Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Filmposter Crocodile Dundee Komedie met Paul Hogan waarin een Amerikaanse journaliste in Australië op zoek gaat naar de beroemde krokodillenjager Crocodile Dundee.

 
De Amerikaanse reporter Sue reist af naar Australië om de legendarische Mick Dundee te interviewen. Mick beweert een aanval van een krokodil overleefd te hebben. Sue vertelt hem over Amerika en haalt hem over mee te gaan naar New York. Mick kan zich moeilijk aanpassen aan de grote stad, wat tot vreemde situaties leidt.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/crocodile-dundee

IMDb
Tijd06:30 tot 08:30 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreKomedie
Jaar1986
RegiePeter Faiman
ActeursPaul Hogan, Linda Kozlowski, John Meillon, David Gulpilil, Ritchie Singer
Youtube

Filmposter Le gendarme de Saint-Tropez Le gendarme de Saint-Tropez is een Frans en Italiaanse komedie uit het jaar 1964. Deze productie is geregisseerd door Jean Girault. De hoofdrollen worden vertolkt door Louis de Funès, Geneviève Grad en Michel Galabru.

 
De gendarme Ludovic Cruchot werd onlangs gepromoveerd tot wachtmeester en overgeplaatst naar de brigade van Saint-Tropez. Zijn dochter Nicole maakt er kennis met enkele jonge, verwaande rijkeluiskinderen en stelt zichzelf voor als de dochter van een miljardair. Intussen heeft haar vader de grootste moeite om het nudisme op de stranden te bestrijden.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-gendarme-de-saint-tropez

IMDb
Tijd14:20 tot 16:00 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreKomedie
Jaar1964
RegieJean Girault
ActeursLouis de Funès, Michel Galabru, Geneviève Grad, Christian Marin, Jean Lefebvre
Youtube

Filmposter Iqbal en de superchip Iqbal & Superchippen (Alternatieve titels: Iqbal en de Superchip) is een Deense familiefilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Oliver Zahle. Met Hircano Soares, Liv Leman Brandorf en Rasmus Bjerg in de hoofdrol.

 
Als Iqbal tijdens een onweersbui op het dak is, wordt een chip die hij in de dierentuin heeft gekregen getroffen door de bliksem. Daardoor krijgt de chip een mysterieuze, eindeloze energielading. Swine en Easelman maken plannen om de wijk waar Iqbal en zijn vrienden wonen te renoveren. Maar in werkelijkheid willen ze alles plat gooien en naar olie boren. De bewoners moeten tien miljoen op tafel leggen om hun huizen te behouden. Iqbal, Tariq en Sille besluiten de chip te verkopen voor 10 miljoen aan... Swine en Easelman. Maar oneerlijk als ze zijn, bedriegen die de boel.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/iqbal-en-de-superchip

IMDb
Tijd15:35 tot 16:55 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreDrama
Jaar2016
RegieOliver Zahle
ActeursHircano Soares, Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Rasmus Bjerg, Andreas Bo Pedersen
Youtube

Filmposter World Trade Center World Trade Center is een Amerikaans historische dramafilm uit het jaar 2006. Deze film is geregisseerd door Oliver Stone. Met in de hoofdrol Nicolas Cage, Michael Peña en Maria Bello.

 
Het is 11 september in het jaar 2001. Politieagent William Jimeno doet zijn ronde in het plaatselijke winkelcentrum wanneer hij door zijn overste John McLoughlin wordt ontboden. Deze deelt aan alle diensthebbende officieren mee dat er een passagiersvliegtuig het World Trade Center is ingevlogen en ze zich allemaal naar de plaats van de gebeurtenis moeten begeven.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/world-trade-center

IMDb
Tijd20:00 tot 22:30 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreDrama
Jaar2006
RegieOliver Stone
ActeursNicolas Cage, Michael Peña, Morgan Flynn, Jon Bernthal, Maria Bello
Youtube

San Andreas IMDb: 6.1

Filmposter San Andreas De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. De stad ligt in puin, en de bevolking is in paniek. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw (Carla Gugino) reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/san-andreas

IMDb
Tijd20:20 tot 22:40 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreAvonturenfilm
Jaar2015
RegieBrad Peyton
ActeursCarla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt
Youtube

Lethal weapon IMDb: 7.6

Filmposter Lethal weapon Lethal Weapon is een Amerikaanse actie- en misdaadfilm uit het jaar 1987, met Mel Gibson en Danny Glover als twee politieagenten. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. De film valt in het "Buddy Cop"-genre. Deze legendarische actiefilm kreeg in 1989, 1992 en 1998 nog drie vervolg films.

