Sluit venster

Youtube

Sluit venster

A Modern Man

Docu: A Modern Man op tvHoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter.

Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek violist met wereldwijd uitverkochte concerten én aanbiedingen van wereldberoemde modehuizen die hem als model willen in internationale modecampagnes. De 31-jarige Charlie Siem uit Londen lijkt een perfect leven te hebben, maar vraagt zich net als veel millennials toch af: hoe kan het beter, hoe word je de beste versie van jezelf?

De documentaire is een portret van een typische man uit de 21ste eeuw en een existentiële reis naar een wereld vol verwachtingen en keuzes. Het is een verhaal over ons, gelukkige en welvarende mensen, die eigenlijk alles hebben maar altijd op zoek zijn naar meer.
Details
Datum / Tijddinsdag 18 juli 2017 van 22:45 tot 23:40
SubgenreDocumentaire
Jaar2017
RegisseurEva Mulvad
Hashtag#amodernman
Meer uitzendingen
    Geen uitzendingen gevonden...

A Modern Man gemist

  • 18/7/2017 22:45 A Modern Man

    Hoe verenig je de verwachtingen die de buitenwereld je oplegt met je eigen hoge standaarden voor geluk en succes? 2Doc: A modern man neemt je mee in de zoektocht naar almaar meer en beter. Hij heeft het allemaal: een carrière als klassiek violist met wereldwijd uitverkochte concerten én aanbiedingen van wereldberoemde modehuizen die hem als model willen in internationale modecampagnes. De 31-jarige Charlie Siem uit Londen lijkt een perfect leven te hebben, maar vraagt zich net als veel millennials toch af: hoe kan het beter, hoe word je de beste versie van jezelf? De documentaire is een portret van een typische man uit de 21ste eeuw en een existentiële reis naar een wereld vol verwachtingen en keuzes. Het is een verhaal over ons, gelukkige en welvarende mensen, die eigenlijk alles hebben maar altijd op zoek zijn naar meer.

Promo: A Modern Man

Twitter #amodernman
Twitter laden...
Geen tweets gevonden...