Sluit venster

Youtube

Sluit venster
Allegiant IMDb: 5.7

Filmposter Allegiant Amerikaanse avonturenfilm: Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren.

IMDb
Tijd20:00 tot 22:20 uur
Datumzondag 20 mei 2018
SubgenreAvonturenfilm
Jaar2016
RegieRobert Schwentke
ActeursShailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Octavia Spencer
Youtube

Now You See Me IMDb: 7.3

Filmposter Now You See Me Amerikaans-Franse thriller: Vier illusionisten halen tijdens hun show in Las Vegas een enorme stunt uit: in het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Het geld daalt neer over de hoofden van de toeschouwers. Wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. FBI-agent Dylan probeert de goochelaars te ontmaskeren.

IMDb
Tijd20:29 tot 22:44 uur
Datumzondag 20 mei 2018
SubgenreThriller
Jaar2013
RegieLouis Leterrier
ActeursJesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Isla Fisher
Youtube

Filmposter Independence Day Sf-actiefilm: Wanneer een enorm ruimteschip op de aarde afstevent en kleinere scheepjes uitzendt, raken de bewoners van Washington in paniek en vluchten massaal weg uit de stad. President Whitmore probeert de bevolking te kalmeren, maar ook hij heeft geen verklaring voor het vreemde fenomeen.

 
Alleen David Levinson, een informaticus, beseft welk gevaar de planeet bedreigt. Hij probeert via zijn ex-vrouw Constance, de rechterhand van de president, het Witte Huis van de ernst van de situatie te overtuigen.
 
Bekijk hier alle films van Meimaand Filmmaand op Veronica: gids.tv/2235/meimaand-films.

IMDb
Tijd22:20 tot 01:10 uur
Datumzondag 20 mei 2018
SubgenreSF-actiefilm
Jaar1996
RegieRoland Emmerich
ActeursWill Smith, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Mary McDonnell, Judd Hirsch
Youtube

Bad Hunter IMDb: 6.8

Filmposter Bad Hunter Belgisch-Iraakse kortfilm (2013): In het Koerdische berglandschap ziet jager Bahoz de verkrachting van een jong meisje, Nisrin. Bahoz verjaagt de verkrachter en probeert Nisrin te helpen, zodat haar familie niets zou merken. Haar eer staat immers op het spel. Bahoz en Nisrin nemen afscheid, maar later op de dag daagt het meisje op met haar vader en twee ooms in haar kielzog. Om hem te bedanken, denkt Bahoz .

IMDb
Tijd22:55 tot 23:10 uur
Datumzondag 20 mei 2018
SubgenreKortfilm
Jaar2013
RegieSahim Sahim Omar
ActeursAbdullah Taher, Saban Dosky, Jar Varsin
Youtube