Sluit venster

Youtube

Sluit venster
De Superheld IMDb: 5.4

Filmposter De Superheld Noorse familiefilm: De 11-jarige Modulf denkt dat hij een superheld is. Op school wordt hij keer op keer gepest. Maar dat vindt hij prima, want telkens wanneer hij gepest wordt, zorgt hij ervoor dat een ander niet gepest wordt. Een nieuw buurmeisje, Lise, zet de wereld van Modulf op zijn kop. Zij is het niet met Modulf eens en brengt hem de fijne kneepjes van Aikido bij, zodat Modulf zich in het vervolg kan verdedigen tegen zijn pestkoppen. Maar zo simpel blijkt het toch niet te zijn.

IMDb
Tijd15:25 tot 16:35 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreFamiliefilm
Jaar2013
RegieChristian Lo
ActeursSondre Blakstad Henriksen, Regine Stokkevåg Eide, Martin Røsjorde Linstad, Lasse Sortland
Youtube

Labor Pains IMDb: 4.8

Filmposter Labor Pains Romantische komedie: Thea heeft nooit echt indruk kunnen maken op haar collega's en ze vreest dan ook dat ze ontslagen zal worden. Om dit te vermijden doet ze alsof ze zwanger is. Vanaf dan krijgt ze plots veel meer respect van haar collega's. Thea beseft dat ze de schijn zal moeten ophouden en verzint telkens weer iets nieuws om haar collega's in de waan te laten. Het wordt echter steeds moeilijker om te blijven liegen.

IMDb
Tijd20:30 tot 22:15 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreRomantische komedie
Jaar2009
RegieLara Shapiro
ActeursLindsay Lohan, Luke Kirby, Cheryl Hines, Chris Parnell, Aaron Yoo
Youtube

Filmposter Cinema Canvas: The Whistleblower Biografisch drama, gebaseerd op waargebeurde feiten: Politieagente Kathryn Bolkovac neemt een baan bij de Verenigde Naties aan om mee te helpen aan de wederopbouw van het door oorlog verscheurde Bosnië. Maar haar missie krijgt een andere wending, wanneer Kathryn ontdekt dat er achter de schermen corrupte en duistere activiteiten plaatsvinden waar VN-militairen en plaatselijke regeringsfunctionarissen bij betrokken zijn. Kathryn gaat op onderzoek uit en ontdekt een ondergrondse seksindustrie waarvan honderden vrouwen het slachtoffer zijn. Met gevaar voor eigen leven vecht ze om de waarheid aan het licht te brengen.

 
Dit drama met Rachel Weisz in de hoofdrol is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse klokkenluider Kathryn Bolkovac, die door de VN ontslagen werd toen ze haar bevindingen wereldkundig wilde maken.

IMDb
Tijd21:15 tot 23:05 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreDrama
Jaar2010
RegieLarysa Kondracki
ActeursRachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, Nikolaj Lie Kaas
Youtube

Airplane! IMDb: 7.8

Filmposter Airplane! Amerikaanse komedie: Taxichauffeur en ex-gevechtspiloot Ted Striker zit na een incident in de oorlog opgescheept met vliegangst. Toch gaat hij mee aan boord van een vliegtuig om zijn oude liefde, stewardess Elaine, voor zich terug te winnen. Wanneer de bemanning van het vliegtuig het slachtoffer wordt van een voedselvergiftiging, zijn alle ogen gericht op Ted. Hij is immers de enige die het vliegtuig veilig aan de grond kan zetten.

 
Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker - bekend van de 'Naked Gun'serie - hebben hun inspiratie gehaald uit de b-film 'Zero Hour!' (1957). Omdat deze film de ramp bloedserieus neemt, hebben de makers ervoor gekozen om juist serieuze acteurs die niet bekend staan om hun komische rollen in te huren. De film schijnt de meeste grappen ooit in een film te hebben. Er gaat geen minuut voorbij zonder een dijenkletser.

IMDb
Tijd22:00 tot 23:45 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreKomedie
Jaar1980
RegieDavid Zucker, Jim Abrahams, Jerry Zucker
ActeursKareem Abdul-Jabbar, Lloyd Bridges, Peter Graves, Julie Hagerty, Robert Hays
Youtube

Filmposter The Paradise Suite Nederlands drama: Zes mensen wonen al dan niet vrijwillig in Amsterdam en lijken behalve hun buitenlandse afkomst niets met elkaar gemeen te hebben. Toch zullen ze elkaars levens onomkeerbaar beïnvloeden: op de donkerste momenten blijken liefde en vriendschap krachtige motoren om het lot te wenden.

 
The Paradise Suite werd geschreven en geregisseerd door Joost van Ginkel, die in 2011 zijn speelfilmdebuut maakte met het drama 170 Hz.

IMDb
Tijd22:55 tot 00:50 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreDrama
Jaar2015
RegieJoost Van Ginkel
ActeursErik Adelow, Steven Aqboda, Dragan Bakema, Emmanuel Boafo
Youtube

Contact IMDb: 7.4

Filmposter Contact Sf-film: Astronome Ellie Arroway is al van kindsbeen af geïntrigeerd door de vraag of er buitenaards leven bestaat. Op een dag vangt ze een signaal op dat afkomstig is van de ster Vega. De boodschap bevat gedetailleerde instructies voor het maken van een mysterieuze machine waarmee de mens in staat zou zijn om naar Vega te reizen. Ellie's ontdekking wordt met veel scepsis bekeken, zowel door de overheid als door de NASA, haar werkgever. Ook vanuit religieuze hoek krijgt Ellie veel tegenkanting. Wanneer er uiteindelijk wordt beslist om het apparaat daadwerkelijk te gaan bouwen, rijst de vraag wie er zal plaatsnemen in de cabine om de reis naar de sterren te ondernemen.

IMDb
Tijd23:30 tot 01:45 uur
Datumvrijdag 22 september 2017
SubgenreSF-drama
Jaar1997
RegieRobert Zemeckis
ActeursJodie Foster, Matthew McConaughey, James Woods, Jena Malone, William Fichtner
Youtube

Tooth Fairy IMDb: 5.0

Filmposter Tooth Fairy Amerikaans-Canadese komedie: Derek Thompson is een erg agressieve hockeyspeler. Omdat hij regelmatig de tanden van zijn tegenspelers uitslaat, heeft hij de bijnaam de 'Tooth Fairy' (tandenfee) gekregen. Wanneer hij het dochtertje van zijn vriendin Carly vertelt dat de tandenfee eigenlijk niet bestaat, moet hij als straf een week lang een echte fee spelen, in tutu, met vleugels en een toverstokje. In het begin slaat Derek aan het klungelen, maar na een tijdje krijgt hij de smaak te pakken en wordt hij herinnerd aan zijn eigen vergeten dromen.

IMDb
Tijd00:05 tot 02:01 uur
Datumzaterdag 23 september 2017
SubgenreKomedie
Jaar2010
RegieMichael Lembeck
ActeursDwayne Johnson, Ryan Sheckler, Seth MacFarlane, Stephen Merchant, Ashley Judd
Youtube

A Few Best Men IMDb: 5.7

Filmposter A Few Best Men Comedy. A British groom travels to the Australian outback together with his three best men to marry the woman of his dreams, but things soon spiral wildly out of control. Starring Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Rebel Wilson, Olivia Newton-John, Laura Brent.

IMDb
Tijd01:05 tot 02:40 uur
Datumzaterdag 23 september 2017
SubgenreComedy, Film
Jaar2012
RegieStephen Elliott
ActeursLaura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall
Youtube