Sluit venster

Youtube

Sluit venster
Survivor IMDb: 5.6

Filmposter Survivor Een medewerkster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is onlangs overgeplaatst naar de Amerikaanse ambassade in Londen. Ze krijgt de taak om te voorkomen dat terroristen de Verenigde Staten binnen komen. Al snel komt ze onder vuur te liggen en wordt ze bedreigd met de dood en beschuldigd van misdaden. Ze slaat op de vlucht en probeert tegelijkertijd haar naam te zuiveren en een grote terroristische aanslag te voorkomen.

 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/survivor

IMDb
Tijd20:29 tot 22:26 uur
Datumdinsdag 17 september 2019
SubgenreActiefilm
Jaar2015
RegieJames Mcteigue
ActeursPaddy Wallace, Bashar Rahal, Royce Pierreson, Ben Starr, Sean Teale
Youtube

You're Not You IMDb: 7.4

Filmposter You You're Not You is een Amerikaanse dramafilm en geregisseerd door George C. Wolfe. De productie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michelle Wildgen. In Nederland uitgebracht onder de titel Jij Bent Mij. Met in de hoofdrol Hilary Swank.

 
Het mooie en luxe leventje van Kate stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneeslijke spierziekte. Samen met haar man Evan gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec. Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormt ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/youre-not-you

IMDb
Tijd20:32 tot 22:38 uur
Datumdinsdag 17 september 2019
SubgenreDrama
Jaar2014
RegieGeorge C. Wolfe
ActeursHilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel, Marcia Gay Harden, Jason Ritter
Youtube

Arbitrage IMDb: 6.6

Filmposter Arbitrage Thriller: Robert Miller is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben: geld, macht, een prachtige vrouw en een getalenteerde dochter, die in zijn bedrijf werkt. In werkelijkheid zit Robert echter diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat er lijken uit de kast vallen. Zijn besluit om er een weekendje tussenuit te knijpen met zijn maƮtresse, de mooie kunstenares Julie, brengt hem nog dieper in de problemen.

 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/arbitrage

IMDb
Tijd22:26 tot 00:35 uur
Datumdinsdag 17 september 2019
SubgenreThriller
Jaar2012
RegieNicholas Jarecki
ActeursRichard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling, Laetitia Casta, Tim Roth
Youtube