben speciaal voor Maan zowel nummers uit haar eigen repertoire als haar lievelingsnummers voorbereid. Zo heeft musicalster Tommie Christiaan een stevige bewerking gemaakt van Maans laatste nummer 'Someone That I Never Knew' en is Maan tot tranen toe geroerd door de versie van opera-diva Tania Kross van 'The Power Of Love'.

 • 30/7/2016 20:25 Beste Zangers

  Musicalster René van Kooten staat vanavond centraal in Beste Zangers. Voor de andere zangers is het musicalrepertoire het meest uit hun comfortzone. René van Kooten zong vorige week tijdens de Brownie Dutch aflevering van Beste Zangers een cover van de Ed Sheeran hit Thinking out loud en dat sloeg in als een bom. Uiteindelijk koos Brownie toch voor Willeke Alberti's versie van de Koos Alberts klassieker Ik verscheurde je foto, maar op Twitter werd het meest gesproken over hoe goed René het gevoelige nummer bracht. In Beste Zangers reizen dit jaar acht Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel Beste Zanger. Dit keer is het de beurt aan Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. De laatste deed in 2010 al eens mee aan de serie.

 • 30/7/2016 13:10 Beste Zangers

  Brownie Dutch is de hoofdgast in deze aflevering. Deze 30-jarige rapper, zanger en producer is heel veelzijdig. Achter de zonnebril schuilt een enorme persoonlijkheid. Brownie kreeg de liefde voor soulmuziek mee via zijn via Surinaamse roots en de liefde voor Koos Albers heeft hij van zijn Nederlandse moeder. In Beste Zangers reizen dit jaar acht Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel Beste Zanger. Dit keer is het de beurt aan Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. De laatste deed in 2010 al eens mee aan de serie.

 • 23/7/2016 20:25 Beste Zangers

  Brownie Dutch is de hoofdgast in deze aflevering. Deze 30-jarige rapper, zanger en producer is heel veelzijdig. Achter de zonnebril schuilt een enorme persoonlijkheid. Brownie kreeg de liefde voor soulmuziek mee via zijn via Surinaamse roots en de liefde voor Koos Albers heeft hij van zijn Nederlandse moeder. In Beste Zangers reizen dit jaar acht Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel Beste Zanger. Dit keer is het de beurt aan Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. De laatste deed in 2010 al eens mee aan de serie.

 • 9/7/2016 20:25 Beste Zangers

  Na vijf weken pauze in verband met het EK voetbal is Beste Zangers vanaf vanavond weer iedere zaterdag te zien op NPO 1. In deze aflevering staat Willeke Alberti centraal. Willeke zit al ruim 60 jaar in het vak en haar collega-artiesten kunnen dus putten uit een eindeloos repertoire. Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom strijden dit seizoen om de titel Beste Zanger. In Beste Zangers reizen dit jaar acht Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel Beste Zanger. Dit keer is het de beurt aan Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. De laatste deed in 2010 al eens mee aan de serie.

 • 4/6/2016 20:25 Beste Zangers

  Jan Smit - die dit jaar 20 jaar in het vak zit - krijgt de schrik van zijn leven. Hij denkt de aflevering van Willeke Alberti te presenteren, maar al snel neemt Jeroen van der Boom het van hem over... want deze uitzending draait om hem. De Beste Zangers zingen de mooiste liedjes van Jan Smit en er wordt afgesloten met een knaller!

 • 28/5/2016 20:25 Beste Zangers

  De meiden van O'G3NE staan centraal in deze aflevering. Eerder deden de zussen Lisa, Amy en Shelley mee aan het Junior Songfestival en wonnen zij 'The Voice'.

 • 21/5/2016 20:25 Beste Zangers

  Willeke Alberti, O’G3NE, René van Kooten, Sharon Doorson, Brownie Dutch en Jeroen van der Boom zijn vanaf vanavond te zien in een nieuw seizoen van het populaire muziekprogramma Beste Zangers. Onder leiding van presentator Jan Smit gaan zij de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Op het zonnige eiland Ibiza leren de zangers elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire. Artiesten die elkaar nauwelijks of nog niet kennen en op het Spaanse eiland een unieke vriendschapsband opbouwen; dat is de magie van Beste Zangers. In het negende seizoen van Beste Zangers draait het natuurlijk weer om de muziek. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar eigen of meest gekoesterde liedjes uitleent. De volgorde van dit seizoen: 21 mei: Sharon Doorson 28 mei: O’G3NE 4 juni: Jan Smit 9 juli: Willeke Alberti 16 juli: Jeroen van der Boom 23 juli: Brownie Dutch 30 juli: René van Kooten

Twitter #bestezangers
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...