Sluit venster

Youtube

Sluit venster
Misfit IMDb: 4.4

Nederlandse komedie.

 
Julia is een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In The States was ze zeer populair, maar in Nederland wordt ze bestempeld als een buitenbeentje.

IMDb
Tijd09:00 tot 10:20 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreKomedie
Jaar2017
RegieErwin van den Eshof
Acteurs Djamila, Bente Fokkens, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Jill Schirnhofer
Youtube

Filmposter Cloudy with a chance of meatballs Cloudy with a Chance of Meatballs (Nederlandse filmtitel: Het regent Gehakt Ballen) is een familie- en animatiefilm uit het jaar 2009. Er zijn stemmen te horen van Bill Hader en Anna Faris.

 
Het verhaal gaat over Flint Lockwood (Bill Hader). Hij is een mislukte uitvinder, die met creaties als een apengedachtenvertaler helaas weinig succes oogst. Tot hij op een dag een machine uitvindt die ervoor zorgt dat het donuts, ijsjes en gehaktballen regent. De enige vriend en collega van Flint is Steve, een aapje dat alleen maar aan eten denkt. Sam (Anna Farris) is een enthousiaste stagiaire die voor een weerstation werkt. Ze droomt er van om een professionele weervrouw te worden en die droom zou wel eens werkelijkheid kunnen worden wanneer ze als enige bericht over een bui van heel veel cheeseburgers.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cloudy-with-a-chance-of-meatballs

IMDb
Tijd10:30 tot 11:47 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreAnimatiefilm
Jaar2009
RegieChris Miller, Phil Lord
ActeursBill Hader, Anna Faris, Andy Samberg, Bruce Campbell, James Caan
Youtube

De marathon IMDb: 7.5

Filmposter De marathon De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish.

 
Deze tragikomedie is het regiedebuut van Diederick Koopal, de man achter vele reclameklassiekers. Zo maakte hij voor Rolo de commercial met de olifant.
 
De film ging op 15 oktober 2012 in première. Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht won De Marathon op 4 oktober 2013 het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-marathon

IMDb
Tijd14:15 tot 16:30 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreKomedie
Jaar2012
RegieDiederick Koopal
ActeursFrank Lammers, Stefan de Walle, Martin van Waardenberg, Marcel Hensema, Mimoun Oaissa
Youtube

The Patriot IMDb: 7.2

Filmposter The Patriot The Patriot is een Amerikaans- en Duitse historische oorlogsfilm uit het jaar 2000. Deze film is geregisseerd door Roland Emmerich. Met in de hoofdrol Mel Gibson, Heath Ledger en Jason Isaacs.

 
Benjamin Martin (Mel Gibson) is een voormalig oorlogsheld, die het geweld heeft afgezworen om samen met zijn zeven kinderen een vredig bestaan op te bouwen. Als de oorlog met de Engelsen wordt uitgeroepen en de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, weigert hij dan ook de wapens ter hand te nemen. Zijn zoon gaat echter, ondanks de afkeuring van zijn vader, het leger in. Als de oorlog zijn huis in South Carolina bereikt en zijn familie in gevaar komt, slaan bij Martin de stoppen door. Om zijn gezin én zijn land te redden gaat hij de strijd aan met het Engelse leger.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-patriot-2000

IMDb
Tijd20:00 tot 23:15 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreOorlogsfilm
Jaar2000
RegieRoland Emmerich
ActeursMel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper
Youtube

Furious 7 IMDb: 7.2

Filmposter Furious 7 Amerikaans-Japanse actiefilm: Nadat ze Owen Shaw en zijn gevolg hebben verslagen, keren Dominic, Brian en de rest van de bende terug naar de VS, alwaar ze hun oude leven weer oppikken. De zaak-Shaw is echter nog lang niet vergeten. Als grote broer vindt Deckard Shaw het immers zijn plicht om Owens dood te wreken. Voor ze het weten bevinden Dominic en co. zich opnieuw midden in de gevarenzone.

 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/furious-7

IMDb
Tijd20:30 tot 23:15 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreActiefilm
Jaar2015
RegieJames Wan
ActeursVin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Youtube

Getaway IMDb: 4.4

Filmposter Getaway Amerikaanse actiethriller.

 
Brent Magna, een voormalige racecoureur, moet opnieuw achter het stuur kruipen wanneer zijn vrouw ontvoerd wordt door een mysterieus persoon die hem een aantal gevaarlijke opdrachten dwingt uit te voeren. Zijn enige bondgenoot is een jonge hacker genaamd The Kid. Samen proberen zij Brents vrouw te redden door gehoorzaam de instructies van de ontvoerder op te volgen, die hen ten alle tijden in de gaten houdt via camera's geïnstalleerd in Brents auto.

IMDb
Tijd23:15 tot 00:55 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreActiethriller
Jaar2013
RegieCourtney Solomon
ActeursEthan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Rebecca Budig, Paul Freeman
Youtube

De drie Rotterdamse vrienden Em, Moreno en Kyon hebben een lokale witwaspraktijk overvallen. Hun vriendschap komt op scherp te staan als ze merken dat geld niet hun problemen kan oplossen

Tijd23:30 tot 00:05 uur
Datumzondag 8 september 2019
SubgenreFilm
Jaar2019
RegieEdson da Conceicao
ActeursDalorim Wartes, Yannick Jozefzoon, Jhamal Emanuelson
Youtube

Filmposter Paranormal Activity 2 Paranormal Activity 2 is een Amerikaanse horror- en thrillerfilm uit het jaar 2010. Deze film is geregisseerd door Tod Williams. Met Brian Boland, Sprague Grayden en Molly Ephraim in de hoofdrol.

 
Nadat hun huis overhoop is gehaald, denken Daniel en Kristi dat ze het slachtoffer zijn geweest van inbrekers. Alle kamers, behalve die van hun pasgeboren zoontje Hunter, zijn doorzocht, maar het enige dat verdwenen is, is de ketting die Kristi's zus Katie haar cadeau had gedaan. Ze besluiten beveiligingscamera's te installeren, die elke minuut van de ijzingwekkende gebeurtenissen die volgen vastleggen. Al snel wordt duidelijk dat ze niet met inbrekers, maar met kwade geesten te maken hebben.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/paranormal-activity-2

IMDb
Tijd00:35 tot 06:30 uur
Datummaandag 9 september 2019
SubgenreThriller
Jaar2010
RegieTod Williams
ActeursKatie Featherston, Micah Sloat, Molly Ephraim, Brian Boland, Seth Ginsberg
Youtube