 
Het noodlot brengt politieagenten Martin Riggs en Roger Murtaugh bij elkaar in een ingewikkelde zaak, waarin moord, zelfmoord en een grootschalige internationale drugsmokkelbende de hoofdrol vertegenwoordigen. Riggs is een gevaarlijke waaghals door zijn doodsverachting en expertise als het gaat om het ombrengen van zijn tegenstanders. Murtaugh wil niets liever dan op korte termijn met pensioen gaan en genieten van zijn lieflijke gezin. Om te overleven in de strijd tegen het kwaad hebben ze elkaar bitterhard nodig
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon

IMDb
Tijd20:30 tot 22:45 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreActiefilm
Jaar1987
RegieRichard Donner
ActeursMel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Traci Wolfe, Lycia Naff
Youtube

Filmposter The Hundred-Foot Journey The Hundred-Foot Journey is een Amerikaanse, Franse en Indiaanse komedie- en dramafilm uit 2014. Deze productie is geregisseerd door Lasse Hallström. De hoofdrollen worden vertolkt door Manish Dayal, Charlotte Le Bon en Helen Mirren.

 
De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk om daar een Indiaas restaurant te openen. Het rustig openen van het restaurant zit er echter niet in. Madame Mallory, de kille eigenaresse van het klassieke Franse restaurant Le Saule Pleureur, protesteert hevig tegen de opening. Dit escaleert in een flinke vete tussen de twee zaken. Wanneer zoon Hassan Kadam zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor sous-chef Marguerite, probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hundred-foot-journey

IMDb
Tijd21:10 tot 23:00 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreKomedie
Jaar2014
RegieLasse Hallström
ActeursHelen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah
Youtube

Lethal weapon 2 IMDb: 7.2

Filmposter Lethal weapon 2 Lethal Weapon 2 is de tweede film in de Lethal Weapon-serie. Deze productie werd geregisseerd door Richard Donner. Met in de hoofdrol weer Mel Gibson en Danny Glover, die de belangrijke getuige Leo Getz (Joe Pesci) moeten beschermen.

 
De politiedetectives Martin Riggs (Mel Gibson) en Roger Murtaugh (Danny Glover) zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een goed team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz (Joe Pesci), te beschermen omdat hij moet komen opdagen in de rechtszaal om te getuigen tegen zijn werkgevers. Riggs en Murtaugh zijn niet gelukkig met de opdracht totdat de identiteit van de werkgevers bekend wordt. De lastige boekhouder heeft namelijk bijna een half miljard dollar witgewassen voor een drugssyndicaat, dat Riggs en Murtaugh al geruime tijd een doorn in het oog is.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lethal-weapon-2

IMDb
Tijd22:45 tot 01:00 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreActiefilm
Jaar1989
RegieRichard Donner
ActeursMel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Patsy Kensit, Traci Wolfe
Youtube

Patients IMDb: 7.3

Filmposter Patients Patients (Alternatieve titel: Step by Step) is een Franse komedie- en dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Mehdi Idir en Grand Corps Malade. De hoofdrollen worden vertolkt door Pablo Pauly, Soufiane Guerrab en Moussa Mansaly.

 
Na een ernstig ongeluk in het zwembad wordt de jonge Ben met een incomplete dwarslaesie opgenomen in een revalidatiecentrum. Ben kan niet meer lopen, zichzelf niet meer wassen en aankleden en heeft voortdurend zorg nodig. Samen met de andere patiënten zal hij geduld moeten hebben en weer de energie moeten vinden om te leren leven met zijn handicap.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/patients

IMDb
Tijd22:55 tot 00:40 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreDrama
Jaar2016
RegieGrand Corps Malade, Mehdi Idir
ActeursPablo Pauly, Soufiane Guerrab, Moussa Mansaly, Nailia Harzoune, Franck Falise
Youtube

Bloedlink IMDb: 6.1

Filmposter Bloedlink Bloedlink (Alternatieve titel: Reckless) is een Nederlandse thriller- en dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Joram Lürsen. De hoofdrollen worden vertolkt door Tygo Gernandt, Marwan Kenzari en Sarah Chronis.

