Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast op tvAflevering 2 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen: Drie stellen logeren allemaal één nacht in elkaars B&B. Ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.
Details
Datum / Tijddonderdag 22 februari 2018 van 21:25 tot 22:20
SubgenreRealityreeks
Uitzending gemistBed & Breakfast gemist
Jaar2018
Hashtag#benb
Meer uitzendingen

Bed & Breakfast gemist

 • 15/2/2018 21:25 Bed & Breakfast

  Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland en een vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant zijn de logeerplekken in aflevering twee. Wie heeft de beste b&b? Het seizoen begint in Utrecht, waar de b&b-houders logeren in een historisch pand aan de Vecht. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in onze hoofdstad. Hier duiken de b&b-collega’s in het verleden van Amsterdam en slapen ze onder straatniveau. De aflevering wordt afgesloten in Noord-Brabant, waar de b&b-houders een bezoek brengen aan het plaatselijke klooster. De nacht brengt het gezelschap door in kleurrijke kamers, die door de eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. Om voedselverspilling tegen te gaan, dienen gasten vóór het ontbijt een keuzelijst in te vullen. Natuurlijk zijn er altijd gasten die dan toch de hele lijst aankruisen.

 • 30/10/2017 21:25 Bed & Breakfast

  Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. In zes nieuwe afleveringen testen b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld. Het zevende seizoen van Bed & Breakfast is gevuld met b&b-houders van zeer diverse pluimage en afkomst. Iedereen runt zijn b&b op geheel eigen wijze en dat wekt geregeld verbazing bij de bezoekende b&b-houders. Het seizoen begint in Giethoorn, waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met hun koffertje over de vele bruggetjes glibberen. Gelukkig worden ze warm ontvangen in de bed & breakfast van een Goois koppel dat ‘emigreerde’ naar het Venetië van het Noorden. Na het avontuur in Giethoorn reizen de gasten door naar twee b&b’s in Friesland. Daar slapen ze op historische grond én maken ze kennis met een historisch figuur: de eerste Elfstedentochtwinnaar! Hij blijkt niet alleen goed te kunnen schaatsen, maar ook van een grapje te houden.

 • 14/5/2017 22:00 Bed & Breakfast

  In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen logeren de B&B-houders in Drenthe, in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap door naar Overijssel. Hier bekwamen de B&B-collega’s zich in de gemeente Staphorst in het ‘stipwerk’. De gasten eindigen in de provincie Gelderland, waar ze slapen tussen de bijzondere verzamelingen van de eigenaresse.

 • 8/6/2016 19:00 Bed & Breakfast

  Overijssel & Terschelling - Woensdag om 19:00 Vader Kees en dochter Willeke runnen een B&B met een eigen wijngaard, ezel stal, camping en hebben een goed gevulde wijnkelder. Ze proberen dit alles geheel in Franse sfeer neer te zetten. Samen met de gasten maken ze een ezelwandeling door het bos en ze houden een wijnproeverij in hun eigen wijnkelder. Francine en Pieter hebben een B&B in een hoeve op een heus landgoed in Overijssel. Zij nemen hun gasten op klassieke wijze mee in een koets langs de mooie omgeving. Onder leiding van een kok bereiden ze een indisch gerechtje in een kookstudio. Vervolgens laten ze hun gasten culinair meegenieten van Indonesisch eten. De ondernemers eindigen bij de bed & breakfast van Flang en Willemijn op Terschelling. Samen hebben ze een oude pastorie omgebouwd tot bed & breakfast met kamers in hun eigen stijl: Jugendstil, Art Deco, jaren 50 en jaren 70. De gasten rijden rond over het strand en gaan strandjutten. Flang trakteert zijn gasten op een levendige rondleiding, en aansluitend op een kop snert. Dit is een herhaling van 6 maart 2015.

 • 23/5/2016 19:00 Bed & Breakfast

  Vanaf vanavond wordt op het tijdstip van De Wereld Draait Door, tussen 19.00 en 20.00 uur, het Omroep MAX-programma Bed & Breakfast herhaald. In deze aflevering logeren de B&B-houders in het Noord-Hollandse Egmond aan Zee en wat is een betere plek om Egmond te ontdekken dan vanaf de vuurtoren? Daar nemen Anneke & Herman hun gasten dan ook mee naar toe. Bij de B&B van Chris en Olga in Venlo worden de gasten meegenomen op een vaartochtje over de maas, inclusief quiz. De laatste B&B is van Gea en Meindert. Zij houden hun B&B op een zorgboederij.

 • 18/3/2016 21:35 Bed & Breakfast

  Elke aflevering testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. In deze aflevering trekt Bed & Breakfast het binnenland in. De aflevering begint met een overnachting in het vissersdorpje Spakenburg. In Spakenburg wordt er in een authentieke B&B gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt plaats in het Overijsselse Ommen, waar er met veel plezier gezongen wordt. In de Noordoostpolder in Flevoland wordt de laatste B&B bezocht, waar de deelnemers voor elkaar gaan koken. Elke vorm van kritiek wordt al snel persoonlijk als men bedrijf houdt in eigen huis, waar alles is ingericht met liefde en naar eigen smaak. Zodoende lopen de emoties soms hoog op in het nieuwe seizoen van MAX’ Bed & Breakfast. Zoals altijd worden ook dit seizoen B&B’s door het hele land bezocht: bijzonder slaapplekken worden uitgelicht, de omgeving wordt verkend en de eigenaren proberen de andere koppels zo goed mogelijk in de watten te leggen. De gasten betalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het einde van elke aflevering krijgen de B&B-eigenaren te horen welke onderneming het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld.

