Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Filmposter Here Comes The Boom Amerikaanse komedie van Frank Coraci uit 2012: Wegens bezuinigingen op school dreigen de muzieklessen te verdwijnen. Marty Streb, een goede vriend van biologieleraar Scott Voss, zou ook ontslagen worden.

 
Om dit te vermijden moet er een bijdrage geleverd worden van 48.000 dollar. Met zijn verleden als worstelaar tijdens zijn collegedagen besluit Voss om deel te nemen aan kooigevechten om het nodige geld te verzamelen.
 
Ondertussen hoopt hij ook de liefde te winnen van collega Bella Flores.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:40 uur
Datumdinsdag 16 januari 2018
SubgenreActiekomedie
Jaar2012
RegieFrank Coraci
ActeursKevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Bas Rutten
Youtube

Filmposter The Last Witch Hunter Actiefilm: Witch Hunter Kaulder jaagt al eeuwen op kwaadaardige toverkollen en moet het nu opnieuw opnemen tegen de Queen Witch die hem honderden jaren eerder vervloekte met onsterfelijkheid.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:30 uur
Datumdinsdag 16 januari 2018
SubgenreActiefilm
Jaar2015
Regie Breck Eisner
ActeursVin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Olafur Darri Olafsson
Youtube

Filmposter Prosecuting Casey Anthony Tv-drama, gebaseerd op waargebeurde feiten: Wanneer Caylee na zes maanden verdwenen te zijn dood wordt teruggevonden, staat Amerika in rep en roer. De moeder van het tweejarig meisje ontkende de eerste weken dat haar dochtertje verdwenen was en kwam nadien met een verward verhaal over een kinderoppas. Procureur Jeff Ashton is ervan overtuigd dat zij achter de moord zit.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:30 uur
Datumdinsdag 16 januari 2018
SubgenreTv-drama
Jaar2013
RegiePeter Werner
ActeursRob Lowe, Elizabeth Mitchell, Oscar Nuñez, Marisa Ramirez, Kevin Dunn
Youtube

Blade 2 IMDb: 6.7

Filmposter Blade 2 Amerikaans-Duitse horrorthriller: Blade is verhuisd naar Praag. Daar ontdekt hij dat zijn mentor niet dood is. De grote vampierleider Damaskinos wil vrede met hem sluiten om de Reapers, een nieuw vampierras, te bestrijden.

IMDb
Tijd22:30 tot 00:55 uur
Datumdinsdag 16 januari 2018
SubgenreHorrorthriller
Jaar2002
RegieGuillermo del Toro
ActeursWesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman, Leonor Varela, Norman Reedus
Youtube

Bruce Almighty IMDb: 6.7

Filmposter Bruce Almighty Komedie: Bruce Nolan werkt als nieuwsreporter voor de lokale televisie. Na een helse dag op het werk wordt hij heel boos op God.

 
God besluit Bruce een bezoek te brengen en geeft hem voor één week al zijn krachten. Op die manier wil hij laten zien hoe moeilijk zijn baan is.
 
In het begin weet Bruce die krachten nog te waarderen, maar dan wordt hij zich bewust van de negatieve kanten van het almachtig zijn.

IMDb
Tijd22:35 tot 00:35 uur
Datumdinsdag 16 januari 2018
SubgenreKomedie
Jaar2003
RegieTom Shadyac
ActeursJim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Philip Baker Hall, Catherine Bell
Youtube