Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Filmposter 10 Things I Hate About You Amerikaanse romantische komedie: Bianca heeft een oogje op Joey, maar haar ouders verbieden haar een vriendje te hebben zolang haar oudere zus, de rebelse Kat, geen relatie heeft. Kat heeft echter een rotkarakter en totaal geen interesse in jongens. Bianca en Joey besluiten Kat te koppelen aan Patrick Verona, die pas in het stadje is komen wonen. Ze hopen dat hij mysterieus genoeg is om Kat te behagen.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:30 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreRomantische komedie
Jaar1999
RegieGil Junger
ActeursHeath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz
Youtube

True Lies IMDb: 7.2

Filmposter True Lies Amerikaanse actiekomedie: Harry Tasker leidt een dubbelleven. Hij werkt voor Omega Sector, een geheime overheidsorganisatie, gespecialiseerd in de bestrijding van nucleair terrorisme. Hij wordt overal ter wereld uitgestuurd en leidt als geheim agent een gevaarlijk maar spannend leven. Uit veiligheidsoverwegingen heeft Harry zijn vrouw Helen, met wie hij al vijftien jaar is getrouwd, nooit verteld wat hij voor de kost doet. In haar ogen is hij nog altijd een doodeerlijke vertegenwoordiger van computers. Hoewel Helen van Harry houdt, vindt ze hem saai. Harry heeft de moed en de kracht om zijn land te redden, maar kan hij dat ook met zijn huwelijk?

IMDb
Tijd20:30 tot 23:25 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreActiethriller
Jaar1994
RegieJames Cameron
ActeursArnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere
Youtube

Le fils IMDb: 7.7

Filmposter Le fils Belgisch-Frans drama (2002): Olivier werkt als leraar houtbewerking in een instelling voor gedragsgestoorde jongeren. Wanneer de 16-jarige Francis in het centrum aankomt, is Olivier helemaal de kluts kwijt. Francis weet het niet, maar ooit is hij betrokken geweest bij een tragische gebeurtenis in Oliviers leven. Olivier licht ook zijn ex-vrouw Magali in, ze is geschokt als ze het nieuws hoort en slaat in paniek. Olivier raakt geobsedeerd door de jongen en begint hem te achtervolgen. Tevergeefs probeert hij professionele afstand te bewaren.

IMDb
Tijd21:25 tot 23:25 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreDrama
Jaar2002
RegieJean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
ActeursOlivier Gourmet, Morgan Marinne, Isabella Soupart, Nassim Hassaïni, Kevin Leroy
Youtube

Cell 211 IMDb: 7.7

Filmposter Cell 211 Actiefilm: De ambitieuze, nieuwe bewaker Juan wordt door twee collega's rondgeleid in de gevangenis waar hij zal komen te werken. Aangekomen in een verlaten cellenblok raakt hij bewusteloos door een tegel die van het plafond valt. Zijn collega's leggen hem zo lang in de lege cel 211 om bij te komen. Dan breekt er een opstand uit, waarna de bewakers ervandoor gaan. Als Juan bijkomt, beseft hij hoe penibel zijn situatie is. Hij doet zich voor als een nieuwe gevangene en raakt verstrikt in een web waaruit ontsnapping onmogelijk lijkt.

IMDb
Tijd21:30 tot 23:51 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreDrama
Jaar2009
RegieDaniel Monzon
ActeursLuis Tosar, Manuel Morón, Antonio Resines, Alberto Ammann
Youtube

She's the Man IMDb: 6.4

Filmposter She Amerikaans-Canadese romantische komedie: Tiener Viola krijgt te horen dat haar vrouwenvoetbalteam ermee kapt. Zwaar teleurgesteld vat ze het plan op zich voor te doen als haar tweelingbroer Sebastian, die toch de stad uit is, en ze neemt zijn kamer in op diens school. De situatie wordt pas echt gecompliceerd wanneer Olivia gevoelens krijgt voor Sebastians kamergenoot Duke, maar die heeft echter alleen oog voor de knappe Olivia. En wat gebeurt er wanneer de echte Sebastian eerder dan voorzien naar school terugkeert?

IMDb
Tijd22:30 tot 00:35 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreRomantische komedie
Jaar2006
RegieAndy Fickman
ActeursAmanda Bynes, Channing Tatum, Laura Ramsey, Jones Vinnie, David Cross
Youtube

Out for Justice IMDb: 6.1

Filmposter Out for Justice Amerikaanse actiefilm: Politieagent Bobby Lupo wordt in de straten van Brooklyn voor de ogen van zijn vrouw en zijn kinderen neergeschoten. Zijn beste vriend en collega Gino Felino, die in de wijk is opgegroeid, is vastberaden zich te wreken op de dader: Richie Madano, een beruchte drugsbaron die nauwe banden zou hebben met de maffia. Tijdens zijn jacht ontdekt Gino het motief achter de moord op zijn vriend.

IMDb
Tijd23:25 tot 01:10 uur
Datumwoensdag 18 juli 2018
SubgenreActiefilm
Jaar1991
RegieJohn Flynn
ActeursSteven Seagal, William Forsythe, Jerry Orbach, Jo Champa
Youtube