 • 11/3/2016 21:30 Bed & Breakfast

  De B&B-houders slapen in het Noord-Hollandse Winkel en ze spelen voor het eerst in hun leven 'bubble-voetbal'. Van daaruit gaan ze naar een B&B in het Zuid-Hollandse Moerkapelle waar de molenviergang wordt bezocht en de laatste nacht wordt weer in Noord-Holland doorgebracht, in een Bed & Breakfast achter de duinen in Schoorl.

 • 4/3/2016 21:25 Bed & Breakfast

  De logeerpartij begint met kaatsen in het Friese Franeker. De volgende overnachting is in het Drentse Nieuw-Amsterdam. De ondernemers eindigen in het Overijsselse Kampen. De logeerpartij van de B&B-houders begint in Franeker. Ze verblijven in de monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die eigenaren Manja en Tjeerd zelf hebben opgeknapt. Hier wagen de deelnemers zich aan de typisch Friese sport kaatsen. De tweede overnachting is in het Drentse Nieuw-Amsterdam. Eigenaren Johnny en Rita verrassen de deelnemers met een zwembad en midgetgolfbaan in de achtertuin. Verder gaan ze op een kunstzinnig uitje. De ondernemers eindigen in het Overijsselse Kampen. De deelnemers verblijven vlak naast een oude molen, in de B&B van Janneke en Ernst. Ze verkennen de omgeving en laten zich in stijl vervoeren.

 • 26/2/2016 21:30 Bed & Breakfast

  Deze aflevering is volledig Gelders. De B&B-houders belanden in Arnhem in een monumentale stadsboerderij. De gasten slapen vervolgens in Oldebroek en doen verder een poging een rivier te bevaren. De B&B-houders zijn op de Gelderse tour. Zo belanden ze in Arnhem in de monumentale stadsboerderij van Joukje en Bob. Koud blijkt warm en andersom. Als een echte historicus vertelt Bob over ‘zijn’ stad. De volgende nacht slapen de deelnemers bij Jenny en Beerd. Zij hebben een sprookjesachtige tuin in Oldebroek. Deze wordt met veel passie bijgehouden door Beerd en is in de zomer ook publiek toegankelijk. De deelnemers worden direct aan het werk gezet. Vervolgens reizen ze door naar Almen. Met B&B-houders Norwike en Maria maken ze een tochtje over de rivier de Berkel. Dit doen ze met een zogeheten ‘Berkelzomp’. Het tochtje verloopt niet zonder problemen.

 • 19/2/2016 21:30 Bed & Breakfast

  Vanavond start bij Omroep MAX een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen. Dit seizoen nemen we onder andere een kijkje in de Bed & Breakfast van zanger Anton van de D!kdakkers. Hij scoorde een gigantische hit met “Cowboys en Indianen”. Kortom, bijzondere eigenaren en eigenaardige B&B’s in een gloednieuw seizoen! Ook in het vijfde seizoen van het MAX-programma beoordelen Bed & Breakfast-eigenaren elkaars B&B en betalen uiteindelijk wat zij hun verblijf waard vonden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de eigenaren te horen welke onderneming als beste wordt beoordeeld. Omdat elke vorm van kritiek al snel persoonlijk wordt als je bedrijf houdt in je eigen huis, waar alles is ingericht met liefde en naar eigen smaak, lopen de emoties soms hoog op. Zoals altijd worden ook dit seizoen B&B’s door het hele land bezocht: bijzonder slaapplekken worden uitgelicht, de omgeving wordt verkend en de eigenaren proberen de andere koppels zo goed mogelijk in de watten te leggen. In de eerste aflevering logeren de B&B-houders in het Overijsselse Dedemsvaart, in een Bed & Breakfast voor mens en dier: eigenaren Anton en Gert zitten in de show- én paardenbusiness. De heren nemen hun gasten mee in de wereld van cowboys en indianen; Anton had in 2009 de “Kom pak je lasso maar”-hit met het muzikale duo de D!kdakkers. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen stad, waar ze kunst maken met eigenaresse Antje en ze – niet tot ieders genoegen – zelf de ontbijttafel mogen dekken. Vervolgens reizen ze door naar Blauwestad in diezelfde provincie, waar alles spik en span is en gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar blijkt. De tweede aflevering is volledig Gelders. De B&B-houders belanden in Arnhem in een monumentale stadsboerderij waar koud warm is en andersom. De gasten slapen vervolgens bij een sprookjesachtige tuin in Oldebroek en doen verder een poging een rivier te bevaren met een ouderwetse ‘Berkelzomp’; dat verloopt niet zonder problemen. Ook het Friese Franeker, het Drentse Nieuw-Amsterdam, het Overijsselse Kampen en Ommen, het Noord-Hollandse Winkel en Schoorl, het Zuid-Hollandse Moerkapelle, het Limburgse Maastricht, Vijlen en Heerlen, het Utrechtse Spakenburg en de gemeente Noordoostpolder in Flevoland worden aangedaan dit seizoen. Mis het niet!

Twitter #benb
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...