Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot op tvSeizoen 10 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie.

Taken at the Flood.

De rijke Gordon Cloade komt om bij een ontploffing. Hij laat een jonge weduwe, Rosaleen, achter die samenwoont met haar broer David Hunter en al een eerste echtgenoot heeft verloren.
Details
Datum / Tijddonderdag 15 november 2018 van 20:30 tot 22:35
SubgenreMisdaadserie
Jaar2007
ActeursDavid Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson
Hashtag#agathachristiespoirot
Meer uitzendingen

Agatha Christie's Poirot gemist

 • 25/10/2018 20:32 Agatha Christie's Poirot

  Vanaf vanavond wordt het tiende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uitgezonden op RTL 8. De vier afleveringen, die in 2006 voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie, zijn de komende donderdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. Poirot is aan boord van de Blue Train, die van Calais naar Nice rijdt, wanneer er een moord wordt gepleegd. Slachtoffer is de rijke Amerikaanse Ruth Kettering. Een kostbare edelsteen blijkt verdwenen te zijn. Kettering had van plaats geruild met een andere passagier, dus moet Poirot eerst zien uit te vinden op wie de moordenaar het eigenlijk had voorzien.

 • 27/9/2018 20:32 Agatha Christie's Poirot

  Vanavond start het negende seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot, waarvan elke donderdag om 20:30 uur een aflevering is te zien op RTL 8. Seizoen 9 bestaat uit vier afleveringen en is voor het eerst uitgezonden in 2003-2004 op de Britse televisie. Hercule Poirot wordt benaderd door Lucy Crale met de vraag om de dood van haar vader, zestien jaar geleden, opnieuw te onderzoeken. Destijds werd haar moeder veroordeeld en geëxecuteerd voor de moord, maar Lucy gelooft nog altijd dat zij onschuldig was. Poirot gaat de vijf andere mensen opzoeken die indertijd in het landgoed verbleven waar de man op een tragische manier om het leven is gekomen. Al snel ontdekt hij dat elk van hen wel een motief had om de flamboyante kunstenaar uit de weg te ruimen: zowel de beursmakelaar Philip Blake als de kruidenmengster Meredith Blake, de lichtzinnige Elsa Gree, de toegewijde gouvernante Cecilia Williams en de labiele Angela Warren.

 • 13/9/2018 20:30 Agatha Christie's Poirot

  Vanavond start seizoen 8 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot. Dit seizoen, voor het eerst uitgezonden in 2001 en 2002, bestaat uit twee afleveringen, die je de komende donderdagen om 20:30 uur op RTL 8 kunt zien. Privédetective Hercule Poirot verblijft om gezondheidsredenen in een kuurhotel in het zonnige Devon. Hij observeert de andere hotelgasten nauwkeurig en zo ontgaat het hem niet dat na de aankomst van Kenneth Marshall en zijn bloedmooie jonge echtgenote Arlena de sfeer in het hotel helemaal verandert. Arlena flirt ongegeneerd met een andere man en korte tijd later wordt ze gewurgd aangetroffen op het strand.

 • 2/8/2018 20:32 Agatha Christie's Poirot

  Vanavond begint RTL 8 met seizoen 6 van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot. De serie volgt de avonturen van de bekende detective Hercule Poirot, een personage dat eind vorig jaar ook een grote bioscoopfilm kreeg (Murder on the Orient Express). In aflevering 1: Hercule Poirot's Christmas. Het is kerst en Poirot wordt uitgenodigd om de feestdagen door te brengen in het landgoed van Simeon Lee. De zoons van Lee, de schoondochters en een kleindochter zijn ook aanwezig. De tirannieke Lee wist een fortuin te vergaren met de handel in diamanten en zijn erfgenamen verheugen zich dan ook op de erfenis. Nog voor de feestelijkheden beginnen, wordt Lee vermoord. Aan Poirot de taak om, samen met inspecteur Japp, de dader te vinden.

 • 14/6/2018 20:33 Agatha Christie's Poirot

  Vanaf vanavond zendt RTL 8 het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Agatha Christie's Poirot uit. Dit seizoen uit 1992 is de aftrap van een zomer vol donderdagen met Agatha Christie's Poirot, wekelijks om 20:30 uur op RTL 8. Arthur Hastings keert in deze aflevering terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. Die wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische volgorde. Samen met hoofdinspecteur Japp gaan ze achter de dader aan. Ze doen er alles aan om hem te pakken te krijgen, voordat hij een nieuw slachtoffer maakt.

Twitter #agathachristiespoirot
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...