Sluit venster

Youtube

Sluit venster
Outcast IMDb: 4.6

Filmposter Outcast Prinses Lian en haar jongere broer Zhao slaan op de vlucht wanneer hun vader, de keizer, wordt vermoord door zijn ambitieuze oudste zoon Shing. Achtervolgt door Shing's bewakers, vinden ze bescherming bij Arken, een geharde ridder die op zoek is naar zijn vroegere vriend en mentor, Gallain, die nu een beruchte bandiet is. Tijdens de barre tocht ontstaat er een onwaarschijnlijke romance tussen de verfijnde prinses en de norse krijger.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:20 uur
Datumdinsdag 30 mei 2017
SubgenreFilm
Jaar2014
RegieNick Clarke Powell
ActeursNicolas Cage, Hayden Christensen, Liu Yifei, Andy On, Zhao Lixin
Youtube

Filmposter Captain Phillips 2009. Het vrachtschip Maersk Alabama wordt door Somalische piraten gekaapt. Kapitein Richard Phillips wil zijn voltallige crew beschermen en geeft zichzelf over als gijzelaar aan Muse, de aanvoerder van de piraten. Richard gaat daarop tot het uiterste om iedereen in leven te houden.

IMDb
Tijd20:30 tot 23:15 uur
Datumdinsdag 30 mei 2017
SubgenreDrama
Jaar2013
RegiePaul Greengrass
ActeursTom Hanks, Barkhad Abdi, Barkhad Abdirahman, Ahmed Faysal, Mahat M. Ali
Youtube

How She Move IMDb: 3.1

Filmposter How She Move De talentvolle en intelligente Raya Green kreeg als enige in haar familie de kans om uit haar gevaarlijke buurt te ontkomen wanneer ze wordt aangenomen op een exclusieve school. Wanneer haar zus aan een drugsoverdosis overlijdt, moet Raya echter van haar chique school af en terug naar haar oude buurt. Dat valt niet mee, vooral omdat haar oude vrienden haar als een verrader zien, omdat zij hun buurt verliet. Om aan deze ellende te ontsnappen, doet Raya mee aan een danswedstrijd met $50.000 prijzengeld. Het geld kan ze goed gebruiken voor de studie medicijnen die ze graag wil gaan doen.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:15 uur
Datumdinsdag 30 mei 2017
SubgenreDrama
Jaar2007
RegieIan Iqbal Rashid
ActeursBoyd Banks, Wesley Rutina, Tre Armstrong, Brennan Gademans, Clé Bennett
Youtube

King Arthur IMDb: 6.3

Filmposter King Arthur In de vijfde eeuw raakt het Romeinse Rijk in verval en trekken de Romeinen zich terug van de Britse Eilanden. Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan en Gawain - zijn vijftien jaar in dienst van de Romeinen geweest. Ze krijgen hun vrijheid terug, maar dienen nog een laatste opdracht te volbrengen. In het gebied waar net een Saksische invasie heeft plaatsgevonden, moeten ze een beschermeling van de paus redden. Onderweg moeten ze door de wouden van de machtige Merlijn, de aanvoerder van de Woads, barbaren die zich altijd verzet hebben tegen de Romeinse overheerser.

IMDb
Tijd22:20 tot 00:53 uur
Datumdinsdag 30 mei 2017
SubgenreAvonturenfilm
Jaar2004
RegieAntoine Fuqua
ActeursClive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen, Ray Winstone
Youtube

Dark Tide IMDb: 4.3

Filmposter Dark Tide Duikinstructrice Katie Mathieson stond ooit bekend als de haaienfluisteraar, maar na een bijna-doodervaring, waarbij ze een van haar beste vrienden verloor, heeft ze haar passie voor haaien opgegeven. Een jaar later drukt deze ingrijpende gebeurtenis nog steeds een stempel op haar leven. Katie staat op de rand van een financiële afgrond. Totdat ze in contact komt met een rijke zakenman, die nog maar een paar maanden te leven heeft. Hij biedt haar 100.000 dollar om zijn laatste droom in vervulling te laten gaan: zwemmen met witte haaien. Kan Katie haar angsten overwinnen en durft ze terug te gaan naar Shark Alley, de meest dodelijke plek van de oceaan?

IMDb
Tijd23:15 tot 01:00 uur
Datumdinsdag 30 mei 2017
SubgenreThriller
Jaar2012
RegieJohn Stockwell
ActeursHalle Berry, Mark Elderkin, Olivier Martinez, Ralph Brown
Youtube