Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Filmposter Shaun het Schaap - de film Brits-Franse animatiefilm: Het ondeugende schaap Shaun zorgt ervoor dat zijn boer de boerderij verlaat en in de grote stad terechtkomt. Hierop trekken Shaun, Blitzer en de rest eropuit om hun eigenaar te redden.

IMDb
Tijd13:20 tot 14:40 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreAnimatiefilm
Jaar2015
RegieMark Burton, Richard Starzak
ActeursJustin Fletcher, John Sparkes, Omid Djalili, Kate Harbour
Youtube

Ay Ramon! IMDb: 5.6

Filmposter Ay Ramon! Familiefilm: Terwijl Sinterklaas zoals altijd per stoomboot uit Spanje naar Antwerpen vaart, reist de trouwe verzorger Ramon Iglesias met zijn paard over land om het dier van zeeziekte te sparen. Ramon en het paard van Sinerklaas worden onderweg echter gevangengenomen door Tikkelotje.

IMDb
Tijd15:10 tot 16:55 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreFamiliefilm
Jaar2015
RegieStijn Coninx
ActeursJan Decleir, Pieter Embrechts, Frans Van Der Aa, Matteo Simoni, Evelien Bosmans
Youtube

Filmposter Het Paard van Sinterklaas Familiefilm: Winky is zes jaar als ze naar Nederland komt. Alles is hier anders en ze moet overal ontzettend aan wennen. Haar eerste schooldag is een ramp. Gelukkig vindt ze troost bij Saartje, een oude pony. Als Winky's moeder onverwacht naar China gaat om voor haar zieke moeder te zorgen, wordt Saartje nog belangrijker voor Winky. Tante Cor, de eigenaresse van Saartje, wil Winky wel leren paardrijden maar dat mag niet van Winky's vader. Als Saartje plotseling overlijdt, voelt Winky zich ontzettend alleen. Ze wil zo graag een paard, maar hoe komt ze daaraan? Van haar ouders krijgt ze er zeker geen. Dan hoort Winky over Sinterklaas, een goedheiligman die iedereen kadootjes geeft. Winky besluit om hem een paard te vragen.

IMDb
Tijd15:30 tot 17:05 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreFamiliefilm
Jaar2005
RegieMischa Kamp
ActeursEbbie Tam, Jan Decleir, Anneke Blok, Betty Schuurmann, Han Hanyi
Youtube

Fallen IMDb: 7.0

Filmposter Fallen Thriller: Rechercheur John Hobbes heeft eindelijk seriemoordenaar Edgar Reese te pakken, die hem vlak voor zijn executie nog iets toefluistert in een onbegrijpelijke taal. Na de dood van Reese gaat het moorden echter gewoon door en hoort Hobbes overal om hem heen mensen hetzelfde deuntje fluiten dat Reese tijdens zijn executie floot. Hobbes ontdekt dat hij met de demon Azazel te maken heeft, die door aanraking kan wisselen van lichaam. Wanneer Hobbes iemand vermoordt die bezeten was door Azazel moet hij zijn onschuld bewijzen en tegelijkertijd met de hulp van een theoloog proberen de demon te verslaan.

IMDb
Tijd20:00 tot 22:35 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreThriller
Jaar1998
RegieGregory Hoblit
ActeursDenzel Washington, John Goodman, Donald Sutherland, Embeth Davidtz, James Gandolfini
Youtube

Filmposter Comedy Central Roast In ?The Roast of?? wordt elke editie een ander bekend persoon volledig afgebrand door vriend en vijand. Op een groot podium maken comedians, oud-collega?s en andere bekenden grap na grap over het leven van celebrity in kwestie.

 
Deze moet het allemaal aanhoren en lachen als een boer met kiespijn. Maar aan het eind van de avond mag hij dan eindelijk wraak nemen en zijn ?roasters? aanpakken.
 
De zogenaamde Roast-Master leidt de avond in goede banen. In het verleden werden al onder andere de supersterren Charlie Sheen, Pamela Anderson, David Hasselhoff, Donald Trump, William Shatner, Flavor Flav, Bob Saget, Joan Rivers en Roseanne Barr geroast.
 
Dit jaar is het de beurt aan de oscar winnende acteur James Franco.

Tijd21:05 tot 23:00 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreComedy
Jaar2016
Kijkwijzer

Mona Lisa Smile IMDb: 6.4

Filmposter Mona Lisa Smile Amerikaanse tragikomedie: New England, 1953. De ambitieuze lerares Katherine Watson trekt naar het Wellesley College, een van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten, om er kunstgeschiedenis te doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt echter moeizaam. Haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's. Katherine volhardt echter in haar idealen en ze laat zich niet intimideren. De jonge lerares spoort haar leerlingen aan om een eigen mening te ontwikkelen en verder te studeren in plaats van meteen te trouwen.

IMDb
Tijd21:15 tot 23:05 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreTragikomedie
Jaar2003
RegieMike Newell
ActeursJulia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Dominic West, Marcia Gay Harden
Youtube

The Book of Eli IMDb: 6.9

Filmposter The Book of Eli Sf-actiethriller: In de nabije toekomst is Amerika een kaal en gevaarlijk niemandsland geworden, waar de zwijgzame strijder Eli al jarenlang gewapend rondzwerft, zichzelf verdedigend tegen gewelddadige bendes. In Californië geeft de zelfverklaarde dictator Carnegie zijn mannen de opdracht Eli te overmeesteren. Tijdens dit kat-en-muisspel ontmoet Eli Carnegie's stiefdochter Solara, die hem vertelt over haar stiefvaders wrede plannen. Samen vervolgen ze Eli's weg naar San Francisco, waar het einddoel ligt van zijn lange reis: het afleveren van een belangrijk boek dat de redding van de gehele mensheid kan betekenen.