 
De ex-gevangenen Victor en Rico hebben een waterdicht plan om Laura - de dochter van een Miljonair- te ontvoeren. Maar wanneer ze wordt meegenomen en in een afgelegen geluiddichte kamer wordt ondergebracht beginnen de machtsverhoudingen geleidelijk te verschuiven. Want de lijn tussen slachtoffer en dader wordt steeds dunner.
 
Deze Nederlandse thriller is een remake van de Britse productie The Disappearance of Alice Creed uit 2009. De titelsong, genaamd All for Nothing, komt van de succesvolle Nederlandse band Kensington.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bloedlink

IMDb
Tijd23:05 tot 00:40 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreThriller
Jaar2014
RegieJoraml Lursen
ActeursMarwan Kenzari, Tygo Gernandt, Sarah Chronis
Youtube

Little Fockers IMDb: 5.5

Filmposter Little Fockers Little Fockers is een Amerikaanse komediefilm uit het jaar 2010. Deze film is van regisseur Paul Weitz. De hoofdrollen zijn voor Ben Stiller, Robert De Niro, en Dustin Hoffman.

 
We zijn tien jaar verder. Eindelijk lijkt Greg Focker geaccepteerd te zijn door zijn eigenzinnige en achterdochtige schoonvader Jack Byrnes. Maar wanneer de jonge vader van twee kleine Fockertjes gaat bijklussen bij een farmaceutisch bedrijf krijgt Jack toch ernstige argwaan. Opnieuw moet hij bewijzen dat hij een geschikte echtgenoot is voor zijn dochter Pam. Zal hij slagen voor Jacks ultieme test, zodat Greg hem zal kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed kapot gemaakt?
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/little-fockers

IMDb
Tijd23:35 tot 23:59 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreLittle Fockers
Jaar2010
RegiePaul Weitz
ActeursBen Stiller, Teri Polo, Owen Wilson, Barbra Streisand, Robert de Niro
Youtube

The Reader IMDb: 7.6

Filmposter The Reader The Reader is een romantische dramafilm uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Stephen Daldry. Hoofdrollen worden vertolkt door Kate Winslet, Ralph Fiennes en David Kross. Deze film, dat gebaseerd is op de succesroman van Bernhard Schlink, werd internationaal geprezen en bekroond met een Oscar, een Bafta en een Golden Globe voor hoofdrolspeelster Kate Winslet.

 
In Duitsland, na de Tweede Wereldoorlog, begint de 15-jarige Michael een gepassioneerde maar heimelijke affaire met de veel oudere Hanna. Hun relatie wordt intenser wanneer ze hun gezamenlijke liefde voor boeken ontdekken. Elke avond leest Michael zijn geliefde Hanna voor uit de wereldliteratuur. Ondanks hun innige band is Hanna op een dag spoorloos verdwenen. Michael blijft aangeslagen achter. Jaren later komt Michael haar opnieuw tegen, wanneer hij als rechtenstudent een proces tegen oorlogscriminelen bijwoont. Hanna is een van de beklaagden. Michael ontdekt een diep geheim over de vrouw die hij ooit liefhad...
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-reader-2008

IMDb
Tijd23:40 tot 02:10 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreDrama
Jaar2008
RegieStephen Daldry
ActeursKate Winslet, Ralph Fiennes, David Kross, Jeannette Hain, Susanne Lothar
Youtube

Mommy IMDb: 8.1

Filmposter Mommy Mommy is een Canadese en Franstalige dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Xavier Dolan. De hoofdrollen worden vertolkt door Anne Dorval, Suzanne Clément en Antoine-Olivier Pilon.

 
Nadat haar man overleden is, wacht Diane de loodzware taak haar zoon alleen op te voeden. Zoon Steve is namelijk geen gemakkelijk kind en deinst er niet voor terug om zich compleet te misdragen en geweld te gebruiken. De hulp die ze plots krijgt uit onverwachte hoek komt haar dan ook als geroepen. Haar mysterieuze buurvrouw Kyla nestelt zich namelijk zonder te verpinken in het huishouden van de twee. En Kyla groeit al snel uit tot een onmisbare steunpilaar voor Diane.
 
Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mommy-2014

IMDb
Tijd23:45 tot 01:55 uur
Datumzaterdag 23 maart 2019
SubgenreDrama
Jaar2014
RegieXavier Dolan
ActeursAnne Dorval, Suzanne Clément, Antoine Olivier Pilon, Patrick Huard, Alexandre Goyette
Youtube