Sluit venster

Youtube

Sluit venster

Waarom TVGiDS.tv?

Sleep door je tv-avond

Sleep met je muis door je tv-avond

Bepaal in één oogopslag wat je vanavond gaat kijken op tv. Sleep met je muis door alle programma's en zenders.
Alle tv zenders

Het meest complete zenderoverzicht van Nederland

Bij ons vind je het meest complete zenderoverzicht van nederland, wij bieden namelijk de programma informatie van zo'n 160 zenders! En als je niet alle 160 zenders op je tv ontvangt vink je ze uit in de instellingen pagina zodat ze niet meer voorkomen in de belangrijkste overzichten, wel zo handig, toch?. Klik hier voor het complete overzicht.
Programma details

Uitgebreide programma informatie

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn verzamelen wij elke dag zoveel mogelijk informatie bij zo veel mogelijk programma's, zo kun je bij de meeste films bijvoorbeeld zien wat de score van die film is op IMDb en zoeken we hier ook een trailer voor je bij. Natuurlijk is de standaardinformatie zoals begin en eindtijd aanwezig evenals het genre en kijkwijzer informatie.
Filmoverzicht op tv

Zeer uitgebreid filmoverzicht

We weten dat de meesten van jullie graag naar films kijken, daarom hebben we hier een handig overzicht van gemaakt waarmee je in een keer ziet welke films er op tv zijn, natuurlijk kun je hierbij meteen naar de trailer van de film kijken en staan er uitgebreide film details. Klik hier voor het overzicht van vandaag.
Instellingen pagina voor voorpagina

Stel je eigen voorpagina samen

Omdat niet iedereen van sport houd, en anderen weer niet van documentaires kun je bij ons je eigen voorpagina samenstellen voor een goed overzicht van je favoriete genres. Ga naar de instellingen pagina om je eigen genres te kiezen.
Discussier mee op Facebook en Twitter

Integratie met Facebook en Twitter

Als Nederlands eerste sociale tvgids zijn Facebook en Twitter natuurlijk uitgebreid geintegreerd. Zo is het mogelijk om een discussie te starten over een tv programma met vrienden en onbekenden.
Instellingen pagina voor tv zenders

Selecteer je eigen zenders

Omdat niet iedereen hetzelfde zenderpakket heeft en de zenders vaak op een andere volgorde staan afgestemd is het mogelijk je eigen zenders te selecteren en op volgorde te zetten, klik hier om naar de zender instellingen te gaan.
Kijk hoever je favoriete tv programma al is uitgezonden

Handige tijdbalken

Als je net tv wilt gaan kijken wil je natuurlijk ook graag weten hoe lang een programma al bezig is, hiervoor hebben we handige tijdbalken gemaakt waarmee je snel kunt zien hoe ver het programma als is uitgezonden.
Aanraders vanavond op tv

Dagelijks door onze redactie geselecteerde aanraders

Iedere dag maakt onze redactie een selectie uit het totale programma aanbod met programma's die je gezien moet hebben, zo zorgen we ervoor dat je 's ochtends bij de koffieautomaat gewoon mee kunt praten.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen, opmerkingen of heb je een fout gevonden? Stuur ons dan een e-mail op website@tvgids.tv.