Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Filmposter G.I. Joe: Retaliation G.I. Joe: Retaliation is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2013. Deze productie is geregisseerd door Jon M. Chu. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Dwayne Johnson en Jonathan Pryce.

 
De G.I. Joe-strijders moeten het deze keer niet enkel opnemen tegen hun vijand Cobra, maar ook tegen de Amerikaanse regering die het voltallige team probeert op te heffen. Zartan, die zich heeft vermomd als president van de Verenigde Staten, brengt het team met valse beschuldigingen in nauwe schoentjes. Bovendien heeft hij alle wereldleiders in zijn macht, met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldige burgers het slachtoffer van dreigen te worden. Hij schakelt intussen enkele handlangers in, die de overgebleven Joe's voorgoed moeten uitschakelen.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gi-joe-retaliation

IMDb
Tijd20:29 tot 22:38 uur
Datummaandag 20 mei 2019
SubgenreActiefilm
Jaar2013
RegieJohn M Chu
ActeursDwayne Johnson, Bruce Willis, Channing Tatum, Adrianne Palicki, DJ Cotrona
Youtube

Filmposter Pirates of the Caribbean: At World Pirates of the Caribbean: At World's End is een Amerikaans actie- en avonturenfilm uit het jaar 2007. Met regisseur Gore Verbinski aan het roer.

 
In deze derde 'Pirates' zeilen kapitein Barbossa, Will Turner en Elizabeth Swann naar het einde van de wereld om Jack Sparrow terug te halen. Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) gaan samen met kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) wanhopig op zoek naar Jack Sparrow (Johnny Depp). De East India Trading Company zorgt er ondertussen voor dat de Zeven Zee├źn geteisterd worden door Davy Jones en zijn spookschip The Flying Dutchman. Het drietal moet verraad, misleidingen en wilde wateren trotseren om het in het exotische Singapore op te nemen tegen de sluwe Chinese piraat Sao Feng (Chow Yun-Fat). Ze zetten koers naar het einde van de wereld, waar ze allemaal een kant moeten kiezen in een ultieme titanenstrijd. Niet alleen hun eigen levens lopen gevaar, maar het hele vrije piratenbestaan staat op het spel.
 
Na het onverwachte, weergaloze succes van 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' in de zomer van 2003, besloten producent Jerry Bruckheimer en regisseur Gore Verbinski om de twee vervolgdelen kort na elkaar op te nemen. Deel twee - 'Dead Man's Chest' - was in 2006 opnieuw wereldwijd een enorme box-office hit en nu wordt de trilogie afgesloten met 'At World's End'.
 
Uiteraard zijn alle hoofdrolspelers weer van de partij: Orlando Bloom, Keira Knightley en vooral de onnavolgbare Johnny Depp. Geoffrey Rush keert terug in zijn rol van kapitein Barbossa en Rolling Stone Keith Richards - Depps bron van inspiratie - maakt een langverwachte verschijning als de vader van Jack Sparrow.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pirates-of-the-caribbean-at-worlds-end

IMDb
Tijd20:30 tot 23:50 uur
Datummaandag 20 mei 2019
SubgenreAvonturenfilm
Jaar2007
RegieGore Verbinski
ActeursJohnny Depp, Yun-Fat Chow, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush
Youtube

Filmposter Beyond a Reasonable Doubt Beyond A Reasonable Doubt is een Amerikaanse Mysterie en dramafilm uit het jaar 2009. Met in de hoofdrollen onder andere Jesse Metcalfe en Michael Douglas.

 
Om de relativiteit van het rechtsapparaat aan te tonen, beschuldigt journalist C.J. Nicholas zichzelf van een misdaad. Hij fabriceert daartoe allerhande bewijzen. Zijn collega is de enige die beschikt over de tegenbewijzen, maar wanneer die omkomt in een verkeersongeval, wordt Nicholas ter dood veroordeeld.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/beyond-a-reasonable-doubt-2009

IMDb
Tijd20:32 tot 22:40 uur
Datummaandag 20 mei 2019
SubgenreMisdaaddrama
Jaar2009
RegiePeter Hyams
ActeursMichael Douglas, Jesse Metcalfe, Amber Tamblyn, Orlando Jones, Joel Moore
Youtube