IMDb
Tijd22:35 tot 00:55 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreDrama
Jaar2010
RegieAlbert Hughes, Allen Hughes
ActeursDenzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals
Youtube

Filmposter Boi Kortfilm van Anthony Nti: Twee jonge Bulgaarse broers moeten werken voor hun oom die metaalschroot verzamelt in België. Tijdens een werkdag wordt hun relatie getest.

Tijd22:40 tot 22:55 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreFilm
Jaar2016
RegieAnthony Nti
ActeursNerhan Rominof, Marcelo Shibelev

Filmposter The adventures of Priscilla, queen of the desert Tragikomedie: Felicia, Mitzi en Bernadette zijn drie cabaretmeisjes uit Sydney die voor enkele optredens worden uitgenodigd in een hotel in Alice Springs, een stad in het hart van de Australische woestijn. Als vervoermiddel kiezen ze voor een in roze geschilderde bus, die ze Priscilla dopen. Omdat Priscilla het onderweg regelmatig laat afweten, worden de drie reizigers verplicht om hun tijd te doden in stoffige dorpjes en provincienesten waar hun aanwezigheid niet onopgemerkt blijft. Want deze drie passanten zijn geen gewone meisjes: Felicia en Mitzi zijn travestieten en Bernadette is een transseksueel.

IMDb
Tijd22:55 tot 00:40 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreTragikomedie
Jaar1994
RegieStephan Elliott
ActeursTerence Stamp, Hugo Weaving, Guy Pearce, Bill Hunter, June Marie Bennett
Youtube

The Runaways IMDb: 6.6

Filmposter The Runaways Biografisch drama: De stoere gitariste Joan en sexy zangeres Cherie zijn twee rebelse tieners die onder leiding van de excentrieke producer Kim Fowley een meidenrockband beginnen en daarmee wereldberoemd worden.

IMDb
Tijd23:40 tot 01:35 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreBiografie
Jaar2010
RegieFloria Sigismondi
ActeursKristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon, Stelle Maeve, Scout Taylor-Compton
Youtube

Filmposter De nieuwe wereld Tv-film: Mirte werkt als schoonmaakster in het aanmeldcentrum voor asielzoekers bij de luchthaven. Ze is een weerbarstige vrouw die door routine haar verleden probeert weg te drukken.

IMDb
Tijd23:45 tot 01:10 uur
Datumzaterdag 18 november 2017
SubgenreDrama
Jaar2013
RegieJaap van Heusden
ActeursBianca Krijgsman, Issaka Sawadogo, Teun Stokkel, Janni Goslinga, Tjebbo Gerritsma
Youtube

Spike Island IMDb: 6.4

Filmposter Spike Island Drama set in 1990. Five Manchester friends and bandmates will stop at nothing to get to Spike Island, Cheshire, to see the Stone Roses in concert. Starring Elliott Tittensor, Nico Mirallegro, Jordan Murphy, Adam Long, Oliver Heald, Emilia Clarke.

IMDb
Tijd00:40 tot 02:20 uur
Datumzondag 19 november 2017
SubgenreMuziek, Film, Drama
Jaar2012
RegieMat Whitecross
ActeursElliott Tittensor, Nico Mirallegro, Adam Long
Youtube

Man on the Moon IMDb: 7.4

Filmposter Man on the Moon Biopic of controversial comedian Andy Kaufman, starring Jim Carrey. Andy Kaufman is een geboren komiek. Daarnaast is hij een geboren excentriekeling. Hij speelt voortdurend rollen en niet alleen op het podium. Zijn carrière neemt een hoge vlucht wanneer zijn manager George Shapiro hem weet te strikken voor een rol in de komische tv-serie "Taxi". Na een paar seizoenen houdt Kaufman het voor gezien. Hij gaat zich bezig houden met extremere vormen van humor, zoals het worstelen met vrouwen. Nadat er kanker bij hem wordt geconstateerd, vangt een worsteling op een heel ander gebied aan.

 
Scenarioschrijvers Scott Alexander en Larry Karaszweski schreven ook de scenario's voor 'Ed Wood' en 'The People vs Larry Flint', films die net als deze een Amerikaanse anti-held als hoofdpersoon hebben. Acteur Danny DeVito produceerde en speelde in 'Man On The Moon'. DeVito brak eind jaren zeventig door met zijn rol in de sitcom "Taxi" en is dus een voormalige medeacteur van Andy Kaufman.

IMDb
Tijd01:20 tot 03:10 uur
Datumzondag 19 november 2017
SubgenreComedy, Drama
Jaar1999
RegieMilos Forman
ActeursJim Carrey, Danny DeVito, Gerry Becker
Youtube

Badlands IMDb: 7.9

Filmposter Badlands Dark, unsettling drama about a disillusioned young couple in 50s South Dakota who go on a killing spree, hiding out in the area's badlands as the law closes in. An angry young refuse collector who feels spurned by society kills his dreamy, lovestruck teenage girlfriend's father when he forbids him from seeing her.

 
The pair then take off on a violent journey towards infamy. Based on a series of real-life murders in Nebraska in 1958. Starring Martin Sheen, Sissy Spacek, Warren Oates, Ramon Bieri, Alan Vint, Gary Littlejohn.

IMDb
Tijd02:20 tot 03:50 uur
Datumzondag 19 november 2017
SubgenreMisdaad en Detective, Film, Drama
Jaar1973
RegieTerrence Malick
ActeursMartin Sheen, Sissy Spacek, Warren Oates
Youtube