Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Jeugd

04:00 Disney XD
Kinderprogramma
De geanimeerde komedieshow Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburgerrestaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn...
23:20 Wolfblood
Fantasyserie Rhydian wil Maddy achterna reizen naar Canada, maar plots krijgt hij het bericht dat Jana zwaargewond is. Met behulp van een dierenarts komt ze er weer bovenop.Land...
Leraar Rens houdt Levi heel de tijd in de gaten en geeft hem veel commentaar. Levi denkt daarom dat Rens hem een slechte leerling vindt?
Thomas voelt zich in de steek gelaten door de leraren. Zijn vrienden lijken hem ook te zijn vergeten. Gelukkig ontmoet hij het nieuwe meisje Noa, bij wie hij zich wel welkom voelt.
De derde Schepper krijgt geen grip op Sorsha, vanwege haar liefde voor Seb. Esmerelda en Lacie komen met een plan om de liefde die zich opbouwt te vernietigen.
Clio zorgt ervoor dat Ivan de uitdaging aangaat. Ivan zegt dat Alex een oplichter is, dat hij Nobody en zijn identiteit afpakt.
Zo? bekent iets bij Finn, maar wat?
Sophie moet opnieuw haar toelatingsgerecht maken, waarbij Meneer Fons haar gaat helpen. Ze ondekt hierdoor wel dat ze wel degelijk een talent heeft.
Thomas krijgt de vraag om tijdens de finale de gerechten van Noa te saboteren en moet een moeilijke keuze maken?
Pagina 1 van 3
< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >